27 / 05 / 2024

bursa eski gemlik yolu hal kavşağı çalışmaları son durum

bursa eski gemlik yolu hal kavşağı çalışmaları son durum

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, kısa sürede inşaat çalışmalarına başlanacak olan ‘Hal Kavşağı’ projesi ile kent içi trafiğin rahatlayacağını ve Bursa’nın vizyon bir meydana kavuşacağını söyledi...

Uzmanından 7.3 büyüklüğünde deprem uyarısı: 'Fayların üzerinde yerleşimler var, eyvah dememek için harekete geçilmeli!'

Son günlerde Bursa ve Gemlik'te peş peşe meydana gelen depremler tedirginlik yaratırken, TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası'ndan 7.3'lük deprem uyarısı geldi. İşte o açıklama...

Gemlik Belediyesi'nden 75 milyon TL'ye imarlı arsa!

Bursa İli Gemlik Belediye Başkanlığı, Bursa Gemlik Hisar Mahallesi'nde yer alan küçük sanayi alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 28 Aralık tarihinde yapılacak.

Milli Emlak, Gemlik'teki 3 araziyi yüzde 20 indirimle satıyor! 

Gemlik Milli Emlak, Bursa ili, Gemlik ilçesinde yer alan 3 adet araziyi yüzde 20 indirimle satıyor. Peki Bursa'nın Gemlik ilçesinde yer alan arazilerin fiyatlatı kaç TL? İşte ayrıntılar...

Bursa Gemlik'te hem emlak vergisinden hem de KDV'den muaf arazi fırsatı!

Gemlik Kaymakamlığı Milli Emlak Müdürlüğü, Bursa Gemlik'te hem emlak vergisinden hem de KDV'den muaf arazi satacak. Satış ihalesi 20 Temmuz 2023 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Gemlik Belediyesi arsa ve depolama alanı satacak! Bursa Gemlik'te arsa arayanlar dikkat!

Bursa İli Gemlik Belediye Başkanlığı, Gemlik'te arsa ve depolama alanı satacak. Söz konusu gayrimenkullerin tahmini bedeli 48 milyon 400 bin TL olarak belirlendi.

Gemlik Belediyesi 7 arsa satıyor! Arsa alacaklar dikkat! Bu tarihi aman kaçırmayın!

Gemlik Belediyesi, Bursa ili, Gemlik ilçesinde yer alan 7 adet arsayı satıyor. Peki Bursa Gemlik'te yer alan arsaların fiyatları ve büyüklükleri ne kadar? 

Bursa Gemlik'te yüzde 20 indirimle arazi fırsatı! Hem KDV hem de emlak vergisinden muaf!

Bursa İli Gemlik Kaymakamlığı Milli Emlak Müdürlüğü, Gemlik ilçesi Narlı Mahallesi'nde yer alan araziyi yüzde 20 indirimle satışa çıkardı.

Milli Emlak'tan 24 ay taksitle, tam 571 bin TL'ye imarlı arsa satılıyor! Son dakika Mayıs fırsatı! Bu tarihi kaçırmayın!

Gemlik Milli Emlak, Bursa ili, Gemlik ilçesi, Narlı ve Karacaali Mahallelerinde yer alan 3 adet arsayı 24 taksitle ve 571 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. Peki Gemlik'te yer alan arsalar için satış ihalesi ne zaman yapılacak? 

Binalara gaz stop sistemi geliyor! İstanbul, Bursa ve Eskişehir için düğmeye basıldı! 3 ilde deprem önlemi!

İstanbul, Bursa ve Eskişehir'deki 1.5 milyon bina için düğmeye basıldı. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı harekete geçti. Konutlarda bulunan doğalgaz sistemi yenilenecek. 

Bursa Gemlik'te KDV'den muaf arsa satılacak! Ticaret ve konut imarlı arsa almak isteyenler dikkat!

Gemlik Kaymakamlığı Milli Emlak Müdürlüğü, Bursa Gemlik Orhaniye'de yer alan arsayı satışa çıkardı. KDV'den muaf arsanın satış ihalesi 23 Aralık tarihinde yapılacak.

Togg yeni projelere de ilham kaynağı oluyor! Dün renkleri açıklanmıştı!

Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) Genel Sekreteri Zeki Durak, "Ülkemizden inşallah Togg'un çıkmış olduğu gibi daha büyük girişimciler çıkması ve aynı zamanda dünya markası haline gelmesi için çalışmalarımıza devam ediyoruz" ifadelerini kullandı.

O ilde 8 adet konut ile 16 adet iş yeri 312 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor! Ev ve iş yeri arayanlar dikkat! 

Bursa ili Gemlik Belediye Başkanlığı, Bursa ili, Gemlik ilçesi, Cihatlı Mahallesi'nde yer alan 8 adet iş yeri ile 16 adet konut satılıyor. İşte ayrıntılar...

TOKİ'den Bursa Gemlik'e 509 konutluk yeni proje!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Başkanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bursa Gemlik projesinin ihalesini 1 Kasım 2022 tarihinde gerçekleştirecek.

bursa eski gemlik yolu hal kavşağı çalışmaları son durum Haberi

bursa eski gemlik yolu hal kavşağı çalışmaları son durum


Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, kısa sürede inşaat çalışmalarına başlanacak olan ‘Hal Kavşağı’ projesi ile kent içi trafiğin rahatlayacağını ve Bursa’nın vizyon bir meydana kavuşacağını söyledi.


Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Ankara Caddesi üzerinde yapılacak olan ‘Hal Kavşağı’nda incelemelerde bulundu. Başkan Altepe, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Seyfettin Avşar ile Büyükşehir Belediyesi bürokratlarının da katıldığı incelemede Hal Kavşağı projesini tanıtarak, “Büyükşehir Belediyesi olarak Bursa’nın sağlıklı ve yaşanabilir bir kent olması için çalışmalarımızı hızla sürdürüyoruz. Özellikle kentin daha ulaşılabilir olması adına kent içi trafiğini rahatlatacak yoğun faaliyetlerimiz devam ediyor. Yıllardır Bursa’mızın beklentisi olan sıkıntılı bölgelerimizin sorunlarını bir bir çözüyoruz. Büyükşehir Belediye binasının yapıldığı Ankara Yolu üzerindeki sıkıntılı noktalardan biri de eski ‘Hal Kavşağı’ydı. Yaklaşık 25 yıl önce yapılan köprüyle, o günden...