29 / 04 / 2024

bursa kavşak yatırımları

bursa kavşak yatırımları

Yol yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi Karayolları ile işbirliğinde yaptığı Panayır Kavşağı’nda imalatları büyük ölçüde tamamladı.

Bursa'daki iki kavşak için 500 bina yıkıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği Çelebi Mehmet Bulvarı ile Hüdavendigar Bulvarı için 500 bina yıkıldı.

Bursa Beşyol Kavşağı'nın temeli atıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan, kamulaştırma ve yol imalatları ile 210 milyon TL’yi bulan Çelebi Mehmet Bulvarı ile Hüdavendigar Bulvarını birbirine bağlayacak olan 25 milyon TL’lik Beşyol Kavşağı’nın temeli törenle atıldı.

Bursa Acemler Kavşağı 10 yıl sonra tamamlanıyor!

Acemler Kavşağı’nın son lupu içindeki emniyet binaları yıkılıyor ve kavşak açılıştan 10 yıl sonra gerçek kimliğine bürünüyor.

Serzan Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Serzan Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Başakşehir'de 3 milyon 750 bin 275,94TL sermaye bedeli ile Erol Timuçin tarafından kuruldu.

Rodin Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Rodin Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Başakşehir'de 10 milyon 21 bin 129 TL sermaye bedeli ile Erol Timuçin tarafından kuruldu.

Bursa Büyükşehir Belediyesi ulaşımdan altyapıya her alanda yatırımlarına son gaz devam ediyor!

Bursa Büyükşehir Beldiyesi, Bursa'nın 17 ilçesi ile daha yaşanabilir bir kent haline gelmesi için ilçelerde de ulaşımdan altyapıya, çevreden sosyal tesislere kadar her alanda yatırımlarına devam ediyor.

Bch Gayrimenkul İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Bch Gayrimenkul İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Cemal Güneş ve Bilal Güneş ortaklığında kuruldu.

Som Uluslararası İnşaat Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Som Uluslararası İnşaat Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Faruk Gökmen tarafından kuruldu.

Akyapı yatırımlarına tam gaz devam ediyor!

Son bir yıl içinde Limonlu Bahçe Konakları, Metkap ve Big Country projeleriyle 3 milyar TL'lik yatırıma başlayan Akyapı, inşaatlarına son sürat devam ederken yeni projeleri için de arsa yatırımları yapıyor. Başta sanayi ve ticari projeleri için hazırlıkta olan Akyapı, Dudullu, Hadımköy, Başakşehir v

Dt Proje Gayrimenkul Pazarlama Ve Yatırımları Limited Şirketi kuruldu!

Dt Proje Gayrimenkul Pazarlama Ve Yatırımları Limited Şirketi Başakşehir'de Dına Golzar ve Tolga Obalı ortaklığında kuruldu.

Tolga Kisbu İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Tolga Kisbu İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de Tolga Kisbu tarafından kuruldu.

Yabancıların gayrimenkul yatırımlarının yüzde 22,1'i vatandaşlık için!

Ülke genelindeki vatandaşlık edinimi için yabancı yatırımında İstanbul, Antalya ve Ankara ilk üçe yerleşirken, Megakent İstanbul’daki yabancı yatırımlarında da Esenyurt, Beylikdüzü ve Başakşehir ilk üçte bulunuyor.

Bursa Büyükşehir Belediyesi kentsel dönüşüm yatırımlarını artıracak!

2022 senesi için yapılacak yatırımlarını açıklayan Bursa Büyükşehir Belediyesi, gelecek sene kentsel dönüşümde de yatırımlarını hızlandıracaklarını dile getirdi.

İnşaat yatırımları ile büyüme devam edecek!

Yılın ilk çeyreğin büyüme rakamlarını yorumlayan Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, inşaat yatırımları ile büyümenin hızlanacağını dile getirdi.

Bursa'da büyük yatırımlar için arsa bulunmuyor!

Türkiye’nin en büyük sanayi şehirleri arasında yer alan Bursa, aynı zamanda bir ihracat üssü haline geldi. Yatırımcılar büyük yatırımlar için arsa bulunamadığını söylüyor.

Trn Otel İşletmeciliği Ve Yatırımları Anonim Şirketi Mall Of İstanbul Hilton Şubesi açıldı!

Trn Otel İşletmeciliği Ve Yatırımları Anonim Şirketi Mall Of İstanbul Hilton Şubesi Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Erol Akkaya ve İlter Türkmenoğlu ortaklığında kuruldu.

bursa kavşak yatırımları Haberi

bursa kavşak yatırımları


Bursa’da ulaşım sorununun ortadan kaldırılması amacıyla raylı sistemden, köprü ve kavşaklara, yol genişletme çalışmalarından yeni alternatif güzergahlar oluşturulmasına kadar her alanda önemli yatırımları hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi, İstanbul Caddesi üzerindeki bir düğümü daha çözüyor. Büyükşehir Belediyesi’nin Karayolları işbirliğinde yaptığı Panayır Köprüsü’nde imalat hızla sürürken, Yeniceabat üzerinden Yunuseli yoluna, buradan da Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı ile Mudanya yoluna bağlantının sağlanmasıyla önemli bir alternatif güzergah hayata geçirilmiş olacak.


Trafik nefes alacak

İstanbul Caddesi’nin doğusu ile batısını birbirine bağlayacak Panayır Köprüsü’nde devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Altepe, köprünün 2 ay içinde tamamlanacağını söyledi. Kent içi trafiği rahatlatma için alternatif çözümler üretmeye devam ettiklerini dile getiren Başkan Altepe, “İstanbul Caddesi’nin doğusu ile batısı Panayır köprüsü ili bağlanacak. Bunun yanında Yunuseli kanalına yaptığımız 3 ayrı...