16 / 05 / 2024

Bursa Keles ile Kütahya Domaniç arasındaki yol

Bursa Keles ile Kütahya Domaniç arasındaki yol

Bursa Milletvekili Erkan Aydın, Bursa'nın Keles ilçesi ile Kütahya'nın Domaniç ilçesi arasındaki yol sorununa ilişkin soru önergesi hazırladı. Aydın sorularını Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'a iletti.

O ilde yüzde 20 indirim fırsatıyla 12 adet arazi satılıyor! Milli Emlak'tan büyük fırsat! 

Bursa Keles Milli Emlak Şefliği, Bursa ili, Keles ilçesinde yer alan 12 adet araziyi yüzde 20 indirim ve taksit fırsatıyla satıyor. Peki Bursa Keles'te yer alan arazilerin fiyatları ne kadar? 

Bursa Keles'te 8 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık 7 gayrimenkul!

Bursa ili Keles Belediye Başkanlığı, Bursa ili, Keles ilçesi, Belenören, Durak, Gelemiş, Gököz, Issızören ve Dedeler mahallelerinde yer alan 7 adet gayrimenkulü satıyor. İşte fiyatlar ve tüm detaylar...

TOKİ Bursa Keles'e 2 bin 280 TL'den başlayan taksitle 140 konut müjdesi!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Bursa Keles 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Bursa Keles projesinde toplam kaç konut yapılacak? İşte 12 soruda TOKİ Bursa Keles 2022 ucuz konut projesi...

TOKİ'den son dakika Bursa projesi müjdesi! O ilçede 683 yeni ve ucuz konut inşa edecek! Tarih açıklandı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bursa projesi için tarih belli oldu. İşte 683 konutluk TOKİ Bursa projesi ile ilgili merak edilen detaylar...

Akfen GYO, Bursa'daki konsept projesi için Penguen Gıda ile anlaşma sağladı!

Akfen GYO Bursa'daki konsept projesi için Penguen Gıda ile mutabakat sağladı. Proje süreci başlatıldı.  

Bursa Keles Kültür Merkezi hizmete açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nce Keles’te yapılması planlanan ve içerisinde otopark, restoran, düğün salonu, konferans salonu ve fuaye alanı da yer alan Keles Kültür Merkezi, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Bursa depremi için süre doldu mu?

Prof. Dr. Şenol Hakan Kutoğlu, Bursa depremi ile ilgili olarak, Gemlik'in yanı ve Bursa ovasındaki hareket dikkat çekti. Bursa depremi için sürenin dolmuş olacağının altını çizdi...

Bursa Keles'teki sosyal hizmet binasının inşaatı tamamlanıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Keles'te hayata geçirilen; bünyesinde otopark, restoran, düğün salonu, konferans salonu ve fuaye alanı da bulunan sosyal hizmet binasının inşaatı tamamlanmak üzere.

Bursa'da 17 ilçe belediye başkanı ile deprem toplantısı yapıldı!

Bursa'da 17 ilçe belediye başkanı ile deprem toplantısı gerçekleştirildi. Bursa'da büyükşehir ile ilçe belediye başkanlarının buluştuğu toplantıda, depremle ilgili bugüne kadar yapılan çalışmalar ve yapılması gerekenler konuşuldu.

Bursa'da İHA ile kaçak yapı tespitine ödül!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin İHA ile kaçak yapı tespiti uygulaması Sağlıklı Şehirler En İyi Uygulama Yarışması’na Sağlıklı Şehir Planlaması kategorisinde jüri özel ödülüne  layık görüldü.

Bursa’da 1970 ile 2005 yılları arasında yapılan binalar risk taşıyor!

Kızılay Bursa Şubesi Başkanı Davut Gürkan’ın düzenlediği toplantıda Bursa Teknik Üniversitesi Deprem Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Beyhan Bayhan “deprem olma ihtimali ile Bursa’nın depreme karşı hazırlıklı olup olmadığı konusunda neler biliyoruz?” sorusunu cevapladı.

Bursa şehir planlaması ile dönüşecek!

Yeni dönemde hayata geçireceği projeleri anlatan CHP’nin Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Bozbey, ''Kentsel dönüşüm insan için şehir planlaması ile yapılırsa doğrudur. Biz de bunu yapacağız'' dedi.

Bursa Keles için acele kamulaştırma kararı!

Keles Doğal Gaz Bağlantı Hattı Projesinin gerçekleştirilmesi amacıyla Bursa ili, Keles ilçesi sınırları içerisinde acele kamulaştırma yapılacak. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Bursa Keles ile Kütahya Domaniç arasındaki yol Haberi

Bursa Keles ile Kütahya Domaniç arasındaki yol


Bursa Milletvekili Erkan Aydın, Bursa'nın Keles ilçesi ile Kütahya'nın Domaniç ilçesi arasındaki yol sorununa ilişkin soru önergesi hazırladı. Aydın sorularını Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'a iletti.


Bursa ili Keles ilçesi ile Kütahya ili Domaniç ilçesi arasındaki yolun birinci derece yollar kapsamında bulunmasına rağmen yapımının bir türlü tamamlanamadığını belirten Aydın, ikinci derece yol sayılan Bursa ili Keleş ilçesi Güvenli Köyü ile Domaniç ilçesi Sariot köyü arasındaki yolun yapımının da aksadığını belirtti.


Aydın önergesinde "Yöre halkı bu konuda şikayetlerini idari birimlere bildirmelerine rağmen çözüme yönelik bir yanıt alamamaktadır." dedi.


Aydın'ın soruları


1. Bursa ili Keles ilçesi ile Kütahya ili Domaniç ilçesi arasındaki yol neden tamamlanamamaktadır?


2. Söz konusu yolun tamamlanması için bir planlamanız bulanmakta mıdır?


3. Keles ilçesi ile Domaniç ilçesi...