02 / 05 / 2024

Bursa Gürsu Cüneyt Yıldız Devlet Hastanesi nerede

Bursa Gürsu Cüneyt Yıldız Devlet Hastanesi nerede

Bursa İl Sağlık Müdürü Dr. Özcan Akan, Gürsu Cüneyt Yıldız Devlet Hastanesi’nin merhum başkanın ölüm yıl dönümünde tamamlanacağını söyledi.

Ahmet Cüneyt Yavuz yurt dışında nerede yüksek lisans yaptı? İş hayatına ne zaman başladı?

Arzum Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Ahmet Cüneyt Yavuz hangi üniversitede okudu? Yüksek lisansını nerede yaptı? Hangi alanlarda görev aldı? İşte Ahmet Cüneyt Yavuz ile ilgili merak edilen her şey...

TOKİ Bursa Gürsu'da 240 ay vadeyle ucuz konut! 12 soruda TOKİ Bursa Gürsu 2022!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Bursa Gürsu 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Bursa Gürsu projesinde toplam kaç konut yapılacak? İşte 12 soruda TOKİ Bursa Gürsu 2022 ucuz konut projesi...

Ünlü ekonomist Cüneyt Akman doların 30 lirayı ne zaman göreceğini açıkladı! Piyasaları şoke eden döviz iddiası

Ekonomist Cüneyt Akman dolar kurunun önümüzdeki aylarda seyriyle ilgili çarpıcı bir iddiada bulundu. Dolar kurunun 30 liraya çıkacağını ileri süren Akman, tarih verdi.

TOKİ Bursa Gürsu başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Bursa Gürsu projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Bursa Gürsu başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Bursa Gürsu projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi başladı.

Gürsu Yenidoğan Katlı Otoparkı ve Pazaryeri açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Gürsu ilçesi Yenidoğan Mahallesi’ndeki kapalı otopark ve pazar yeri sorununu çözdü. Gürsu Yenidoğan Katlı Otoparkı ve Pazaryeri düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Bursa Gürsu'daki kültür merkezinin temeli atıldı!

Bursa’da Gürsu Belediyesi tarafından tam kapanma öncesinde 26 Nisan tarihinde Kültür Merkezi'nin temel atma töreni yapıldı.

Cüneyt Zeytinci: Yapı denetim mevzuatı güncellenmeli!

Mimarlar Odası Başkan Yardımcısı Cüneyt Zeytinci yaptığı açıklamada, yapı denetim mevzuatının güncellenmesi gerektiğini söyledi.

TOKİ Bursa Gürsu 413 konut ihalesi yarın!

Bursa İli Gürsu İlçesi 413 Konut, 8 Adet Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Bursa Gürsu'ya 413 konut ve 8 dükkan!

Bursa İli Gürsu İlçesi 413 Konut 8 Adet Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 3 Eylül 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Bursa Gürsu kura sonuçları 2+1 ve 3+1 listesi!

TOKİ Bursa Gürsu kura sonuçları 2+1 ve 3+1 listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Bursa Gürsu kura sonuçları 2+1 ve 3+1 listesi ve TOKİ Bursa Gürsu kura sonucu 2020...

TOKİ Bursa Gürsu kura çekilişi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın 100 bin konut projesi kapsamında inşa edilecek olan Bursa Gürsu projesinin kuraları bugün çekilecek.

TOKİ Bursa Gürsu 2020 başvuru şartları ve fiyatları!

TOKİ Bursa Gürsu 2020 başvuru şartları ve fiyatları haberimizde yer alıyor. TOKİ Bursa Gürsu 2020 fiyatları ne kadar? TOKİ Bursa Gürsu 2020 ödeme planı nasıl? İşte projelerle merak edilen detaylar...

Bursa Gürsu Cüneyt Yıldız Devlet Hastanesi nerede Haberi

Bursa Gürsu Cüneyt Yıldız Devlet Hastanesi nerede

İl Sağlık Müdürü Akan, inşaatı devam eden Gürsu Cüneyt Yıldız Devlet Hastanesi hakkında açıklamalarda bulundu. Gürsu’nun hızla büyüyen bir nüfusa sahip olduğuna dikkat çeken Akan, “Gürsu ilçemiz 75 bin nüfusa sahip ve hızla göç almaya devam ediyor. 2009 yılında gündeme getirdiğimiz her ilçeye bir hastane projesi çerçevesinde Gürsu’ya da modern bir sağlık tesisi kazandıracağız. Böylece merhum başkanımızın vasiyeti yerini bulmuş olacak” dedi.


Hastanenin Rönesans firmasının desteğiyle yapıldığının bilgisini veren Akan, “Hastanemiz 12 bin 706 metrekare alana sahip ve 75 yataklı olacak. İçerisinde 45 hasta odası, 4 ameliyathane, 2 doğum odası, 30 poliklinik muayene odası, 2 acil poliklinik ile 15 acil müşahede yeri bulunacak. Şu an hastanenin yüzde 10-15’lik kısmı tamamlandı ve inşası bütün hızıyla devam ediyor” şeklinde konuştu.


Gürsuluların modern bir...