30 / 08 / 2024

Bursa Genç Sanayici İşadamları ve Yöneticileri Derneği

Bursa Genç Sanayici İşadamları ve Yöneticileri Derneği

GESİAD’ın Almira Otel’de gerçekleştirdiği yılın son toplantısında Bursa Ticaret Ve Sanayi Odası Başkanı (BTSO) İbrahim Burkay’ı ağırladı. Burkay, üretime ve ihracata dayalı olmayan hiçbir ekonominin devamlı büyüyemeyeceğini söyledi.

Bursa'da konut fiyatları fırladı!

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş İnsanları Derneği (İMSİAD) Başkanı Mustafa Andıç, Bursa'daki kentsel dönüşümle ve reskli yapılarla ilgili açıklamalarda bulundu.

Bursa'da konut satışları ne durumda? 

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan şubat ayı konut satış verileri hakkında değerlendirme yapan İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İşadamları Derneği (İMSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Andıç, Bursa'da konut satışlarının negatif ayrıştığını dile getirdi. 

Karacabey Gençlik Merkezi ve Spor Salonu'nun inşaatı 2022'de tamam!

Bursa Karacabey Belediyesi tarafından geleceğe katkı sunmak amacıyla hayata geçirilen gençlik merkezi ve spor salonu projeleri, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın desteğiyle, toplamda 11 milyon TL’ye ulaşacak.

Bursa Mustafakemalpaşa'da Gençlik Merkezi için yer teslimi yapıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Mustafakemalpaşa'da yapılan Gençlik Merkezi Sosyal Yaşam ve Spor Tesisleri’nin ikinci etap inşaatı için yüklenici firmaya yer teslimi yaptı. 

Mustafakemalpaşa Gençlik Merkezi için yer teslimi yapıldı!

Bursa Mustafakemalpaşa'da inşa edilen Gençlik Merkezi Sosyal Yaşam ve Spor Tesisi inşaatı için yüklenici firmaya teslim yapıldı.

Bursa Gökdere'ye millet bahçesi müjdesi!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Gökdere'deki 200 bin metrekarelik alanı, içinde yürüyüş ve bisiklet yolları, millet kıraathaneleri, çocukların ve gençlerin rahatlıkla vakitlerini geçirebileceği alanların yer alacağı millet bahçesi haline getireceklerini belirtti. 

Bursa’da 2020 yatırım yılı olacak!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Ulaştırma Bakanlığı’nın yanı sıra Bursa Büyükşehir bütçesinden yapılacak projelerle 2020 yılının tam bir yatırım yılı olacağını söyledi

Gençlik ve Spor Bakanlığından Bursa'ya 85 milyon liralık yatırım!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Bursa'ya 85 milyon liralık yatırım yapılacağını müjdeledi.

Bursa Mustafakemalpaşa Gençlik Merkezi'nin inşaatı hızlandı!

Bursa’nın Mustafakemalpaşa ilçesinde yılların özlemi olan Gençlik Merkezi Sosyal Yaşam ve Spor Tesisleri'nin inşaat çalışmaları hızlandı.

Bursa Mustafakemalpaşa yaşam merkezine kavuşuyor!

Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde yıllardır yapılması beklenen Gençlik Merkezi Sosyal Yaşam ve Spor Tesisleri'nin bir an önce ilçeye kazandırılması için çalışmalara başlandı.

Bursa Yıldırım Bayezid Gençlik Merkezi yükseliyor!

Yıldırım Belediyesi, ilçede hayata geçirdiği Yıldırım Bayezid Gençlik Merkezi'nin inşaatına hız kesmeden devam ediyor.

Bursa Yıldırım Bayezid Gençlik Merkezi'nin inşaatı yükseliyor!

İlçedeki çalışmalarına son sürat devam eden Yıldırım Belediyesi, Yıldırım Bayezid Gençlik Merkezi'nin inşaatını tamamlıyor.

Bursa Görükle’ye ikinci gençlik merkezi!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş yaptığı açıklamada Görükle’ye ikinci gençlik merkezini inşa edeceklerini müjdeledi.

Bursa Genç Sanayici İşadamları ve Yöneticileri Derneği Haberi

Bursa Genç Sanayici İşadamları ve Yöneticileri Derneği


GESİAD’ın (Bursa Genç Sanayici İşadamları ve Yöneticileri Derneği)’nin Aralık ayı sinerji toplantısı Almira Otel`de gerçekleşti.


GESİAD’ın Almira Otel’de gerçekleştirdiği yılın son toplantısında Bursa Ticaret Ve Sanayi Odası Başkanı (BTSO) İbrahim Burkay’ı ağırladı. 2013 değerlendirmesi ve 2014’de ki beklentiler üzerine konuşma yapan İbrahim Burkay, üretime ve ihracata dayalı olmayan hiçbir ekonominin devamlı büyüyemeyeceğini söyledi.


Bursa Genç Sanayici İşadamları ve Yöneticileri Derneği'nin Almira Otel'de yaptığı Aralık ayı sinerji toplantısına çok sayıda iş adamı katıldı. 2013 icraatları ve 2014 hedefleri ile ilgili ekonomi ve iş dünyası hakkında genç iş adamlarına birikimlerini aktaran Bursa Ticaret Ve Sanayi Odası Başkanı (BTSO) İbrahim Burkay, üretime dayalı ve rekabetçi olmayan, ihracata dayalı olmayan hiçbir ekonominin sürdürülebilir bir büyümeyi gerçekleştiremeyeceğini söyledi. Türkiye'nin dünyanın ilk 10 ekonomisi arasına girmek için...