06 / 05 / 2024

Bursa kiralık otel

Bursa kiralık otel

Bursa Yıldırım Belediyesi tarafından yeni tip koronavirüs nedeniyle 7 gün 24 saat görev yapan sağlık personelinin daha iyi koşullarda dinlenebilmesi için otel kiraladı. 

Bursa'da kiralık ve satılık ev fiyatları rekora koşuyor!

Kiralık ve satılık evlerdeki fahiş fiyatlar sebebiyle Bursa’nın yeni bir gecekondulaşma tehdidiyle karşılaştığına dikkat çeken BEMO Başkanı Erdal Çelebi, “Bu tehlikeyi birlikte görüp, kontrol etmemiz lazım. Vatandaşa yaşanabilir alanların düşük maliyetlerle teslim edilmesi gerekiyor” diye konuştu.

Kiralık villalara Kovid-19 rağbeti!

Yurt dışında daha fazla popüler olan ancak ülkemizde de son senelerde rağbet artan kiralık villa, otel veya pansiyonlarla karşılaştırıldığında sunduğu fırsatlarla dikkat çekiyor.

Kütahya'da 20 yıllığına kiralık otel!

Kütahya İli Emet Belediye Başkanlığı, Kütahya'da yer alan otel için kiralama ihalesi düzenliyor.

Bursa'da 10 yıllığına kiralık sosyal tesis!

Bursa Uludağ Üniversitesi Rektörlüğü Bursa-Osmangazi-Kükürtlü Mahallesi'nde yer alan sosyal tesisi 10 yıllığına kiraya verecek.

Balıkesir Gönen'de satılık ve kiralık mülk fiyatları 2 katına çıktı!

Güney Marmara bölgesinin parlayan yıldızı olan Balıkesir Gönen'de satılık ve kiralık mülk fiyatları 2 katına çıktı. Bölgede gayrimenkul fiyatları; İstanbul, İzmir, Bursa, Ankara gibi büyük kentlerin bazı bölgeleriyle yarışır oldu.

Bursa’da kiralık ev sayısı arttı!

Bursa’da koronavirüs salgını nedeniyle öğrencilerin memleketlerine geri dönmesiyle kiralık ev sayısı yükseldi, kira fiyatları ise düşüşe geçti.

Koronavirüse karşı 'ev ve tatil bir arada olsun' trendi: Kiralık villalar!

Koronavirüsle beraber yaşam pratikleri ve tercihler değişiyor. Turizm sektörünün de normalleşmesiyle birlikte, vatandaşlar tatile çıkmaya başladı. Tatiller de ise otel trendi yerini kiralık villalara bıraktı. İzole olmak isteyen vatandaşlar villa kiralamayı tercih ediyor...

Turistlerin gözdesi günlük kiralık evler oldu!

Otel fiyatlarını yüksek bulan turistlerin yeni gözdesi günlük kiralık evler oldu. Beyoğlu/Galata bölgesi turistlerin en çok tercih ettiği bölgelerden biri haline geldi.

Günlük kiralık evlerde kapora tuzağına dikkat!

Bayram tatilini bulunduğu kentin dışına çıkarak sahil bölgelerinde geçirmek isteyenlerin otel fiyatlarının yüksekliğinden kaynaklı tercih ettiği günlük kiralık evlerde ciddi kaparo mağduriyetleri yaşanıyor.

Otel fiyatları arttı, tatilci kiralık eve yöneldi!

Otel fiyatların da meydana gelen artış tatilcileri sahil şeridinde bulunan kiralık, satılık yazlıklara yöneltti. Milyon liralara satılan yazlıkların günlük kirası, 200 ile 8 bin TL arasında değişiklik gösteriyor.

Otel fiyatları uçtu, kiralık ev gözde oldu!

Otel fiyatlarındaki fahiş artış kiralık konuta talebi artırdı. Tatilcinin yeni trendi kiralık konut oldu. Günlük kiralık fiyatları yüzde 50 artsa da otele göre fiyat avantajı sunuyor.

Bursa'da kiralık ev sıkıntısı yok!

Bursa Emlak Müşavirleri Odası Başkanı Erdal Çelebi, bölgede kiralık ev sıkıntısının olmadığı söyledi. Çelebi, “İstenen bölgede ev bulunabiliyor. Artışlar da enflasyona bağlı gerçekleşti” şeklinde konuştu.

Bursa Orhangazi'de kiralık ev bulmak zor!

Evli çiftlerin emlakçıların yolunu tuttuğu Bursa Orhangazi'de kiralık ev bulmak zor. Bölgedeki yeni yapılar bile satılık ilanı taşıyor.

Bursa kiralık otel Haberi

Bursa kiralık otel

Bursa Yıldırım Belediyesi tarafından yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sonucunda 7 gün 24 saat görev yapan sağlık personelinin daha iyi koşullarda dinlenebilmesi için otel kiraladı. 

Belediye'nın yaptığı açıklamada, ilçe merkezinde belediye tarafından kiralanan otel, Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi çalışanlarına hizmet sunacak.

Sağlık çalışanlarının daha iyi koşullarda dinlenmesi için otelde, ilk etapta bir ay boyunca 70 kişi yaşayabilecek.

Açıklamada ifadeleri yer alan Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, yerel yönetimler olarak bu zor günlerde sağlık personeline destek olmayı sorumluluk olarak gördüklerini kaydetti.

Koronavirüsle mücadelede tedbirleri artırdıklarını anlatan Yılmaz, şu ifadeleri kullandı:

"Bir yandan temizlik ve dezenfekte çalışmaları yaparken, bir yandan da ihtiyaç sahibi hemşehrilerimize sosyal destek bağlamında gıda yardımı, sıcak yemek ve ekmek yardımı noktasında çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu süreçte en çok risk altında bulunan ve fedakarca hizmet...