14 / 05 / 2024

bursa kitap fuarı tüyap bursa

bursa kitap fuarı tüyap bursa

Tüyap Bursa Fuarcılık A.Ş. tarafından bu yıl 12.'si düzenlenecek Kitap Fuarı, yarın düzenlenecek törenle ziyaretçilere kapılarını açacak. Geçen sene yaklaşık 255 bin kişinin ziyaret ettiği fuarı bu yıl en az 300 binin üzerinde insanın ziyaret etmesi bekle

Büyükçekmece'deki Endem TV Kulesi, 152.1 milyon TL'ye satıldı: Türkiye’nin ilk televizyon kulesi!

Büyükçekmece'de TÜYAP Kitap Fuarı’nın hemen yanında bulunan ve Türkiye’nin ilk televizyon kulesi olan Endem TV Kulesi, 152 milyon 111 bin Türk Lirası bedelle FMC Gayrimenkul'e satıldı. İşte ayrıntılar...

İnegöl Mobilya Fuarı 21-26 Mart'ta başlıyor!

Her yıl Bursa'nın İnegöl ilçesinde düzenlenen İnegöl Mobilya Fuarı, nisan ayının ilk haftasında açılacaktı. Ramazan dolayısıyla tarihler geri çekildi ve 21-26 Mart'ta düzenlenmesine karar verildi.

Malatya Kitap Fuarı'nın alanına1,5 milyon lira kira ödendi!

Malatya'da 1 hafta- 10 gün süreli’ fuar organizasyonlarının yapıldığı fuar çadırları için, İstanbul merkezli iki yüklenici firmaya toplam 1 milyon 51 bin TL kira ödendi.

Bursa Yapı Fuarı'nı 26 bin 814 kişi ziyaret etti!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) ve TÜYAP Bursa Fuarcılık A.Ş. tarafından düzenlenen Bursa Yapı Fuarı ve Rising City Gayrimenkul Fuarı kapılarını kapattı. Her iki fuara da dört gün boyunca toplam 26 bin 814 ziyaretçi geldi.

Mustafa Dündar'dan özel sektöre kentsel dönüşüm çağrısı!

Bursa Yapı Fuarı ve Rising City Bursa Gayrimenkul Fuarı, Tüyap Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde kapılarını açtı.Fuarda konuşan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, inşaat sektörünün yeni imara açılacak bölgeleri beklemek yerine Bursa’nın merkezini hedef alması gerektiğini söyledi.

Bursa Yapı Fuarı ve Rising City Gayrimenkul Fuarı yarın başlıyor!

Bursa Yapı Fuarı ve Rising City Gayrimenkul Fuarı kapılarını açıyor. 100'e yakın firmanın katılacağı fuar 18-21 Nisan tarihlerinde ziyaretçilerini ağırlayacak.

Binali Yıldırım'dan fuar merkezi müjdesi!

6. Uluslararası CNR Kitap Fuarı'nın açılışına katılan AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, içinde bulundukları havzayı İstanbul’un en büyük fuar merkezi haline getireceklerini müjdeledi.

Bursa Yapı Fuarı 18 Nisan'da kapılarını açacak!

Bursa’da, inşaat ve gayrimenkul sektörünün kalbinin atacağı Bursa Yapı Fuarı ve Rising City Bursa Gayrimenkul Fuarı’ 18-21 Nisan tarihleri arasında yapılacak. 

How to Buy Property in Turkey kitapçığı Evim Türkiye Fuarı'nda dağıtılacak!

How to Buy Property in Turkey? kitapçığı 8-10 Şubat 2019 tarihleri arasında Almanya’nın Düsseldorf kentinde düzenlenecek olan Evim Türkiye Fuarı’nda dağıtılacak...

ETO TÜYAP Fuar Merkezi ve Vehbi Koç Kongre Merkezi açıldı!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, ETO TÜYAP Fuar Merkezi ve Vehbi Koç Kongre Merkezi ile Eskişehir Kitap Fuarı'nın açılışına katıldı. Açılışta konuşan Varank, "Bu merkez 50 yıllık bir özlem. Elbette bu merkeze kavuşuyor olmamız bir tesadüf değil'' dedi.

Avrupa’nın en büyük kitabevi Bursa'da kuruldu!

Avrupa’nın en büyük kitabevi Bursa’da 5 bin metrekarelik alan üzerine kuruldu. Kitabevi, 5 milyon kitap ve kırtasiye ürünüyle hizmete açıldı.

How to Buy Property in Turkey kitapçığı Dubai Cityscape Fuarı'nda dağıtılacak!

How to Buy Property in Turkey kitapçığı ı 2-4 Ekim 2018 tarihleri arasınd Dubai Cityscape Global Fuarı'nda dağıtılacak...

Bursa'ya yeni fuar alanı müjdesi!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası, Bursa'daki fuar kapasitesini beşe katlayacak bir proje hazırlıyor. Hayata geçirilecek olan projenin 50 bin metrekarelik ilk etabı 50 milyon dolara mal olacak. M

bursa kitap fuarı tüyap bursa Haberi

bursa kitap fuarı tüyap bursa


Tüyap Bursa Fuarcılık A.Ş. tarafından bu yıl 12.'si düzenlenecek Kitap Fuarı, yarın düzenlenecek törenle ziyaretçilere kapılarını açacak. Geçen sene yaklaşık 255 bin kişinin ziyaret ettiği fuarı bu yıl en az 300 binin üzerinde insanın ziyaret etmesi bekleniyor.


Girişin ücretsiz olacağı, birbirinden ünlü birçok yazar ve yayın evinin yer alacağı program 23 Mart 2014 Pazar Günü'ne kadar ziyarete açık kalacak. Bu yıl 12.'si düzenlenecek Kitap Fuarı ile 18 Mart 2014 Salı Günü açılacak Eğitim Fuarı'nın tanıtımı Almira Otel'de düzenlenen basın toplantısı ile yapıldı. Tüyap Bursa Fuarcılık A.Ş. Genel Müdürü İlhan Ersözlü, geçen yıla oranla önemli bir büyümenin yaşandığı fuarın bu yıl daha büyük bir katılımla kitapseverleri buluşturacağını söyledi. Kitaplarla buluşma fırsatını vatandaşların kaçırmamasını isteyen Ersözlü, 6 salonda birçok yayın evi, sanatçı,...