04 / 05 / 2024

Bursa metro projesi

Bursa metro projesi

AK Parti Bursa Büyükşehir Belediye Başkan’ı ve adayı Alinur Aktaş, “Bursa için bir yol haritası belirledik. 20 yılda yapılan 54 kilometrelik raylı sistemi, 114 kilometreye çıkaracağız” diye konuştu.

Bursa'nın metro hattı uzunluğu 114 kilometre çıkacak!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti'nin Büyükşehir adayı Alinur Aktaş, ulaşım ile alakalı müjdeleri verdi. Aktaş, 54 kilometrelik metro hattının 114 kilometreye çıkacağını söyledi.

İBB Meclisi onayladı! İstanbul'a yeni metro hattı geliyor...

Feshedilen metro projesinin hayata geçirileceği açıklandı. İstanbul Büyükşehir Belediye İBB, metro projesi için 250 milyon dolar borçlanacağını duyurdu.

Ankaralılar müjde! Ankara'ya yeni metro projesi geliyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 2024 Yılı Yatırım Programı'na Kızılay-Esenboğa Metro Hattı'nı da aldıklarını söyleyerek "En kısa zamanda ihalesini yapacağız." diye duyurdu.

Konyalıların 19 yıldır beklediği metro projesinde son dakika! 'Çin kredisi' engeli aşıldı! İnşaat çalışmaları başlıyor

19 yıldır Konya'nın gündeminde olan Konya metro projesi ile ilgili son dakika açıklaması geldi.  AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Baykan kanuni süreçlerin başlaması ile inşaatın başlayacağını açıkladı.

TOKİ Bursa 2023 projesi için resmen Temmuz müjdesi geldi! Bakın hangi ilçeye kaç konut geliyor!

TOKİ Bursa 2023 projesi için resmen Temmuz müjdesi geldi... Bakın hangi ilçeye kaç konut geliyor... İşte TOKİ Bursa 2023 projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Bursa Orhangazi projesiyle 166 yeni konut geliyor! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bursa Orhangazi projesi bugün ihaleye çıkacak. Projede 166 adet konut yer alacak.

TOKİ'den Bursalılara son dakika müjdesi! Beklenen o tarih resmen belli oldu! O ilçeye 250 konut geliyor! 

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen Bursa Kestel projesi için düğmeye bastı. TOKİ'nin Bursa Kestel projesinde toplam 251 adet konut yer alacak. İşte detaylar....

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığından Bakırköy-Beylikdüzü metrosu açıklaması!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığından, Bakırköy-Beylikdüzü Metro Projesi'nin Bakanlığın onayını beklediği iddiaları ile ilgili açıklama yaptı. İşte Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nın o açıklaması...

TOKİ Bursa Gemlik projesi için düğmeye bastı! 509 konutluk yeni proje geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bursa Gemlik projesinin ihalesini 16 Mayıs 2022 tarihinde gerçekleştirecek. Projede 509 konut yer alacak.

Ankaralılara müjde! Yeni metro projesi Ulaştırma Bakanlığı’nın onayına sunuldu!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, 7.4 kilometre uzunluğunda 8 istasyondan oluşması hedeflenen yeni metro hattı projesini Ulaştırma Bakanlığı’nın onayına sunulduğunu duyurdu.

Mersin Metrosu'nun temeli atıldı!

Mersin Cumhuriyet Mahallesi’nde metro temeli atıldı. Yapılan törene İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da katılım sağladı. Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer de temeli atılan metro projesi hakkında bilgi verdi. 

TOKİ Bursa Orhaneli projesi satışa çıktı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Bursa Orhaneli projesinde yer alan 97 adet konut satışa çıktı.

Ekrem İmamoğlu'na Kaynarca-Pendik-Tuzla Metrosu için borçlanma yetkisi verildi!

İBB’nin “Kaynarca-Pendik-Tuzla Metro Projesi” için 158 milyon avro dış borç alabilmesi için İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na oybirliği ile yetki verildi. 

Gebze-Darıca metrosu ile emisyon sorunu ortadan kalkacak!

Gebze'de hayat geçirilen metro projesi hakkında açıklama yapan Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Gebze Metrosu ile trafik ve emisyon sorununun azalacağını dile getirdi.

Bursa metro projesi Haberi

Bursa metro projesi

Bursa’da son 16 ayda ulaşımdan çevreye, altyapıdan spora kadar her alanda önemli yatırımlara imza atan AK Parti Bursa Büyükşehir Belediye Başkan’ı ve adayı Alinur Aktaş, tamamladıkları proje çalışmalarını anlattı. 

Star Gazetesi'nden Muammer Başkan'ın haberine göre, her türlü konuyu vatandaşlarla görüştüklerini söyleyen Aktaş “Bir şehir tasavvuru oluşturduk. Çünkü biliyoruz ki Bursa bir cihan imparatorluğunun kurulduğu bir şehir. Bursa’nın geçirdiği süreçleri, geldiği noktayı, bugüne kadar sağladığı başarıyı inceledik ve bir yol haritası belirledik. Konularımızı altı başlıkta, Ulaşım trafik, Kentleşme ve çevre, Turizm, Yerel ekonomik hayat, Sosyal hayat ve eğitim, Kültür sanat ve spor olarak belirledik” açıklamasında bulundu.

BÜYÜK PAY ULAŞIMA 

Dünyanın tüm gelişmiş şehirlerinin en önemli ve çözümü için en fazla para harcanan sorununun trafik ve ulaşım olduğunu söyleyen Aktaş, bu gerekçeden hareketle yatırımlarda...