13 / 05 / 2024

Bursa Esentepe mahallesinde satılık bina

Bursa Esentepe mahallesinde satılık bina

Bursa Nilüfer'de bulunan 3 bina, Bursa 3. Satış Memurluğu tarafından 15 Mayıs 2015 günü saat 14:30 ile 14:40 arası ihale ediliyor.

Milli Emlak o ildeki konut imarlı arsayı 8 taksitle satıyor! İhalesi 19 Aralık'ta!

Bayburt Demirözü Milli Emlak, Bayburt ili, Demirözü ilçesi, Esentepe Mahallesinde yer alan arsayı 8 taksit fırsatıyla satıyor. Peki Bayburt Demirözü'nde yer alan arsanın fiyatı ne kadar? 

Bursa'nın 5 mahallesinde kentsel dönüşüm için start verildi! Asrın projesi geliyor!

Bursa'da kentsel dönüşüm çalışmaları için start verildi. Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, ''Asrın projesi'' olarak adlandırdığı kentsel dönüşüm projesini başlattıklarını açıkladı.

Bursa'da belediye tarafından 3 arsa ihaleyle satılacak!

İznik Belediye Başkanlığı tarafından, Bursa ili, İznik ilçesi, Elbeyli mahallesinde yer alan 3 arsa satılacak. İşte ilan detayları...

Kartal Esentepe imar uygulaması askıya çıkarıldı!

İstanbul İli Kartal İlçesi Esentepe Mahallesinde 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulamasına İlişkin Askı Tutanağı yayınlandı.

Susurluk Şeker Fabrikası'ndan Bursa'da kiralık gayrimenkul!

Susurluk Şeker Fabrikası Müdürlüğü, Bursa İli, Yenişehir İlçesi, Kurtuluş Mahallesinde yer alan gayrimenkulü kiraya verecek.

Trend GYO Bursa'da kat karşılığı inşaat yapacak!

Trend GYO tarafından Bursa ili, Nilüfer ilçesi, Görükle/Dumlupınar Mahallesinde yer alan 6.329,05 metrekare büyüklüğündeki Arsa Malikleri ile "Düzenleme Şeklinde Gayrimenkul Satış Vaadi ve Kat Karşılığı İnşaat Sözleşmesi" yapıldı.

Bursa'nın 7 mahallesinde dönüşüm başlıyor!

Çarpık yapılaşmanın merkezi olarak görülen Bursa'da dönüşüm başlıyor. Kentteki 7 bölge kentsel dönüşüm alanı olarak ilan edildi.

Bursa Demetevler mahallesinde yıkım tedirginliği!

Bursa'nın Yıldırım ilçesi Demetevler mahallesinde, yeni imar yapılanması gündeme geldi. Bölgede vatandaşların evlerinin yıkılacağı söyleniyor.

Bursa Gemlik kura sonuçları 19 Ocak 2019!

Bursa Gemlik kura sonuçları 19 Ocak 2019 haberimizde yer alıyor. Proje Gemlik Cihatlı mahallesinde yükseliyor.

Beyşehir'e 2 milyon liralık yeni spor yatırımı!

Konya’nın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, Selçuklu Belediyesi tarafından Esentepe Mahallesinde yaptırılması planlanan kapalı spor salonunun inşaat çalışmalarının başladığını dile getirdi.

Bursa Esentepe'de kentsel dönüşüm çalışmaları sürüyor!

Makamını Esentepe Mahallesi’ne taşıyan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, kentsel dönüşüm konusunda bölgede yaşanan sıkıntılara dikkat çekti. Bozbey, "Çözüm noktasında taşın altına elimizi koymaya hazırız" diye açıklama yaptı.

Bursa'da 12.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Bursa ili Nilüfer ilçesi Özlüce Mahallesinde yer alan arsa vasıflı taşınmaz 12 milyon 802 bin 40 TL bedel ile icradan satışa çıakrıldı. 

Bursa Cephanelik bölgesi imara açılmadı!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Nilüfer’in Beşevler mahallesinde yer alan ve 1. derece doğal koruma alanında bulunan Cephanelik bölgesinin imara açılmasının söz konusu olmadığını dile getirdi.

Bursa Esentepe mahallesinde satılık bina Haberi

Bursa Esentepe mahallesinde satılık bina

Bursa Nilüfer'de Esentepe Mahallesinde bulunan 3 bina, Bursa 3. Satış Memurluğu tarafından 2 milyon 441 bin 832 TL'ye satışa çıkarılıyor.


Söz konusu taşınmazlar 4 katlı, 3 katlı ve 3 katlı olmak üzere 3 ayrı binadan meydana geliyor. Taşınmazların ihalesi açık artırma usulüyle Bursa 3.Sulh Hukuk Mahkemesi Duruşma Salonu'nda yapılacaktır.



Bursa ili, Nilüfer İlçesi,Esentepe Mah.2223 Ada 2 Parsel üzerinde 1.319,86 m2 mıktarlı taşınmaz, her ne kadar tapu kaydında Arsa niteliğinde gözükmekte ise de; Üzerinde 4 katlı, 3 katlı ve yine 3 katlı betonerme karkas binalar mevcuttur. Çevresi çok katlı site şeklinde yapılar iie müstakil tek ve çok katlı yapılar ile meskundur. Tüm kamu kuruluşları ile belediye hizmetlerinden yararlanmakta, ulaşımı kolay, her türlü bina ve tesis yapımına uygundur.


A-) Taşınmaz üzerindeki binalardan lyigün Sok....