17 / 05 / 2024

bursa köprü ışıklandırma

bursa köprü ışıklandırma

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yenilenen Ankara yolu üzerindeki köprüler, estetik korkulukları ve aydınlatma çalışmalan ile yoldan geçenlere görsel şölen yaşatıyor...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu 3. köprüye tren için tarih verdi!

Yaptığı açıklamada Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ndeki demiryolu bağlantısının ihalesini bu yıl gerçekleştirmesi planladıklarını dile getiren Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 2028 yılını işaret etti.

45 bin araç geçiş garantisi verilmişti! 1915 Çanakkale Köprüsü'nden kaç araba geçti?

45 bin araç garantisi verilen 1915 Çanakkale Köprüsü'nden geçen araç sayısı açıklandı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, köprüden paylaştığı fotoğrafla birlikte yeni yapılan Çanakkale Köprüsü’nden araç geçiş sayısını paylaştı.

1915 Çanakkale Köprüsü ticarete can verecek!

Bursa'da metro hattı temel atma töreninde konuşan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, yapımı devam eden 1915 Çanakkale Köprüsü'nün Avrasya ve Afrika coğrafyasının ticari kavşağı olacağını dile getirdi. 

1915 Çanakkale Köprüsü'nün kedi yolu ışıklandırıldı!

Çanakkale Boğazı'nın Avrupa ve Asya yakalarını birleştirecek olan "1915 Çanakkale Köprüsü"nde süren ve iki bölümden meydana gelen "kedi yolu" ışıklandırıldı.

Devlet Bahçeli Köprüsü'nün yapımını Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı üstlendi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Devlet Bahçeli Köprüsü'nün yapımını Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nın üstlendiğini duyurdu. Karaismailoğlu, "Projede şu an fiziki gerçekleşme yaklaşık yüzde 47'ler seviyesinde" dedi...

1915 Çanakkale Köprüsü otoyolu için acele kamulaştırma!

Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Savaştepe Otoyolu Projesi Malkara-Çanakkale (1915 Çanakkale Köprüsü Dahil) Kesiminin yapımı için acele kamulaştırma yapılacak...

Bursa Kaplıkaya Köprüsü açıldı!

Bursa’da ulaşım sorununu en aza irdirmek amacıyla raylı sistem, yeni yol ve yol genişletme, köprü ve kavşak yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, Kaplıkaya Köprüsü'nü hizmete açtı.

Bursa Büyükşehir'den üç yeni köprü!

Bursa'da 14.2 milyon TL harcanarak yaptırılan İsmetiye Deresi ıslah çalışmaları ile dere üzerine kurulan 3 adet köprü hizmete açıldı.

Osmangazi Köprüsü ile Bursa'da konut fiyatları uçtu!

Osmangazi Köprüsü ile Bursa’da konut fiyatları uçtu. Bursa Emlakçılar Odası Başkan Erdal Çelebi “Son 3 yılda Bazı ilçelerde yüzde 100, bazısında yüzde 200 değer artışları yaşandı” dedi.

İzmir'de köprü, batırma tüp, yapay ada yapılacak!

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, İzmir'de köprü, batırma tüp, yapay ada yapacaklarını ve bunları birbiriyle birleştirerek trafiği ring haline getireceklerini söyledi. .

Bursa Kaplıkaya Köprüsü 6 milyon TL'ye mal olacak!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin Yıldırım'da hayata geçirdiği Kaplıkaya Köprüsü 6 milyon TL'ye mal olacak.

Bursa Kirmasti Çayı'na 3. köprü!

Yatırımda hız kesmeyen Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Kirmasti Çayı'na 3. köprüyü inşa ediyor, köprünün ilçenin çehresini değiştirmesi bekleniyor.

Bursa Büyükbalıklı-Konaklı arasına modern köprü!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin projelendirdiği ve Büyükbalıklı ile Konaklı köylerini birbirine bağlayan köprü, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe tarafından trafiğe açıldı.

bursa köprü ışıklandırma Haberi

bursa köprü ışıklandırma
 Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yenilenen Ankara yolu üzerindeki köprüler, estetik korkulukları ve aydınlatma çalışmaları ile yoldan geçenlere görsel şölen yaşatıyor. Atatürk Caddesi ile başlayıp, Cumhuriyet Caddesi, Altıparmak Caddesi ve eski sebze hali yanında Ankara yoluna cepheli binalarda yaptığı sağlıklaştırma çalışmaları ile bu bölgelere estetik ve modern görünüm kazandıran Büyükşehir Belediyesi, kente değer katacak projeleri hız kesmeden sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi, Mehmet Akif Mahallesi'nde çevre yoluna cepheli biralarda cephe sağlıklaştırma çalışmalarını sürdürürken, diğer taraftan sanatsal tasarım uygulamaları ve ışıklandırma çalışmaları ile kent siluetini hem gündüz hem de geceleri görsel anlamda estetikle buluşturuyor. Bursaray Kestel hattı inşaatı kapsamında yenilenen Ankara yolu üzerindeki Hacivat, Balıklı ve Deliçay köprüleri de hem uygulanan farklı tasarımdaki korkulukları hem de gece ışıklandırma çalışması ile Yıldırım'a ayrı bir...