11 / 05 / 2024

bursa Kükürtlü yenileniyor

bursa Kükürtlü yenileniyor

Cazibesini yitirmeye başlayan Kükürtlü Caddesi yeniden düzenleniyor. Yeni görünüme kavuşacak Kükürtlü için çalışmalar başladı.

Bursa'da 10 yıllığına kiralık sosyal tesis!

Bursa Uludağ Üniversitesi Rektörlüğü Bursa-Osmangazi-Kükürtlü Mahallesi'nde yer alan sosyal tesisi 10 yıllığına kiraya verecek.

Buca'daki muhtarlık binaları yenileniyor!

İzmir Buca Belediyesi, vatandaşlardan daha iyi hizmet alabilmek için şehirde bulunan bütün muhtarlık binalarını yenilemek için çalışmalara başladı.

Antalya Aydınevler muhtarlık binası yenileniyor!

Manavgat Belediyesi, Aydınevler'de 2001'den bu yana hizmet veren muhtarlık binasında tadilat çalışmalarına başladı.

Osmangazi'de erkek öğrenci yurdu inşa ediliyor!

Osmangazi Belediyesi tarafından Kükürtlü Mahallesi’nde inşa edilen erkek öğrenci yurdunda çalışmalar hızla devam ediyor. Modern donanımlı, bütün ihtiyaçlarını karşılayacak öğrenci yurdunun, yeni eğitim dönemine yetiştirilmesi planlanıyor.

Bursa Küçükbalıklı Polis Merkezi’nin inşaatı tam gaz!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi tarafından hayata geçirilen Küçükbalıklı Polis Merkezi’nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Bursa yatırımlarında aslan payı ulaşımın!

Kükürtlü’de kurulan Bereket Sofrası’nda buluşan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 2019’un seçim sonrası toparlanma yılı olduğunu söyleyerek, ulaşım başta olmak üzere kronik birçok sorunun bu sene içerisinde çözüme kavuşturulacağını dile getirdi.

Bursa Küçükbalıklı Polis Merkezi'nin inşaatı hızlandı!

Bursa Osmangazi Belediyesi tarafından temeli geçtiğimiz temmuz ayında atılan Küçükbalıklı Polis Merkezi'nin inşaatı hızlandı.

Bursa Küçükbalıklı Polis Merkezi'nin temeli atıldı!

Osmangazi Belediyesi tarafından Küçükbalıklı Mahallesi’nde hayata geçirilecek olan modern polis merkezinin temeli atıldı.

Bursa'daki muhtarlık ve spor kulübü binası yenileniyor!

Bursa’da modern ve planlı şehirleşmenin yükseldiği Hamitler Mahallesi’nde yer alan eski muhtarlık ve spor kulübü binası, Osmangazi Belediyesi tarafından baştan aşağı yenileniyor.

Bursa Kükürtlü'ye yeni yurt müjdesi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi, Kükürtlü’de öğrenci yurdu yapılması konusunda İlim Yayma Cemiyeti ile işbirliği protokolü imzaladı. 

Kentsel dönüşüm sırası Altıparmak’ta!

Bursa'da Kükürtlü’den sonra kentsel dönüşüm sırası Altıparmak ve Çarşamba'ya geçti. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, kentsel dönüşüm planlarını anlattı.

Bursa Küplüpınar Spor ve Eğitim Merkezi yükseliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi’nin Küplüpınar Mahallesi’nde spor ve eğitim merkezi olarak hayata geçirdiği hizmet binasında çalışmalar son sürat devam ediyor.

Kükürtlü kentsel dönüşümünde ilk adım atıldı!

Osmangazi Belediyesi,Kükürtlü kentsel dönüşüm projesinde ilk adımı hazineye ait bir binayı dönüşüm kapsamına alarak attı. Kükürtlü'de Adalet Bakanlığı lojmanı olarak kullanılan eski bina, dönüşüm için takas yoluyla belediyeye kazandırıldı.

bursa Kükürtlü yenileniyor Haberi

bursa Kükürtlü yenileniyor

Osmangazi Belediyesi, cazibesini yitirmeye başlayan Kükürtlü Caddesi’ni yeniden çekim merkezine dönüştürecek Kentsel Dönüşüm Proje çalışmalarını başlattı.



Kentsel dönüşümde konusunda Türkiye’ye örnek projeleri hayata geçiren Osmangazi Belediyesi, şimdi de Bursa’nın en eski ve prestijli bölgelerinden Kükürtlü’de depreme dayanıklı modern konutlarla yepyeni bir yaşam alanı oluşturmayı hedefliyor. Temmuz ayı Olağan Meclis Toplantısı’nda alınan bir kararla, Kükürtlü Kentsel Dönüşüm Projesi’nin ilk etabı olan Süleyman Çelebi Camisi’nin doğusu, batısı ve kuzeyini kapsayan 3 parsel için gerekli plan değişikliği oy birliği ile kabul edildi. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, tüm Türkiye’de olduğu gibi kentsel dönüşüme büyük önem verdiklerini belirterek, “İlçemizin birçok bölgesinde kentsel dönüşüm uygulamalarını yürütüyoruz. Herkesin bildiği gibi, Büyükşehir Belediyesi’nin kararı ile kentimizin pek çok yerinde 0.50 emsal artışı uygulaması bulunuyor. Bizler de Bursa’nın...