14 / 05 / 2024

Bursa Hüdavendigar Parkı ne zaman açılacak

Bursa Hüdavendigar Parkı ne zaman açılacak

Recep Altepe, Bursa’nın belediye tarihindeki en büyük yatırımlarından biri olan Hüdavendigar Parkı’nın 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nda çeşitli spor etkinlikleriyle birlikte hizmete gireceğini açıkladı.

1936 yılında Hocapaşa'da yedi taksitle satılık arsa!

1936 yılından İstanbul Hocapaşa'da Hüdavendigar Caddesi'nde Şahinpaşa oteli yanındaki arsa yedi taksitle satılıyormuş.

Ankara-Bursa Hızlı Tren Hattı ile seyahat süresi 2 saat 15 dakika olacak! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ankara-Bursa Hızlı Tren Hattı tamamlandığında Ankara-Bursa ve Bursa-İstanbul arası seyahat süresinin 2 saat 15 dakika olacağını söyledi. İşte hattaki son durum...

Sürücüler müjde! Ehliyette devrim gibi bir gelişme geliyor! Peş peşe açıklandı!

Yapılandırma yasası çerçevesinde ışık ihlalleri, hız, park cezası, emniyet kemeri, emniyet şeridi ihlali gibi nedenlerden trafik ceza puanı dolan sürücülerin ehliyetleri de geri iade edilecek. İşte detaylar…

Adil Karaismailoğlu'dan Bursa hızlı tren açıklaması!

Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı Adil Karaismailoğlu Bursa hızlı tren hattı ihalesine ilişkin iddialar hakkında açıklama yaptı.

Bursa Uludağ'da inşaat krizi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin, Bursa Uludağ Milli Parkı oteller bölgesinde yıkılan Büyük Otel'in yerine yaptığı tesise karşı açtıkları dava için keşif yapan DOĞADER ve Bursa Barosu heyeti, şok edici bir gerçekle karşılaştı. 

Bursa Hürriyet Sosyal Tesisleri'nin inşaatı durdu!

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde önceki dönem belediye yönetimi tarafından yapımına başlanan Hürriyet Sosyal Tesisleri inşaatı seçimin ardından durduruldu. Seçimden beri hiçbir çalışmanın yapılmadığı Sosyal Tesis binası inşaatı bekliyor.

Bursa Hürriyet Mahallesi Adliye Binası yıl sonunda tamamlanacak!

Bursa Hürriyet Mahallesi Taşkıranlar Mevkiinde inşaatı süren yeni Adliye Binasının inşaatının yıl sonunda tamamlanması planlanıyor.

Bursa’daki Macera Parkı'nın inşaatı tam gaz devam!

Osmangazi Belediyesi’nin Hamitler’de 50 bin metrekare alan üzerine hayata geçirilen Macera Parkı’nda çalışmalar tüm hızıyla sürüyor...

Bursa Hümahatun Evleri teslim edildi!

Yıldırım Belediyesi tarafından kentsel dönüşüm marifetiyle Mevlana ve Ulus Mahallelerinde inşa edilen Hümahatun Evleri, gerçekleşen törenle hak sahiplerine teslim edildi.

Bursa Teoman Özalp Parkı’nda dönüşüm başlıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, Hamitler ve Bağlarbaşı Mahallelerine hizmet veren fakat 10 yıldır atıl haldeki amfi tiyatrosu ile günümüzde ihtiyacı karşılayamayan 110 dönümlük Teoman Özalp Parkı’nda dönüşümü başlatıyor.

Vakıfköy Kent Parkı ve Spor Tesisleri Bursa'ya değer katacak!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin Yıldırım’a kazandırdığı 225 bin metrekarelik Vakıfköy Kent Parkı ve Spor Tesisleri, Hüdavendigar Kent Parkı’nı aratmayacak. 

Bursa Hüma Hatun Evleri’nde yaşam başlıyor!

Yıldırım Belediyesi’nin Mevlana-Ulus bölgesinde kendi öz kaynaklarıyla inşa ettiği 812 konut ve 12 bin metrekare ticari alandan meydana gelen Hüma Hatun Evleri’nde yaşam başlıyor. 

Bursa Hümahatun Evleri'ne tapu müjdesi!

Bursa’nın Yıldırım ilçesinde hayata geçirilen Hümahatun Evleri projesindeki daireler için kat irtifakı tapuları imzalandı. 

Bursa Hüdavendigar Parkı ne zaman açılacak Haberi

Bursa Hüdavendigar Parkı ne zaman açılacak

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa’nın belediye tarihindeki en büyük yatırımlarından biri olan Hüdavendigar Parkı’nın 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nda çeşitli spor etkinlikleriyle birlikte hizmete gireceğini açıkladı.


Başkan Altepe, açılış öncesi son hazırlıkları süren Hüdavendigar Parkı’nda incelemelerde bulundu. Büyükşehir Belediyesi olarak Bursa’ya 6 yıl içerisinde 2 milyon metrekarenin üzerinde yeşil alan kazandırdıklarını belirten Başkan Altepe, bunlardan en önemlisinin Hüdavendigar Parkı olduğunu söyledi. Bir kısmı Osmangazi’de diğer kısmı da Nilüfer’in Odunluk bölgesinde kalan, Dikkaldırım’da yer alan parkın 510 bin metrekarelik alanıyla Bursa’nın en büyüğü olduğunu vurgulayan Başkan Altepe, “Stadyum inşaatından getirdiğimiz malzemeyle yaklaşık 1.5 metre dolgu yaparak, burayı en uygun maliyetle spor, yeşil ve rekreasyon alanına çevirdik. Çevredeki yüzbinlerce insanın yaya mesafede ulaşabileceği, kullanabileceği yer oldu” dedi.


SPOR VE AKTİVİTE...