30 / 04 / 2024

Bursa Emek 23

Bursa Emek 23

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Ataevler'de dönüşüm için harekete geçti. Emek 23 sitesinde yıkım çalışmasını başlatan belediye, 154 siteyi dönüştürmüş olacak.

Prof. Dr. Naci Görür’den yeni uyarı: 7 ve üstü bir depreme dayanamaz!

Bursa’da 23 Şubat tarihinde 4.1, 25 Şubat tarihinde de 3.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Konuyla ilgili olarak bir paylaşım yapan Prof. Dr. Görür, “kesinlikle 7 ve üstü bir depreme dayanamaz” dedi.

Mudanya Belediyesi'nden satılık arsa fırsatı! 23 adet arsanın ihalesi 1 Kasım'da! 

Mudanya Belediyesi, Bursa ili, Mudanya ilçesi, Hasköy mahallesinde yer alan 23 adet arsayı satıyor. Peki Bursa Mudanya'daki arsaların satış fiyatları ve metrekareleri ne kadar? İşte o satışla ilgili detaylar...

Bursa'da 23 adet arsa 18 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor! Son dakika Ekim fırsatı! 

Bursa Büyükorhan Belediyesi, Bursa ili, Büyükorhan ilçesi, Kınık, Karalar ve Bayındır mahallelerinde yer alan 23 adet arsayı 18 bin 85 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. İşte  ayrıntılar...

Bursa Büyükşehir 2 arsa satacak! Yatırımcılar dikkat!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Bursa Osmangazi Veyselkarani Mahallesi'nde yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 23 Ağustos 2023 tarihinde Bursa Büyükşehir Belediyesi Encümen Salonu'nda yapılacak.

Bursa Teknik Üniversitesi sözleşmeli personeli alıyor! Son başvuru 23 Şubat 2023!

Bursa Teknik Üniversitesi 4/B Sözleşmeli Destek Personeli alım ilanını duyurdu. Buna göre destek personelleri alınacak. İlanlara son başvuru tarihi 23 Şubat 2023 olarak belirlendi.

Bursa Gemlik'te KDV'den muaf arsa satılacak! Ticaret ve konut imarlı arsa almak isteyenler dikkat!

Gemlik Kaymakamlığı Milli Emlak Müdürlüğü, Bursa Gemlik Orhaniye'de yer alan arsayı satışa çıkardı. KDV'den muaf arsanın satış ihalesi 23 Aralık tarihinde yapılacak.

Bursa Nilüfer'de 23.2 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Bursa Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Ertuğrulgazi Emlak Müdürlüğü, Bursa Nilüfer'de yer alan gayrimenkulü 23 milyon 242 bin 500 TL bedelle satışa çıkardı.

Bursa Emek-Şehir Hastanesi Metro Hattı'nda hedef 2023!

AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, Bursa'da inşa edilen Emek-Şehir Hastanesi Metro Hattı'nın yapımının 2023'te tamamlanması hedefleniyor. 

Bursa Emek-Şehir Hastanesi Metro Hattı inşaatında son durum ne?

İdari yargı fahiş fiyat diyerek Bursaray Emek-YHT-Şehir Hastanesi metro hattı ihalesini iptal etti, yürütmeyi de durdurdu ancak Ulaştırma Bakanlığı’ndan adrese teslim ihaleyi alan yüklenici firma inşaatı kesmedi.

Bursa Emek-Şehir Hastanesi metro hattı ihalesine bir iptal daha!

Bursa'da hayata geçirilen Emek-Şehir Hastanesi metro hattı ihalesi ikinci kez iptal edildi.

Bursa Emek-Şehir Hastanesi Raylı Sistem Hattı'nda imalat çalışmalarına başlandı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Şehir Hastanesine kesintisiz ulaşımın sağlanabilmesi için hayata geçirilen projede imalat çalışmaları kısa süre içerisinde başlayacak. 

Bursa Emek Şehir Hastanesi Metrosu'nun ihalesinde son durum ne?

Tam ismiyle “Bursa Emek Şehir Hastanesi Hafif Raylı Sistemi Hattı İnşaat ve Elektromekanik Sistemler Temin, Montaj ve İşletmeye Alma Yapım İşi”nde son durum ne? İşte detaylar...

Bursa Emek-Şehir Hastanesi Metro Hattı ihalesinde son durum!

Danıştay tarafından pazarlık usulüyle gerçekleştirilmesi nedeniyle Bursa'daki metro hattının ihalesini iptal etmişti. Metro hattı için yine aynı usulle ihale yapıldı.

Bursa Emek 23 Haberi

Bursa Emek 23

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından siteler için 0.50 emsal artışı uygulaması başlatıldı. 154 sitenin dönüşümü için herekete geçildi. Ataevler'deki Emek 23 sitesinde yıkım başladı. 


Şuan 10 bloktan meydana gelen site dönüşümden sonra 5 bloğa düşecek ve 5 bin metrekare yeşil alan ve sosyal donatı alanına sahip olacak. Proje dahilinde her daire için otopark hazırlanıyor. 


18 ayda tamamlanması planlanan projenin emsal artışı uygulamasıyla 3 bin daire sağladı. Proje ile ilgili konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, "Burada özellikle bu riskli binaları ortadan kaldırmış oluyoruz. Az önce arkadaşımız binaların özelliklerinden bahsetti. Ama en önemli özellik bu binaların çürük olmasıdır. Bu binaların betonu C-9'dur ama yeni yapılacak binaların betonun kaya gibi C-35 olması, insanların rahatlıkla gönül rahatlığı ile yaşamasıdır. Bizler için önce insan hayatı önemlidir....