03 / 05 / 2024

Bursa Gemlik kadınlar plajı açılış tarihi

Bursa Gemlik kadınlar plajı açılış tarihi

Antalya'da açılan Kadınlar Plajı'nın ardından bir kadınlar plajı da Bursa'da açılıyor.Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin, Gemlik İlçesi’ne bağlı Kurşunlu tatil beldesinde Marmara Denizi kıyısına yapılan ‘Kadınlar Plajı’, Ramazan Bayramı’nın ardından açılacak

Gayrimenkulde kadınlar önde!

Kadınların günlük kazanç alanında erkekleri küçük bir farkla da olsa geride bıraktığı sektörler çok az. Bunlardan biri de gayrimenkul sektörü...

Gayrimenkul sektöründe kadınlar kazanıyor!

Sosyal Güvenlik Kurumu verileri Türkiye’de işyerlerinin yüzde 65’inde 1-3 kişi çalıştığını gösteriyor. Verilere göre, gaayrimenkul faaliyetlerinde kadınlar günlük 110 TL kazanırken, erkekler 109 TL kazanıyor.

Bursa Gemlik'te sosyal konutlar için komisyon kuruluyor! 

Bursa Gemlik Belediyesi'nin meclis toplantısında, sosyal konutlarla ilgili komisyon kurulmasına karar verildi. Verilen kararda yakında şehirde Kentsel Dönüşüm Birimleri'nin kurulacağı açıklandı. 

Bursa'da en çok kadınlar ev arıyor!

Türkiye’de sıfır konut projelerini tek bir çatı altında toplayan Hürriyet Emlak Projeland, şehirlerde cinsiyete göre internette ev arama verilerini açıkladı. Açıklanan verilere göre Bursa'da en çok kadınlar ev arıyor. 

Rönesans Holding'den Dünya Kadınlar Günü'ne özel video!

"Kadınların Rönesansı" başlığıyla yayınlanan videoda, Rönesans çalışanları, "İşini tutkuyla yaptıktan sonra kadın veya erkek olmanın bir farkı yok" mesajını veriyor...

Elite Concept’te Dünya Kadınlar Günü’ne özel indirim ve tatil hediyesi!

Şua İnşaat yüzde 10 indirim ve 48 ay sıfır faiz kampanyasına 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel yüzde 8 ek indirim ve tatil fırsatını da ekledi. 

RE/MAX Türkiye, kadınları çalışma hayatına davet ediyor!

Kadınların iş hayatında aktif rol almasını destekleyen ve girişimciliğe teşvik edici faaliyetleri ile öne çıkan RE/MAX Türkiye, yüzde 50’ye yaklaşan kadın çalışan oranı ile kadın istihdamı sağlıyor. 

Bursa Gemlik'te 687 lira taksitle ev sahibi oldular!

Bursa Gemlik Belediyesi tarafından dar gelirli ailelerin ev sahibi olması için Cihatlı Mahallesi'nde inşa edilen sosyal konutların 3. kura çekimi gerçekleşti. Kura sonucunda 394 daire sahiplerine teslime edildi.

Bursa Gemlik kura sonuçları 19 Ocak 2019!

Bursa Gemlik kura sonuçları 19 Ocak 2019 haberimizde yer alıyor. Proje Gemlik Cihatlı mahallesinde yükseliyor.

Bursa Gemlik'teki sosyal konutların kura çekilişi 19 Ocak'ta!

Bursa Gemlik Cihatlı Mahallesi'nde hayata geçirilen sosyal konutların kura çekilişi 19 Ocak'ta yapılacak.

2018'de kadınlar mı erkekler mi daha çok ev aldı?

2018 yılına ait konut satış rakamları Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından bugün açıklandı. Türkiye genelinde 2018 yılında 1 milyon 375 bin 398 konut satış sonucu el değiştirdi. Peki, 2018'de kadınlar mı erkekler mi daha çok ev aldı?

Bursa Gemlik'te kamulaştırılan binalar yıkıldı!

Bursa Gemlik Belediyesi tarafından ilçede kamulaştırılan binalar yıkılıyor. Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulundu.

Doğulu kadınlar konut yatırımına yöneldi!

Ekonomik gücünü arttıran kadınların yatırım tercihi gayrimenkul oldu. Doğu'da konut edinen kadınların sayısı yüzde 70 arttı.

Bursa Gemlik kadınlar plajı açılış tarihi Haberi

Bursa Gemlik kadınlar plajı açılış tarihi

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin, Gemlik İlçesi’ne bağlı Kurşunlu tatil beldesinde Marmara Denizi kıyısına yapılan ‘Kadınlar Plajı’, Ramazan Bayramı’nın ardından açılacak. Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin Gemlik’in Kurşunlu Mahallesi’nde yaptığı Kadınlar Plajı, fiziki olarak dışarıdan görülmesi mümkün olmayan bir alanda yapılıyor. Plajdaki çalışmaları inceleyen Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı AK Parti’li Recep Altepe, kadınların gönül rahatlığıyla denize girip, güneşlenebilecekleri bir plajı Kurşunlu’ya kazandırdıklarını ifade ederek, “Bu plajı sadece hanımlarımız kullanacak. Dışarıdan bakıldığında görüşü engelleyecek perdeleme düzenekleri, güneşlenme alanları, yürüyüş yolu ile ayrıcalıklı bir plaj olacak. Plajı bayramdan sonra kullanılabilir hale gelmesi için çalışmalarımız hızla sürüyor”...