05 / 05 / 2024

Bursa Kükürtlü Lions Kulübü

Bursa Kükürtlü Lions Kulübü

Sinpaş GYO Bursa Modern'de düzenlenecek olan Bursa Kükürtlü Lions Kulübü IV. Altın Aslan Meslek Başarı Ödülleri Töreni tanıtım toplantısı yarın yapılacak...

Bursa'da 10 yıllığına kiralık sosyal tesis!

Bursa Uludağ Üniversitesi Rektörlüğü Bursa-Osmangazi-Kükürtlü Mahallesi'nde yer alan sosyal tesisi 10 yıllığına kiraya verecek.

Osmangazi'de erkek öğrenci yurdu inşa ediliyor!

Osmangazi Belediyesi tarafından Kükürtlü Mahallesi’nde inşa edilen erkek öğrenci yurdunda çalışmalar hızla devam ediyor. Modern donanımlı, bütün ihtiyaçlarını karşılayacak öğrenci yurdunun, yeni eğitim dönemine yetiştirilmesi planlanıyor.

Bursa Küçükbalıklı Polis Merkezi’nin inşaatı tam gaz!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi tarafından hayata geçirilen Küçükbalıklı Polis Merkezi’nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Bursa yatırımlarında aslan payı ulaşımın!

Kükürtlü’de kurulan Bereket Sofrası’nda buluşan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 2019’un seçim sonrası toparlanma yılı olduğunu söyleyerek, ulaşım başta olmak üzere kronik birçok sorunun bu sene içerisinde çözüme kavuşturulacağını dile getirdi.

Bursa Küçükbalıklı Polis Merkezi'nin inşaatı hızlandı!

Bursa Osmangazi Belediyesi tarafından temeli geçtiğimiz temmuz ayında atılan Küçükbalıklı Polis Merkezi'nin inşaatı hızlandı.

Bursa Küçükbalıklı Polis Merkezi'nin temeli atıldı!

Osmangazi Belediyesi tarafından Küçükbalıklı Mahallesi’nde hayata geçirilecek olan modern polis merkezinin temeli atıldı.

Bursa Kükürtlü'ye yeni yurt müjdesi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi, Kükürtlü’de öğrenci yurdu yapılması konusunda İlim Yayma Cemiyeti ile işbirliği protokolü imzaladı. 

Kentsel dönüşüm sırası Altıparmak’ta!

Bursa'da Kükürtlü’den sonra kentsel dönüşüm sırası Altıparmak ve Çarşamba'ya geçti. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, kentsel dönüşüm planlarını anlattı.

Bursa Küplüpınar Spor ve Eğitim Merkezi yükseliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi’nin Küplüpınar Mahallesi’nde spor ve eğitim merkezi olarak hayata geçirdiği hizmet binasında çalışmalar son sürat devam ediyor.

Kükürtlü kentsel dönüşümünde ilk adım atıldı!

Osmangazi Belediyesi,Kükürtlü kentsel dönüşüm projesinde ilk adımı hazineye ait bir binayı dönüşüm kapsamına alarak attı. Kükürtlü'de Adalet Bakanlığı lojmanı olarak kullanılan eski bina, dönüşüm için takas yoluyla belediyeye kazandırıldı.

Bursa'da 73 milyon TL'ye icradan satılık otel ve arsası!

Bursa İli, Osmangazi İlçesi, Kükürtlü Mahallesi'nde yer alan beş yıldızlı turistik otel ve arsası 73 milyon TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

11 maddede yatak odası aydınlatması seçimi!

Bursa çıkışlı Mimarlık Ofisi f2ms Grup Mimarlarından Mimar Erdağ Demircan yatak odası aydınlatmaları ile ilgili şu bilgileri verdi...

Evde hızlı dekoratif değişiklikler için 10 ipucu!

Evinizi tümüyle değiştirmeye çalışmak çok masraflı olabilir. Bursa çıkışlı f2msgrup Mimarlarından Figen Erdağ Demircan yapacağınız küçük değişikliklerle evinizi nasıl yenileyebileceğinizi anlattı.

Bursa Kükürtlü Lions Kulübü Haberi

Bursa Kükürtlü Lions Kulübü

Bursa Kükürtlü Lions Kulübü, Sinpaş GYO Bursa Modern ana sponsorluğunda 29 Mart 2013 tarihinde geliri “Lions Alzheimer Sosyal Hizmet Evi” projesine ve Özel Samanlı İş Eğitim Okulu’na bağışlanacak olan IV. Altın Aslan Meslek Başarı Ödülleri Töreni’ni gerçekleştirecektir.


Sinpaş GYO Bursa Modern'de düzenlenecek olan Bursa Kükürtlü Lions Kulübü IV. Altın Aslan Meslek Başarı Ödülleri Töreni tanıtım toplantısı 14 Mart saat 12.00'de Bursa Modern Çarşı'da yapılacaktır. 


29 Mart tarihindeki ödül törenine katılanlar, konuk sanatçı Özcan Deniz’in şarkılarıyla hem keyifli bir akşam geçirecek, hem de Alzheimer hastaları ve eğitilebilir engelli öğrenciler için yardımda bulunmuş olacaklardır.


Basın toplantısı

Tarih: 14 Mart 2013 Perşembe Günü

Saat: 12.00

Yer: Sinpaş GYO Bursa Modern / Bursa Modern...