04 / 05 / 2024

bursa eskişehir arası hızlı tren

bursa eskişehir arası hızlı tren

Bandırma-Bursa-Ayazma-Osmaneli Hızlı Tren Projesi'nde, 75 kilometrelik Bursa-Yenişehir kesiminin yüzde 22'si tamamlandı. Proje ile Bursa-İstanbul ve Bursa-Ankara arası 2 saat 15 dakikaya, Bursa-Eskişehir arası ise 1 saate düşecek...

Aryap İnşaat, Eskişehir’in ilk sismik izolatörlü olan konut projesine imza atıyor

Eskişehir ve Bursa’da inşaat sektörüne kazandırdığı sağlam, güvenilir ve yeşil bina standartlarına uygun olan projeler ile öne çıkan Aryap İnşaat, son teknolojinin entegre edildiği konutlar yapıyor.

Eskişehir’de deprem riskine karşı 22 bin bina incelendi! Sıra 28 bin binada!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Kasım ayı Olağan Meclis Toplantısı’nda üç belediye ile TMMOB İnşaat Mühendisleri arasında imzalanan protokol masaya geldi. Eskişehir Büyükşehir Belediyesince verilen bilgilendirmede Eskişehir’de 22 bin binanın incelendiği ve incelemelerin sürdüğü aktarıldı.

Binalara gaz stop sistemi geliyor! İstanbul, Bursa ve Eskişehir için düğmeye basıldı! 3 ilde deprem önlemi!

İstanbul, Bursa ve Eskişehir'deki 1.5 milyon bina için düğmeye basıldı. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı harekete geçti. Konutlarda bulunan doğalgaz sistemi yenilenecek. 

Eskişehir'de yapılması planlanan demiryolu projesi TBMM'de!

Eskişehir ile Gemlik Limanı arasında yapılması planlanan demiryolu projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Süllü, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bursa Büyükşehir Tarihi Eskişehir Han Oteli'ni satacak!

Bursa Büyükşehir, Osmangazi'de Kayhan Mahallesi’ndeki Tarihi Eskişehir Han Oteli’nin satılabilmesi için Büyükşehir Belediye Meclisi’nden onay alacak...

Eskişehir OSB'de yapılması planlanan demiryolları TBMM'de!

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesinden Hasanbey Lojistik Merkezi ve Bursa Gemlik Limanına yapılması planlanan demiryolları meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Kabukcuoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Eskişehir'de konut satışları yüzde 10 azaldı!

TÜİK Bursa Bölge Müdürlüğü konut satış verilerini açıkladı. Buna göre, Eskişehir'de 2018 yılında  yıllık toplam konut sayısı bir önceki yıla göre yüzde 10,1 düştü.

Eskişehir OSB ile TCDD'nin demiryolu protokolü TBMM'de!

Eskişehir OSB ile TCDD arasında imzalanan demiryolu yapım protokolünün ve diğer bazı projelerin durumuna ilişkin soru önergesi hazırlandı...

Eskişehir'de 4 milyon TL'ye icradan akaryakıt istasyonu!

Eskişehir İli, Sivrihisar İlçesi, Elmalı Mahallesi, Ağaçarası mevkiinde yer alan akaryakıt istasyonu vasıflı gayrimenkul 4 milyon 76 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Malatya'daki Eskişehir Vadisi turizme kazandırılıyor!

Malatya’nın önemli turizm alanları arasında yer alan Arapgir İlçesindeki Eskişehir Vadisi ile ilgili olarak yapılan planlama çalışmalarında son aşamaya gelindi.

Bursa Yenişehir'e yeni sanayi sitesi!

Bursa Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik, Küçük Sanayi Sitesi inşaatını ziyaret etti. Yenişehir Küçük Sanayi Sitesi, taşınması planlanan 135 sanayi sitesi arasında yer alıyor.

TOKİ Eskişehir Odunpazarı teslim tarihleri 2017!

TOKİ'nin Eskişehir Odunpazarı'nda hayata geçirdiği 115 konutun teslimleri 2 Mayıs-12 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Eskişehir'de Ekim ayında 2 bin 489 konut satıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Bursa Bölge Müdürlüğünden edinilen bilgiye göre; Eskişehir genelinde konut satışları 2016 Ekim ayında, 2015 Ekim ayına göre yüzde 39,5 oranında artarak 2 bin 489 adet oldu.

bursa eskişehir arası hızlı tren Haberi

bursa eskişehir arası hızlı tren

Bandırma-Bursa-Ayazma-Osmaneli Hızlı Tren Projesi'nde, 75 kilometrelik Bursa-Yenişehir kesiminin yüzde 22'si tamamlandı. Bursa'nın 60 yıllık demir yolu özlemini sona erdirecek proje ile Bursa-İstanbul ve Bursa-Ankara arası 2 saat 15 dakikaya, Bursa-Eskişehir arası ise 1 saate düşecek. 



Bandırma-Bursa-Ayazma-Osmaneli Hızlı Tren Projesi"nde, 75 kilometrelik Bursa-Yenişehir kesiminin yüzde 22,15'i tamamlandı. Bursa'mn 60 yıllık demir yolu özlemini sona erdirecek proje ile Bursa-îstanbul ve Bursa-Ankara arası 2 saat 15 dakikaya, Bursa-Eskişehir arası ise bir saate düşecek. 


Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryollan (TCDD) Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre, ağustos 2011'de YSE Yapı Sanayi ve Ticaret A.Ş'ye ihale edilen ve resmi temeli aralık 2012'te atılan projenin Bursa-Yenişehir kesimi, toplam bin 138 günde tamamlanacak. 


60 YILLIK ÖZLEM SONA ERİYOR 


25 Şubat 2015'de teslim edilecek projenin altyapı ve inşaat işlemlerine ilişkin, şu ana kadar...