24 / 05 / 2024

bursa imo üyesi Nurten Topaloğlu

bursa imo üyesi Nurten Topaloğlu

Bursa İnşaat Mühendisleri Odası Üyesi Nurten Topaloğlu kimdir? Nurten Topaloğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Nurten Topaloğlu, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte İnşaat Mühendisi Nurten Topaloğlu...

Bursa'daki binaların yarısı riskli!

Jeoloji Mühendisleri Odası (JMO) Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Engin Er ile İnşaat Mühendisleri Odası (IMO) Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Albayrak, şehirdeki deprem riskini anlattı. Er ve Albayrak binaların yüzde 50'sinin mühendislik hizmeti almamış olduğunu söyledi.

Bursa'daki dev turizm projesine ihale oyunu mu engel oluyor?

Bursa’da, işadamı Celal Gökçen’in hayata geçirmek istediği dev turizm projesine, CHP’li bir belediye meclis üyesi ve mafya işbirliği ile yapılan ihale oyununın engel olduğu iddia edildi...

Bursa'da gündem Orhangazi İmar Planı!

CHP Bursa Milletvekili, TBMM Divan Kâtip Üyesi Nurhayat Altaca Kayışoğlu, Orhangazi Gedelek Turşu Festivali'nde düzenlenen konuşmada iptal edilen 1/25 binlik Orhangazi İmar Planı nedeniyle dükkanların risk altında olduğunu ifade etti.

Bursa’da yatırım tutarı 3.2 milyar liraya ulaştı!

BTSO Yönetim Kurulu Üyesi Aytuğ Onur, Bursa’da bu yılın ilk 5 ayında 165 yatırım belgesi alındığını söyledi. Onur, yatırım tutarının 3,2 milyar düzeyine ulaştığını ifade etti.

Bursa için deprem uyarısı!

İstanbul Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, Bursa’da 1855 tarihinden bu yana büyük bir deprem olmadığını açıkladı ve Bursa için deprem uyarısı yaptı.

Bursa Doğanbey'e sağlık ocağı inşa edilsin!

Bursa Doğanbey Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yer alan mahalle sakinleri sağlık ocağı yapılmasını istiyor. Osmangazi Belediye Meclis Üyesi ve Grup Sözcüsü Cemil Aydın, bölgede sağlık ocağı sıkıntısının yaşandığını söyledi.

Atilla Ödünç: Bursa'yı güzelleştirmek için yıkmalıyız!

İMSIAD Yönetim Kurulu Üyesi ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Atilla Ödünç, "Şehri güzelleştirmek istiyorsanız, işe yıkarak başlamak zorundasınız. Çünkü yıllar geçtikçe eldeki stok ihtiyaca cevap veremez bir hale geliyor. " dedi.

Bursa İMO'dan emsal artışına tepki!

İNŞAAT Mühendisleri Odası (İMO) Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Albayrak, Bursa’da yürütülen kentsel dönüşüm çalışmalarını eleştirerek, “Emsal artışı tamamen ranta dayalı bir sistem haline geldi." dedi.

Bursa Osmanlı Evleri'nin inşaatında son durum!

Bursa İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, İznik Belediye Meclis Üyesi Ahmet Yıldırımken işleri Müdürü İsmail Acar ile birlikte Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından inşa edilen Osmanlı Evleri'ni ziyaret etti.

Bursa Uludağ Ketenli Yaylası'na maden izni çıktı!

Cengiz Holding, Bursa Uludağ Ketenli Yaylası'nda volfram madeni aramak için bakanlıktan izin aldı. DOĞADER Yönetim Kurulu üyesi Murat Demir, konuyla ilgili açıklama yaptı.

Bursa Osmangazi'de dönüşüm konuşuldu!

Bursa Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, mahalle muhtarları ile istişare toplantısı yaptı. Toplantıya Osmangazi Muhtarlar Derneği ve Osmangazi Muhtarlar Derneği üyesi muhtarlar katıldı.

İMO Bursa Şubesi genç mühendislerle biraraya geldi!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Bursa Şubesi Gençlik Komisyonu, 9 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı, 'Geleneksel 19 Mayıs Gecesi'nde coşkuyla kutladı.

İMO Bursa Şubesi'nden genç mühendislere destek!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Albayrak,Uludağ Üniversitesi (UÜ) İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Adem Doğangün'ü ziyaret etti.

bursa imo üyesi Nurten Topaloğlu Haberi

bursa imo üyesi Nurten Topaloğlu

Nurten Topaloğlu kimdir?

Nurten Topaloğlu, 28 Ocak 1983`te Trabzon`da doğdu. İlköğrenimini Trabzon`da, orta ve lise öğrenimini Trabzon Yunus Emre Anadolu Lisesi`nde, lisans öğrenimini 2004 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi`nde tamamladı.


Yüksek lisans öğrenimini 2007 yılında yine aynı üniversitede tamamladı. 2005-2007 yılları arasında Bursa`da çeşitli firmalarda çalıştı. 2007 yılı Ekim ayından itibaren inan Keser Yapı`da Proje ve Organizasyon Sorumlusu olarak çalışmaktadır.


İletişim bilgileri:

BAOB YERLEŞKESİ ODUNLUK MAHALLESİ AKADEMİ CADDESİ 

NO : 8/A1 BLOK 

NİLÜFER - BURSA


Telefon: +90 224 4529400

Faks:+ 90 224 4529500


Keser Yapı iletişim:

Beşevler Mah. Bilginler Cad.Yeşilkent Sit. No 30 / D Nilüfer/ BURSA

TEL & FAX 0 224 452 58 70

GSM 0 533 623 20 15

E-Mail