28 / 04 / 2024

Togg yeni projelere de ilham kaynağı oluyor! Dün renkleri açıklanmıştı!

Togg yeni projelere de ilham kaynağı oluyor! Dün renkleri açıklanmıştı!

Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) Genel Sekreteri Zeki Durak, "Ülkemizden inşallah Togg'un çıkmış olduğu gibi daha büyük girişimciler çıkması ve aynı zamanda dünya markası haline gelmesi için çalışmalarımıza devam ediyoruz" ifadelerini kullandı.



Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) Genel Sekreteri  olan Zeki Durak, "Ülkemizden inşallah Togg'un çıkmış olduğu gibi daha büyük girişimciler çıkması ve aynı zamanda dünya markası haline gelmesi için çalışmalarımıza hala devam ediyoruz" şeklinde konuştu.

Gemlik Kampüsü'nde Togg araçlarının sergilenmiş olduğu fuaye alanını gezen Durak, Anadolu Ajansı muhabirine, önemli bir yatırımın Bursa ilimizde gerçekleşmesinin gurur ve aynı zamanda mutluluk verici olduğunu ifade etti.

Togg'un vizyoner bir proje şeklinde olduğunu ifade eden Durak, "Bizler bölgemizde hem girişimcileri artırmak hem de aynı zamanda gençlerimize yön vermek istiyoruz. Togg aslında tek başına bir otomobil değil bununla birlikte de geleceğimize de bir yatırım. Türkiye’de 'Biz bunu başarabiliriz'in mesajını vermek ise çok önemli. Bursa çok heyecanlı, bölgemiz ise çok heyecanlı, ülkemiz ise çok heyecanlı. Burada olmaktan da bu tarihi ana şahitlik ettiğimiz için büyük bir mutluluk duyuyoruz" şeklinde konuştu.

Togg yeni projelere de ilham kaynağı oluyor! Dün renkleri açıklanmıştı!


Geri Dön