07 / 05 / 2024

Bursa Kaplıkaya Huzurevi yeni tesis açılışı

Bursa Kaplıkaya Huzurevi yeni tesis açılışı

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Kaplıkaya Huzurevi bahçesinde projelendirilen 300 kişilik sosyal tesis hizmete açıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, açılışı yapılan tesisin hayırlı olması dileğinde bulundu.

Bursa Mustafakemalpaşa'ya yeni termal otel geliyor!

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Bursa Mustafakemalpaşa’nın termal turizm merkezi olan Tümbüldek Kaplıcalar Bölgesi’ne otel inşa edilmesi için düğmeye bastı. 

Bursa büyük depreme ne kadar hazır?

Şehir Plancıları Odası Bursa Şubesi Başkanı Alp Kaya, Bursa’nın yaşanacak olası bir büyük bir depreme hazır olmadığını aktardı.

Karacabey'e huzurevi müjdesi!

Bursa'da Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Kızılay yetkililerinin yaptığı açıklamanın ardından huzureviyle ilgili önemli gelişmelerin yaşandığından bahsederek, ilçede huzurevi yapılmasıyla ilgili Karacabeylilere müjde verdi.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe istifa etti!

Kaplıkaya Hacıvat Deresi Islahı ve Bağlaraltı Siteler Köprüsü'nün açılış törenine katılan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe girevinden istifa ettiğini duyurdu.

Bursa Kaplıkaya Köprüsü açıldı!

Bursa’da ulaşım sorununu en aza irdirmek amacıyla raylı sistem, yeni yol ve yol genişletme, köprü ve kavşak yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, Kaplıkaya Köprüsü'nü hizmete açtı.

Yıldırım kentsel dönüşümle değerleniyor!

Bursa Yıldırım'da Ertuğrulgazi ve Kaplıkaya mahalleleri için hazırlanan kentsel dönüşüm projesiyle Yıldırım’ın değeri, yapılacak kaliteli yaşam merkezleriyle daha da artacak.

Bursa Yıldırım kentsel dönüşümle yenileniyor!

Yıldırım Belediyesi, Ertuğrulgazi ve Kaplıkaya mahalleleri için hazırladığı proje ile bölgenin çehresinde önemli bir değişim yapmayı planlıyor.

Bursa İzzet Şadi Sayarel Huzurevi açılış için gün sayıyor!

Bursa Nilüfer Belediyesi tarafından Çamlıca Mahallesi'nde inşa edilen İzzet Şadi Sayarel Huzurevi'nin inşaatında sona gelindi. Bölgede yapılan ikinci huzurevi açılış için gün sayıyor.

Bursa, Termal Turizm Şehir ihalesi 20 Haziran'da!

Bursa'da kaplıca merkezi olmak için harekete geçildi. Bursa, Termal Turizm Şehir projesinde ilk etap ihalesi 20 Haziran 2017 Salı günü gerçekleşecek.

Bursa Kaplıkaya Köprüsü 6 milyon TL'ye mal olacak!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin Yıldırım'da hayata geçirdiği Kaplıkaya Köprüsü 6 milyon TL'ye mal olacak.

İnegöl Fatma Göztepe Huzurevi açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından İnegöl'de inşa edilen Fatma Göztepe Huzurevi ve Aş Evi açıldı. Açılışa, İçişleri eski Bakanı ve AK Parti Bursa Milletvekili Efkan Ala katıldı.

Bursa Orhaneli'ne 2 termal otel geliyor!

Bursa Orhaneli Devlet Hastanesi'ne kaplıca suyu getirilerek fizik tedavi merkezi kurulacak. İlçeye 2 bin yatak kapasiteli iki termal otel inşa edilecek.

Bursa'ya 5 yeni sosyal merkez kazandırılacak!

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Bursa'ya ziyarette bulundu. Kaya, Gemlik, Mustafakemalpaşa, Yıldırım, Orhangazi ve Orhaneli'ye 5 yeni sosyal hizmet merkezi kazandırılacağını söyledi.

Bursa Kaplıkaya Huzurevi yeni tesis açılışı Haberi

Bursa Kaplıkaya Huzurevi yeni tesis açılışı

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Kaplıkaya Huzurevi bahçesinde projelendirilen 300 kişilik sosyal tesis hizmete açıldı.


Kaplıkaya’daki huzurevinde kalan yaşlıların gelen misafirlerini ağırlamaları ve kafeterya imkanlarından yararlanmaları için yapılan tesisin açılışına huzurevi sakinleri de katıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, huzurevinde kalan ve yaşça büyük olan kişilerin vakitlerini en güzel şekilde geçirmeleri ve mutlu olmaları için faaliyet gösterdiklerini kaydederek, açılışı yapılan tesisin hayırlı olması dileğinde bulundu. Kaplıkaya Huzurevi’nin Büyükşehir Belediyesi’nin en önemli kurumlarından biri olduğunu, burada kaliteyi yakalamak için gerekli her türlü yatırımı yaptıklarını belirten Başkan Altepe, “Gününüzün güzel geçmesi için tüm ekibimizle birlikte gece gündüz faaliyet gösteriyoruz. Rahatsız olanları tedavi edip, sağlıklı olanların güzel vakit geçirmelerini sağlıyoruz. Hedefimiz birçok dalda olduğu gibi sosyal işlerde de kaliteyi yakalayarak Bursa’yı öne çıkarmak. Yapılan...