10 / 05 / 2024

doğanbey projesi

doğanbey projesi

CHP Büyükşehir Belediye başkan adayı Necati Şahin yaptığı açıklamada " Hazırlayacağımız sürpriz projelerde, geri dönüşümünü de kullanmak suretiyle Doğanbey 'i ortadan kaldıracağız " dedi.

Arsa alıp satmak isteyenlerin işi kolaylaşacak! Emlakjet 'Arsa Dünyası' projesi ile yatırımcıya en doğru arsayı buluyor!

Artan konut fiyatları, deprem gerçeği ve fazla nüfusun barınma ihtiyacı sonucu talep gören arsa piyasası için geliştirilen “Arsa Dünyası” projesi, yatırımcıya en doğru arsayı bulmayı amaçlıyor.

Beyşehir Belediyesi Konya'da gayrimenkul satacak! İhalesi 20 Eylül'de!

Konya İli Beyşehir Belediye Başkanlığı, Konya Beyşehir Doğanbey'de yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. Satış ihalesi 20 Eylül 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Doğanbey Yayla Evleri 45 Milyon TL'ye satılıyor!

Ankara'nın tarihi ilçesi Beypazarı'na 7 km ve Ankara'ya 107 km uzaklıkta çam ormanlarının içinde bulunan Restoran ve Konaklama Tesisleri olan, Doğanbey Yayla Evleri 45 Milyon TL'ye satılıyor.

Gayrimenkul Hizmet Ortaklığı'ndan Doğanbey Köyünde gayrimenkul eğitimi!

Türk tipi gayrimenkul danışmanlığı modeliyle hizmet veren Gayrimenkul Hizmet Ortaklığı (GHO), Aydın Söke'nin Doğanbey Köyü Müzesinde yaptığı gayrimenkul eğitim toplantısında sektördeki yenilikleri anlattı.

10 maddede TOKİ 2022 projesi hakkında doğru bilinen yanlışlar!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, "İlk Evim İlk İş Yerim" projesi ile ilgili kamuoyunda yanlış olarak bilinen doğru bilgileri açıkladı. İşte detaylar...

TOKİ Konya Doğanhisar 2022 projesi 11 soruda tüm detaylarıyla! Yüzde 10 peşinat!

TOKİ Konya Doğanhisar 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Konya Doğanhisar'da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Konya Doğanhisar'da  inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 11 soruda TOKİ Konya Doğanhisar sosyal konut projesi...

Tekfen İnşaat Katar'da 450 milyon dolarlık ihale kazandı!

Tekfen İnşaat Katar'da 450 milyon dolarlık ihale kazandı. Tekfen İnşaat, hala inşasını sürdürdüğü, Kuzey Sahası Doğu Projesi çerçevesinde, LNG Üretim Tesisleri’nin “Offsites 2” paketinin yapım işlerini de hayata geçirecek.

İsrail, Doğu Kudüs'te bir dizi yerleşim projesi planlıyor!

İsrail Adalet Bakanlığının, işgal altında olan Doğu Kudüs'ün Bab el-Amud, Beyt Safafa, Sur Bahir, Şeyh Cerrah ve Beyt Hanina bölgelerinde bir dizi yeni Yahudi yerleşim projesi hayata geçirmeyi planladığı bildirildi.

KİPTAŞ Güngören Doğakent projesi için yüzde 100 uzlaşı sağlandı!

KİPTAŞ tarafından İstanbul'un Güngören ilçesinde bulunan Doğakent Sitesi'nde hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projesi için yüzde 100 uzlaşı sağlandı. Projede kısa sürede temel atma işlemleri başlayacak. 

KİPTAŞ Güngören Doğakent projesi için yüzde 99 uzlaşı sağlandı!

KİPTAŞ tarafından İstanbul'un Güngören ilçesinde bulunan Doğakent Sitesi'nde hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projesi için yüzde 99 uzlaşı sağlandı. Projede kısa sürede temel atma işlemleri başlayacak. 

KİPTAŞ Güngören Doğakent projesi için yüzde 82 uzlaşma sağlandı! 

KİPTAŞ tarafından İstanbul'un Güngören ilçesinde bulunan Doğakent Sitesi'nde hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projesi için uzlaşma görüşmeleri tüm hızıyla devam ediyor. Proje dahilinde hak sahipleriyle yüzde 82 uzlaşma sağlandı. 

Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi Projesi'nin yüzde 95'i tamamlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi Projesi'nin çalışmalarında sona gelindi. Ticaret Merkezi'nin yakın zamanda faaliyete başlaması bekleniyor.

Yeni Doğankent projesi hazırlandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Doğankent Belediyesi'nde esnafla bir araya geldi. Kurum, "Biz yol güzergahı üzerinde 'yeni Doğankent' diyeceğimiz bir proje gerçekleştirmek istiyoruz. 15 gün sonra ihalesini yapacağız ve 2021 yılı ortalarında en geç 8'inci ayda bitirmek suretiyle inşaatlarımız

doğanbey projesi Haberi

doğanbey projesi


Doğanbey'in kentin siluetini bozmasının yanı sıra ailelerin yaşayabileceği bir yer olmaktan çıktığını dile getiren CHP Büyükşehir Belediye başkan adayı Necati Şahin, "Hazırlayacağımız sürpriz projelerde, geri dönüşümünü de kullanmak suretiyle Doğanbey'i ortadan kaldıracağız" dedi. 


CHP Büyükşehir Belediye başkan adayı Necati Şahin, Bursa Hakimiyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Aysın Komitgan ve Yazı İşleri Müdürü Kemal Göz ile bir araya geldi. Ulaşım ve kentsel dönüşüm çalışmalarını eleştiren Şahin, çözüm önerilerini anlattı. Doğanbey'i ortadan kaldırarak kent merkezini daha cazip bir hale getirmek gerektiğini vurgulayan Şahin, "Doğanbey Bursa'nın gündeminden çıkarılmalıdır. 


Hazırlayacağımız sürpriz projelerde, geri dönüşümünü de kullanmak suretiyle Doğanbey'i ortadan kaldıracağız. Şu anda Doğanbey'de çok ucuz fiyatlara daireler satılıyor ancak kimse orada oturmuyor. Yani Doğanbey, ailelerin yaşadığı ve yaşayacağı bir bölge olmaktan çıktı" diye konuştu. 



Bursa...