29 / 04 / 2024

Bursa Karacabey kıyı tasarım

Bursa Karacabey kıyı tasarım

Büyükşehir Belediyesi’nin Bursa sahillerini bir bir düzenleniyor. Mudanya ve Gemlik’in ardından Karacabey sahilleri de Büyükşehir Belediyesi’nin projesiyle güzelleşip turizme kazandırılacak..

Bursa'da büyük dönüşüm başladı! Hem tarihi mirasa sahip çıkılıyor, hem de depreme karşı  konutlar yapılıyor!

İstanbul, Ankara ve İzmir'den sonra Türkiye'nin dördüncü büyük kenti olan Bursa'da büyük bir dönüşüm başladı. Bu kapsamda hem tarihi mirasa sahip çıkılırken hem de deprem riskine karşı dayanıklı konutlar inşa ediliyor.

Bursa Karacabey'de satılık arsa fırsatı! Resmi Gazete'de yayımlandı!

Bursa Karacabey Belediyesi, Bursa ili, Karacabey ilçesi, Hürriyet Mahallesi'nde yer alan 146 bin 185 metrekarelik arsayı satıyor...

Balıkesir Karyağmaz köyü yeni yerine taşınmaya hazırlanıyor! 

Balıkesir'in Dursunbey ilçesine bağlı köy, 2010'daki Bakanlar Kurulu'nun kararı ile Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde bulunan Yalıntaş Mahallesi'nde inşa edilen konutlara yerleşmeye hazırlanıyor. 

Burcu Kara, Bursa'daki köy evini yeniledi!

Başarılı oyuncu Burcu Kara, Bursa İznik'teki köy evini baştan aşağı yeniledi...

Bursa Karacabey'de 33.1 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Bursa İli Karacabey Belediye Başkanlığı, Bursa Karacabey Hürriyet Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü 33 milyon 119 bin 164 TL bedelle satışa çıkardı.

Bursa'da 10 yıllığına kiralık sosyal tesis!

Bursa Uludağ Üniversitesi Rektörlüğü Bursa-Osmangazi-Kükürtlü Mahallesi'nde yer alan sosyal tesisi 10 yıllığına kiraya verecek.

Bursa Karacabey'de metruk binalar ortadan kaldırılıyor!

Bursa Karacabey Belediyesi, ilçe genelinde bulunan metruk binaların yıkımına devam ediyor. Belediye ekipleri son olarak muhtarlık tarafından bildirilen binanın yıkımını gerçekleştirdi.

Bursa'daki 600 yıllık mahallelere Kıyı Kanunu gerekçesiyle imar izni yok!

Bursa Gemlik’te 1990 yılından beri Karacaali, Narlı ve Büyükkumla mahallelerine Kıyı Kanunu sebebiyle imar izni verilmiyor. Mahallede yaşayan vatandaşlar mağduriyetin giderilmesini istiyor.

Bursa Gemiç köyünde kurulan tesisin imar planı iptal edildi!

Bursa'nın Orhangazi ilçesi Gemiç köyünde tarım arazisi üzerine Cargill tarafından kurulan mısır işleme tesisinin küçük ölçekli imar planı 11 sene sonra iptal edildi

Bursa Demetevler mahallesinde yıkım tedirginliği!

Bursa'nın Yıldırım ilçesi Demetevler mahallesinde, yeni imar yapılanması gündeme geldi. Bölgede vatandaşların evlerinin yıkılacağı söyleniyor.

400 yıllık Bursa Mevlevihanesi küllerinden yeniden doğuyor!

Kaderine terk edilen 400 yıllık Bursa Mevlevihanesi, Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan yapım çalışmaları ile yeniden özgün kimliğine kavuşuyor.

Eren Bakıcı Bursa’da köy hayatını seçti!

Hepsi grubunun solistlerinden Eren Bakıcı, müziği bırakıp Bursa’da köy hayatını seçti.

Bursa'daki 614 yıllık hamam restorasyon bekliyor! 

Bursa'da 614 yıllık hamam harabeye döndü. Restorasyonu için Bursa Vakıflar Bölge Müdürlüğü’ne başvuran mahalleli, hamamın bir an önce restore edilmesini istiyor.

Bursa Karacabey kıyı tasarım Haberi

Bursa Karacabey kıyı tasarım

Büyükşehir Belediyesi’nin Bursa sahillerini bir bir düzenleniyor. Mudanya ve Gemlik’in ardından Karacabey sahilleri de Büyükşehir Belediyesi’nin projesiyle güzelleşip turizme kazandırılacak.

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Karacabey sahillerinin güzelleştirilmesi proje çalışmalarında son aşamaya geldi. Bursa Büyükşehir Belediyesi Sahil Hizmetleri Daire Başkanlığı tarafından Karacabey sahillerinde başlatılan ‘Karacabey Yeniköy- Malkara Kıyı Bandı Kentsel Tasarım, Uygulama, Çevre Düzenlemesi Mimari ve Mühendislik Uygulama Projesi’ de tamamlanma aşamasına geldi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, bütünşehir yasası şehrin bütün ilçelerine hizmetlerini ulaştıran Büyükşehir Belediyesi’nin bugüne dek ihmal edilen sahilleri de turizme kazandıracağını söyledi. Sahillerde yıllardır verilemeyen hizmetlerin gerçekleştirilmesi için Sahil Hizmetleri Başkanlığı birimiyle 115 km’lik Güney Marmara sahilleri ile Uluabat ve İznik göllerinin sahillerine değer katacak projelerimizin çalışmalarının başladığını hatırlatan Başkan Altepe, “Sahillerdeki çalışmalarımız hızla sürüyor. Bu kapsamda, ‘Karacabey Yeniköy-Malkara...