04 / 05 / 2024

bursa hürriyet ev fiyatları

bursa hürriyet ev fiyatları

Timsah Arena bölgedeki arsa, iş yeri ve ev fiyatlarını da etkiledi. Bursa Emlak Müşavirleri Esnaf Odası (BEMO) Başkanı Erdal Çelebi, Timsah Arena Stadyum'u ile birlikte bölgede kısmen de olsa bir hareketlilik yaşandığını ifade etti.

Ne Brezilya ne Bangladeş! Burası Bursa! Öyle bir ev yaptı ki her an uçuşa hazır vaziyette! Görenler şokta!

Ülke genelinde imar kanunu ihlallerine her geçen gün bir yenisi daha ekleniyor. Vatandaşlar öyle evler yapıyor ki, görenler hayrete düşüyor. Bunlardan biri de Bursa'da yapılan bir ev... Evi görenler; 'uçuş için hazır' yorumunu yapıyor. İşte o ev...

Ankara-Bursa Hızlı Tren Hattı ile seyahat süresi 2 saat 15 dakika olacak! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ankara-Bursa Hızlı Tren Hattı tamamlandığında Ankara-Bursa ve Bursa-İstanbul arası seyahat süresinin 2 saat 15 dakika olacağını söyledi. İşte hattaki son durum...

Bursa Karacabey'de satılık arsa fırsatı! Resmi Gazete'de yayımlandı!

Bursa Karacabey Belediyesi, Bursa ili, Karacabey ilçesi, Hürriyet Mahallesi'nde yer alan 146 bin 185 metrekarelik arsayı satıyor...

Adil Karaismailoğlu'dan Bursa hızlı tren açıklaması!

Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı Adil Karaismailoğlu Bursa hızlı tren hattı ihalesine ilişkin iddialar hakkında açıklama yaptı.

Ev sahibi kiraya ek artış isteyebilir mi?

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Oya Armutçu, ev sahibinin kiraya ne kadar zam yapabileceğini kaleme aldı. İşte Oya Armutçu'nun 'Ev sahibi kiraya TÜFE üzerinde zam yapabilir mi?' başlıklı yazısı... 

Bursa Karacabey'de 33.1 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Bursa İli Karacabey Belediye Başkanlığı, Bursa Karacabey Hürriyet Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü 33 milyon 119 bin 164 TL bedelle satışa çıkardı.

Satılık ev fiyatları en çok hangi illerde arttı?

Türkiye’nin uzman emlak platformu Hürriyet Emlak’ın ülke genelindeki veriler ile hazırladığı Nisan 2021 Emlak Endeksi verileri yayınlandı. Peki verilere göre satılık ev fiyatları en çok hangi illerde arttı? İşte Türkiye'nin Nisan 2021 konut fiyatları karnesi...

Hürriyet Emlak'tan yüzde 50 indirim kampanyası!

Hürriyet Emlak, alınan tam kapanma kararının ardından emlak sektörü için büyük bir destek hayata geçiriyor. ‘Aynı Çatının Altındayız’ kampanyası kapsamında hem şu anki üyeler hem de yeni üye olacaklara hiçbir şart, koşul, sözleşme, taahhüt olmadan Mayıs'ta yüzde 50 indirim yapılacak.

Bursa Orhangazi Süpürgelik Mevkii’nde sanayi dönüşümü başladı!

Bursa'nın Orhangazi ilçesine Süpürgelik Mevkii’nde daha önce sanayi alanı olarak ilan edilen bölge konusunda ön çalışmalar başladı. Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Hasan Bozbey, bugünkü köşe yazısında söz konusu çalışmaları kaleme aldı.

Türkiye’nin en çok ev aranan semtleri!

Hürriyet Emlak, Türkiye genelinde son 1 ayda en çok hangi semtlerde satılık ve kiralık ev aradığımızın listesini çıkardı. Verilere göre, İstanbul’da satılıklarda Beylikdüzü, kiralıklarda Kadıköy öne çıkıyor.

Şanlıurfa Hürriyet Mahallesi'ne gençlik merkezi inşa ediliyor!

Şanlıurfa Viranşehir Belediyesi, Hürriyet Mahallesi'nde inşa ettiği gençlik merkezini bitirme aşamasına getirdi.

Bursa Orhangazi'de 32.2 milyon TL'ye satılık 9 gayrimenkul!

Orhangazi Belediye Başkanlığı, Bursa ili, Orhangazi ilçesi, Yeniköy, Gamiç ve Hürriyet mahallelerinde yer alan 9 gayrimenkulü 32 milyon 179 bin 366 TL'ye satıyor...

TOKİ'den Bursa'ya 4 yeni okul! İhalesi yarın!

Bursa İli, Osmangazi İlçesi, Hürriyet ve Başaran Mahalleleri 40’ar Derslikli, Kestel İlçesi, Ahmet Vefik Paşa Mahallesi 24 Derslikli, Mudanya İlçesi Karafatma Mahallesi 24 Derslikli Eğitim Yapıları İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 15:00'te yapılacak.

bursa hürriyet ev fiyatları Haberi

bursa hürriyet ev fiyatları


Bursa Emlak Müşavirleri Esnaf Odası (BEMO) Başkanı Erdal Çelebi, Timsah Arena Stadyum'u ile birlikte bölgede kısmen de olsa bir hareketlilik yaşandığını ifade etti. 

179 bin metrekarelik alana inşa edilen yeni stadyum bölgedeki arsa, iş yeri ve ev fiyatlarını da etkiledi. Odunluk, Dikkaldırım ve az da olsa Hürriyet'te bulunan arsaların değer kazandığını ifade eden Bursa Emlak Müşavirleri Esnaf Odası Başkanı Erdal Çelebi, "Bu bölgelerdeki evlerin fiyatlarının artmasını çok ön görmüyoruz. Zemin katlarda ki iş yerleri ve arsalara talep , olacaktır. Bu talepte fiyatların artmasına sebep olur" diye konuştu. 

Dikkaldırım'da kentsel dönüşüm yapılması gerektiğini de söyleyen Çelebi, "Stadyum tamamlandıktan sonra 45-50 bin kişi o bölgeye gelecek. Kentsel dönüşüm ile birlikte stadyumun çevresi rahatlatabilir. Buralarda dönüşümle birlikte rantta olacaktır. Bunun önüne geçilmesi gerekiyor" dedi. 


Bursa...