25 / 07 / 2024

bursa izmir arası kaç km

bursa izmir arası kaç km

Bursa'da, Ankara-İzmir Yolu’na alternatif güzergah olan 30 metrelik yolda çalışmalar hızla sürüyor. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, yolun tamamlanmasıyla şehir ulaşımının nefes alacağını belirtti...

Ankara-Bursa Hızlı Tren Hattı ile seyahat süresi 2 saat 15 dakika olacak! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ankara-Bursa Hızlı Tren Hattı tamamlandığında Ankara-Bursa ve Bursa-İstanbul arası seyahat süresinin 2 saat 15 dakika olacağını söyledi. İşte hattaki son durum...

Ankara-İzmir Hızlı Tren Hattı ne zaman açılıyor? Resmen tarih verildi! Ankara-İzmir arası 3,5 saate düşecek!

TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Başkanı Adil Karaismailoğlu, Ankara-İzmir Hızlı Tren Hattı'nın açılış tarihini duyurdu. İşte ayrıntılar ve o tarih...

Togg, İstanbul-İzmir arası kaç lira yakıyor? İşte motorlu araçla arasındaki maliyet farkı...

İstanbul'da açılan TOGG Deneyim Merkezine ziyaretçi akını sürüyor. Ziyaretçilerin otomobili yakından inceleme fırsatı bulduğu merkezde Togg ile ilgili bilgilendirme de yapılıyor. İstanbul-İzmir arası Togg C-SUV ile 306 lira 82 kuruş yakarken aynı segmentteki motorlu bir araç 1020 lira 74 kuruş yakıy

Ankara-Bursa ve Bursa-İstanbul arası demiryolu seyahati 2 saat 15 dakikaya düşecek

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından çalışmaları devam eden projelerle ilgili son gelişmeleri Bakan Adil Karaismailoğlu açıkladı.

Bursa'da yıkım yapan ekskavatörle bina duvarı arasına sıkışan işçi yaşamını yitirdi!

Bursa Osmangazi'de yıkım yapan ekskavatörle bina duvarı arasına sıkışan işçi yaşamını yitirdi...

Bursa'da binalar arasında sıkışan Aşık Yunus türbesi gün yüzüne çıkarılacak!

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde binalar arasında kalan sıkışıp kalan Aşık Yunus türbesi yapılan kamulaştırmalarla gün yüzüne çıkarılacak.

İstanbul-Bursa-İzmir Otoban Projesi'nde güzergah değişikliği mecliste!

İstanbul-Bursa-İzmir Otoban Projesi'nde planlanan güzergah değişikliğine ilişkin meclis gündemine taşındı. CHP'li Kayışoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İstanbul-İzmir arasında kısalan yol tasarrufu artıracak!

Yap-işlet-devret modeliyle yapımına başlanan İstanbul-İzmir Otoyolu ile birçok alanda tasarruf sağlanması ve çevre kirliliğinin azaltılması planlanıyor.

İstanbul-İzmir arası 3,5 saate düştü!

AK Parti Bursa İl Başkanlığı Teşkilat yemeğinde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Bursa'yı ulaşım ve sağlıkta bir üst lige taşıyacak iki muazzam projenin resmi açılışlarını yaptıklarını açıkladı.

Ankara-İzmir arası 3 saat 30 dakikaya düşecek!

Ankara (Polatlı)-İzmir Yüksek Hızlı Tren hattında yapım çalışmalarının hızla devam ettiğini söyleyen Bakan Turhan, ''Ankara-İzmir arasındaki 824 kilometre mesafe 624 kilometreye, seyahat süresi 3 saat 30 dakikaya düşecek'' dedi.

İstanbul-İzmir arası 2.5 saate düşüyor!

Ulaşım yatırımlarıyla ilgili konuşan Cumhur İttifakı adayı Binali Yıldırım, "İzmir-İstanbul yolunu yapıyoruz. Süre 2.5 saate düşecek" dedi.

İstanbul-İzmir arası 3 saat 15 dakikaya inecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul-İzmir arası yolun kısa süre sonra tamamlanacağını ve iki şehir arasındaki sürenin 3 saat 15 dakikaya düşeceğini söyledi.

İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu Ekim'de tamamlanacak!

İstanbul-İzmir arasını 9 saatten 3.5 saate indirecek olan İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu yeni bir alışveriş konsepti yarattı. 446 km yol üzerine kurulacak 33 tesiste markalar ciro rekoru kıracak.

bursa izmir arası kaç km Haberi

bursa izmir arası kaç km


Bursa'da, Ankara-İzmir Yolu’na alternatif güzergah olan 30 metrelik yolda çalışmalar hızla sürüyor. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, yolun tamamlanmasıyla şehir ulaşımının nefes alacağını belirtti.


Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, bürokratlarla birlikte 30 metrelik yoldaki çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Altepe, "Bursa, altyapısıyla, üst yapısıyla hızlı bir şekilde gelişiyor. Bu konuda özellikle kentimizin ulaşılabilir bir kent olması ve kent içi trafiğin rahatlaması konusunda önemli çalışmalara imza atıyoruz. Bursa’da, planda olmasına rağmen uygulamada olmayan yolları birer birer yapıyoruz. Bursa’yı boydan boya ve dikine geçen caddelerimiz, bu dönemde hızla açılıyor. Ana arterlerin açılması konusunda Büyükşehir Belediyesi olarak yoğun bir faaliyet gösteriyoruz. Bursa’nın gündeminde yaklaşık 30 yıldır olan ve bir türlü gerçekleşmeyen 30 metrelik yol da bu dönemde yapıldı. Bu sayede, Ankara-İzmir istikametindeki...