04 / 05 / 2024

Bursa İsmetiye Deresi köprü çalışmaları

Bursa İsmetiye Deresi köprü çalışmaları

Bursa’nın her köşesinde ulaşım yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Büyükşehir Belediyesi, dere ıslah çalışmaları tamamlanan İsmetiye Deresi üzerine 3 ayrı köprü yapıyor.

Bursa Çarşamba'da kentsel dönüşüm kamu lojmanlarıyla başlıyor!

Bursa Çarşamba'da kentsel dönüşüm bölge halkı için umut oldu. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, merakla beklenen dönüşümün ilk adımının Cilimboz Deresi kıyısındaki lojmanlarla başlayacağını duyurdu...

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe istifa etti!

Kaplıkaya Hacıvat Deresi Islahı ve Bağlaraltı Siteler Köprüsü'nün açılış törenine katılan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe girevinden istifa ettiğini duyurdu.

Bursa Büyükşehir'den üç yeni köprü!

Bursa'da 14.2 milyon TL harcanarak yaptırılan İsmetiye Deresi ıslah çalışmaları ile dere üzerine kurulan 3 adet köprü hizmete açıldı.

Panayır Deresi Bursa'ya prestij katacak!

Tramvay hattı ile İstanbul Caddesi’nin çehresini tamamen değiştirmeye hazırlanan Büyükşehir Belediyesi, Panayır Deresi ıslah ve rekreasyon projesiyle de Bursa’nın İstanbul girişine prestij katacak.

Bursa Hacivat Deresi ıslahında 2. etap çalışmaları başlıyor!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, kentte çevre yatırımlarına büyük önem veren Büyükşehir Belediyesi’nin, Yıldırım İlçesi’ndeki Hacivat Deresi’nin Ankara Yolu ile Kaplıkaya arasındaki 2. etap çalışmalarının başladığını söyledi...

Bursa Mandıras Deresi ıslahında sona gelindi!

Son 5 yılda altyapı yatırımlarına 1 milyar 300 milyon TL’den fazla kaynak aktaran Bursa Büyükşehir Belediyesi, olası sel baskınlarına karşı 25 derede aralıksız sürdürdüğü ıslah çalışmaları kapsamında Kestel Mandıras Deresi’ndeki çalışmaları da tamamlama aşamasına getirdi.

Bursa İsmetiye Deresi'ne 3 yeni köprü!

Bursa’nın her köşesinde ulaşım yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Büyükşehir Belediyesi, dere ıslah çalışmaları tamamlanan İsmetiye Deresi üzerine 3 ayrı köprü yapıyor.

Bursa İsmetiye Köyü'nün arazileri imara mı açılıyor?

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, İsmetiye Köyü tarım ve orman alanlarının imara açılması konusunda herhangi bir çalışmalarının bulunmadığını, böyle bir gündemlerinin hiç olmadığını açıkladı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nden Gemlik'e termal tesis!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Gemlik ilçesinde İstanbul yolu kenarında yeraltından çıkan ve Karsak Deresi’ne, oradan da denize akan 38 derece sıcaklıktaki suyu değerlendirmek için bölgeye termal tesis kuruyor...

Bursa Kirmasti Deresi ıslah ediliyor!

Mustafakemalpaşa’nın can damarı olan Kirmasti Deresi’nin görselliği, ihale aşamasına gelen Kule Kafe Restoran Projesi ile bir bütün olabilmesi için gün yüzüne çıkartılıyor.

Nilüfer Deresi arıtma projesi törenle imzalandı!

Bursa'nın doğusundan sonra batı bölgesine de çevre yatırımlarıyla nefes aldıran Biiyükşehir Belediyesi tarafından Nilüfer Deresi'ne akan atık suların tamamının arıtılarak derelere verilmesini sağlayacak projenin protokolü törenle imzalandı.

Bursa İsmetiye Deresi'nde çalışmalar sürüyor!

Kent merkezindeki dereleri ıslah eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, İsmetiye Deresi 'ndeki çalışmaları da tamamlanma aşamasına getirdi. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe çalışmaları yerinde inceledi.

Bursa Gürsu'da kentsel dönüşüm başladı!

Bursa’da Çelebi Mehmet Bulvarı, dağ yolu caddesi, Cilimboz Deresi gibi projelerle eskiyen yapı stoklarını ortadan kaldırıp, bu alanları halka açan Büyükşehir Belediyesi, Gürsu ilçesinde de dönüşümü başlattı.

Bursa İsmetiye Deresi köprü çalışmaları Haberi

Bursa İsmetiye Deresi köprü çalışmaları


Bursa’nın her köşesinde ulaşım yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Büyükşehir Belediyesi, dere ıslah çalışmaları tamamlanan İsmetiye Deresi üzerine 3 ayrı köprü yapıyor. Eskiden 6 metre genişliğe sahip olan köprüler yeni haliyle 12 metre genişliğe çıkarken, 2,5 milyon TL’ye mal olan köprüler hem bölge trafiğine nefes aldırıyor hem de yaklaşık 450 fabrikanın bulunduğu DOSAB’a ulaşımda farklı alternatifler sunuyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Demirtaş ve İsmetiye’nin hızlı gelişen ve yoğun yapılaşmanın olduğu bir bölge olduğunu hatırlatarak, yeni köprülerle ulaşım sorunu yaşanmayacağını söyledi.


Bursa’nın daha ulaşılabilir bir kent olması hedefiyle raylı sistem, yol genişletme ve yeni açma, köprü ve kavşak düzenleme çalışmalarını aralıksız sürdüren Büyükşehir Belediyesi, İsmetiye trafiğine nefes aldıracak köprü projelerini tamamlama aşamasına getirdi. Daha önce ıslah çalışmaları yapılan İsmetiye Deresi üzerinde...