01 / 05 / 2024

Bursa eski emniyet müdürlüğü hizmet binası yıkım

Bursa eski emniyet müdürlüğü hizmet binası yıkım

Boşaltılan eski Emniyet Müdürlüğü hizmet binası yıkılmaya başladı. Depreme dayanıklılık ölçümlerinde "çürük" raporu alan kamu binalarından olan Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü hizmet binası, geçtiğimiz yılın sonlarında boşaltıldı.

Prof. Dr. Şükrü Ersoy açıkladı! Bursa’da bulunan Kayapa-Yenişehir Fayı büyük İstanbul depremini tetikler mi?

Ankara Üniversitesi, Kocaeli Üniversitesi ve Eskişehir Teknik Üniversitesi’nin gerçekleştirdiği çalışma doğrultusunda Bursa’da haritalarda yer almayan bir fay keşfedildiği açıklandı.

Aryap İnşaat, Eskişehir’in ilk sismik izolatörlü olan konut projesine imza atıyor

Eskişehir ve Bursa’da inşaat sektörüne kazandırdığı sağlam, güvenilir ve yeşil bina standartlarına uygun olan projeler ile öne çıkan Aryap İnşaat, son teknolojinin entegre edildiği konutlar yapıyor.

Binalara gaz stop sistemi geliyor! İstanbul, Bursa ve Eskişehir için düğmeye basıldı! 3 ilde deprem önlemi!

İstanbul, Bursa ve Eskişehir'deki 1.5 milyon bina için düğmeye basıldı. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı harekete geçti. Konutlarda bulunan doğalgaz sistemi yenilenecek. 

Togg yeni projelere de ilham kaynağı oluyor! Dün renkleri açıklanmıştı!

Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) Genel Sekreteri Zeki Durak, "Ülkemizden inşallah Togg'un çıkmış olduğu gibi daha büyük girişimciler çıkması ve aynı zamanda dünya markası haline gelmesi için çalışmalarımıza devam ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Ramazan Pide fiyatlarında ciddi artış! İşte 2022 İstanbul, Bursa, Eskişehir, Ankara, Balıkesir pide fiyatları listesi! 

Ramazan ayına kısa süre kala pide fiyatları açıklanmaya başladı. Peki Büyükşehirlerde pide fiyatları kaç TL oldu? İşte İstanbul, Bursa, Ankara, Balıkesir, Niğde 2022 Ramazan pidesi fiyat listesi...

Bursa'nın Hanlar Bölgesi'nde Cumhurbaşkanı kararıyla çalışmalar hızlandı!

Osmanlı'nın ilk başkent Bursa'da 14. yüzyılda oluşmaya başlayan, 16. yüzyılda han, bedesten ve çarşıların oluşumuna ilişkin gelişimini bitiren Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi’ne eski ihtişamını kazandıracak tarihi projede kat edilen mesafe arttı.

Bursa Yunuseli Havaalanı arazisinde ne yapılacak?

Bursa halkı son günlerde Yunuseli'ndeki eski havalimanı arazisinde ne yapılacağını merak ediyor. Peki Yunuseli arazisinde ne yapılacak? Bursalılar arazide ne istiyor?

Rize Emniyet Müdürlüğünün eski binası yıkılıyor!

Rize'deki eski emniyet müdürlüğü binasının yıkım çalışmaları başladı.

Bursa'da tarihi Ulu Cami ve çarşıların çevresindeki eski yapılar yıkılıyor!

Bursa'daki "Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi Çarşıbaşı Kentsel Tasarım Projesi" kapsamında Kızılay, Merkez Bankası ve İŞKUR binalarının ardından 15 iş yeri yıkıldı.

Bursa'da tarihi Ulu Cami ve çarşıların etrafındaki eski yapılar yıkılıyor!

Bursa'da başlatılan "Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi Çarşıbaşı Kentsel Tasarım Projesi" kapsamında devam eden yıkımlarla Ulu Cami ve çevresindeki çarşıların silüeti ortaya çıktı.

Bursa Ziraat Mektebi restore ediliyor!

Bursa’nın en köklü eğitim ve öğretim kurumları arasında yer alan Bursa Ziraat Mektebi, Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen restorasyon çalışmalarıyla eski ihtişamına kavuşuyor.

Bursa eski çehresine kavuşuyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, şehrin çehresini eski görünüme kavuşturmak için yoğun bir mesai harcıyor. 

Bursa Tıp Fakültesi Hastanesi arazisine AVM mi yapılacak?

CHP Bursa İl Başkanı İsmet Karaca, yaklaşık 50 yıl boyunca hastane binası olarak hizmet sunduktan sonra yıkılan eski Bursa Tıp Fakültesi Hastanesi arazisinde ne yapılacağına ilişkin belirsizlikler olduğunu açıkladı.

Bursa eski emniyet müdürlüğü hizmet binası yıkım Haberi

Bursa eski emniyet müdürlüğü hizmet binası yıkım

Kentsel Dönüşüm Yasası'nın çıkmasından sonra, 1999 depreminden önce yapılan inşaatların depreme dayanıklılık ölçümlerinde "çürük" raporu alan kamu binalarından olan Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü hizmet binası, geçtiğimiz yılın sonlarında boşaltıldı.

Aylardır boş duran müdüriyet binasının önceki gün yıkımına başlandı. 5 katlı binanın yıkımı için 2 yıkım makinası çalışmaya başladı. 


Yıkım sırasında etrafa toz yayılması üzerine Gemlik Belediyesi vidanjörü ile yıkılan bölümlere su tutularak tozun yayılması önlenmeye çalışıldı. 


Gemlik...