27 / 04 / 2024

Bursa Gölyazı ruhsatsız bina yıkımı

Bursa Gölyazı ruhsatsız bina yıkımı

Nilüfer Belediyesi 2 bin 700 yıllık tarihi geçmişe sahip Gölyazı’da ruhsatsız yapılarla ilgili mücadelesini kararlılıkla sürdürüyor. Bu çerçevede belirlenen izinsiz ve ruhsatsız yapılarda yıkımlar başladı.

Kuşadası Belediye Başkanı Günel: Ruhsatsız ve kaçak inşaatlarla mücadeleyi sürdüreceğiz!

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel,  Kuşadası'nda  ruhsatsız ve kaçak inşaatlarla mücadeleyi sürdüreceklerini açıkladı.

100 kişiye mezar olan o inşaatta korkutan gerçek: İnşası projesiz, ruhsatsız ve denetimsiz yapılmış!

Diyarbakır'da, Kahramanmaraş merkezli depremlerde yıkılan Hisami Apartmanı'nın 2 müteahhidi ile arsa sahipleri hakkında açılan davanın iddianamesinde, binanın inşasının ve güçlendirilmesinin projesiz, ruhsatsız ve denetimsiz yapıldığı ortaya çıktı.

Lüks sitede kaçak inşaat! Kiracı oldukları eve ruhsatsız eklenti yaptılar

İstanbul Sarıyer’de, konumlanan bir sitede iddiaya göre kiracı olarak sitede ikamet eden kiracılar yapıya ruhsatsız eklenti yaptı. İnşaat 4 kez mühürlenmesine rağmen pes etmediler. İşte detaylar...

Gaziantep'te ruhsatsız inşaatlara beton satılmayacak!

Gaziantep Valisi Davut Gül, şehirde ruhsatsız inşaatlara beton satışının yapılmayacağını dile getirdi.

Nilüfer Gölyazı Kültürevi hizmete açıldı!

Bursa'da Nilüfer Belediyesi’nin bir süredir bakım onarım çalışması yaptığı Gölyazı Kültürevi yenilenen şekliyle ziyaretçilerini ağırladı. Gölyazı Kültürevi’nde açılan mozaik sergisi ziyaretçiler tarafından büyük ilgi görüyor.

Bursa'da binalar arasında sıkışan Aşık Yunus türbesi gün yüzüne çıkarılacak!

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde binalar arasında kalan sıkışıp kalan Aşık Yunus türbesi yapılan kamulaştırmalarla gün yüzüne çıkarılacak.

Çaykur'a ait bazı yapıların ruhsatsız olması TBMM'de!

Çaykur'a ait bazı yapıların ruhsatsız olması gündemine taşındı. CHP'li Bekaroğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bursa Osmangazi'deki ruhsatsız iş yeri yıkıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi, kaçak yapılaşmanın önüne geçebilmek adına var gücüyle çalışıyor. 

Özgür Aktepe'nin şantiyesinin ruhsatsız olduğu iddiası! 

İş adamı Özgür Aktepe’nin şirketinin şantiyesinin ruhsatsız olduğu, arsanın eğitim alanı olarak gözüktüğü iddia edildi. 

İzmit'teki ruhsatsız pansiyon mühürlendi!

zmit Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü ruhsatsız olarak faaliyet gösteren bir pansiyonu mühürledi.

Batı Şeria'daki ruhsatsız iki ev yıkıldı!

İsrail güçleri tarafından işgal altında bulunanan Filistin'in Batı Şeria bölgesinde bulunan iki ev ruhsatsız olduğu iddia edilerek yıkıldı.

Bursa Gölyazı'nın imar sorunu çözülecek!

JATA'nın Avrupa'da görülebilecek 30 bölgeden biri olarak gösterdiği Gölyazı’da projeler hızlandı. Bölgede imar sorununun çözülmesi planlanıyor.

Bursa-Gölbaşı-Yenişehir YHT 2021'de tamam!

Bursa'nın ulaşım yatırımları hız kesmeden devam ediyor. 56 kilometrelik Bursa-Gölbaşı-Yenişehir YHT projesinin 2021'de açılacağı açıklandı.

Bursa Gölyazı ruhsatsız bina yıkımı Haberi

Bursa Gölyazı ruhsatsız bina yıkımı

Kaçak yapıyla mücadeleyi hız kesmeden sürdüren Nilüfer Belediyesi, ruhsatsız ve imara aykırı yapılara geçit vermiyor. Nilüfer Belediyesi'nde yer alan habere göre, Nilüfer Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Yapı Kontrol ekipleri, sabah saatlerinde Jandarma Özel Harekat ile Nilüfer Belediyesi Zabıta Ekipleri eşliğinde Gölyazı Mahallesi’ne hareket etti. Geniş güvenlik önlemlerinin alındığı bölgedeki ruhsatsız ve izinsiz binalar herhangi bir olumsuzluk yaşanmadan yıkıldı. Ekipler, Gölyazı ve Nilüfer’de kaçak yapıyla mücadelenin devam edeceğini belirterek ruhsata aykırı hareket edilmemesi yönünde vatandaşları uyardı.

BOZBEY KARARLI

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de Gölyazı’nın 2700 yıllık tarihiyle ilgili konuşarak bu tarihin katledilmesine izin de, geçit de, vermeyeceklerini söyledi. Başkan Bozbey, “Gölyazı’da anlayamadığım bir şey var: 2700 yıllık SİT bölgesinde ruhsatsız inşaat yapmanın bir gerekçesi olamaz! Böyle bir durumda ağır cezada...