05 / 05 / 2024

bursa modern Altın Aslan Meslek Başarı Ödülleri

bursa modern Altın Aslan Meslek Başarı Ödülleri

Sinpaş GYO Bursa Modern'de düzenlenecek olan Bursa Kükürtlü Lions Kulübü IV. Altın Aslan Meslek Başarı Ödülleri Töreni tanıtım toplantısı yarın yapılacak...

Altın zincir kolye fiyatı ne kadar? Altın zincir kolye fiyatı kaç TL? Elizi 2 Aralık 2022 fiyat listesi

Geleneksel, ve modern olarak kullanılabilen altın zincir kolyeler her zaman en çok tercih edilen altın takılar arasında yer alıyor. Peki her zevke hitap eden bu altın zincir kolye fiyatı ne kadar? Altın zincir kolye fiyatı kaç TL? 2 Aralık 2022 Elizi fiyat listesi.

Bursa Orhaneli alt gelir TOKİ başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bursa Orhaneli alt gelir grubu projesindeki 52 adet konut için başvuru dönemi başladı.

TOKİ Bursa Orhaneli alt gelir başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bursa Orhaneli alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar yarın itibariyle satışa çıkıyor.

SHU Altınşehir ile Bursa'ya 258 konut geliyor!

YB Yapı'nın Bursa'nın Nilüfer İlçesi'nde hayata geçirdiği SHU Altınşehir projesinde 258 konuta yer veriliyor..

Altın İnşaat'tan Bursa'ya yeni proje!

'Temelinde Güven Var' sloganı ve seçkin konut projeleriyle Kayapa ve Hasanağa bölgesine değer kazandıran Altın İnşaat, tamamlanan, devam eden ve yeni başlayacak projelerinin detaylarını düzenlediği basın toplantısıyla paylaştı.

Bursa Yıldırım inşaatta altın çağını yaşıyor!

Bursa Yıldırım Belediyesi tarafından hayata geçirilen projeler ilçenin değerini katlıyor. Gerçekleşen konut projeleri, kentsel dönüşüm çalışmalarıyla Yıldırım, altın çağını yaşıyor.

Sinpaş GYO Bursa Modern değerleme raporunu yayınladı!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Sinpaş GYO Bursa Modern değerleme raporunu yayınladı.

Bursa Altınşehir Kuran Kursu'nun kaba inşaatı tamamlandı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Altınşehir’de geçtiğimiz yıl hizmete açtığı 15 bin 300 metrekare alanlı parkın ardından Hacı Fahrettin Kılıç Camii için projelendirilen kuran kursu binası için de desteklerini sürdürüyor.

tapu.com'dan Bursalılar'a 8 altın fırsat!

Emlak ve gayrimenkul pazarında dengeleri değiştiren tapu.com; Bursa’nın Nilüfer, Gemlik, İnegöl, Yıldırım ve Yenişehir ilçelerinde yer alan, her biri yetkili makamlardan alınan değerleme raporuna sahip, altın değerinde 8 gayrimenkulü satışa çıkardı.

Creavit Altın Serileri, modern dünyanın altınla uyumunu yansıtıyor!

Altının yalnızca gösteriş ve ihtişamdan ibaret olmadığını düşünenler için üretilen Creavit Altın Serileri, kalitenin estetikle dansını kusursuz banyolarda canlandırıyor.

Sinpaş GYO, Bursa Modern'de hasılat paylaşımını sona erdirdi!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., TMSF ile hasılat paylaşımı esasına göre geliştirmiş olduğu Bursa Modern projesinde, hasılat paylaşımının sona erdirilmesine karar verildiğini KAP'a bildirdi.

Panorama 1326 Bursa Müzesi altın belgeli ilk bina olacak!

Osmangazi Belediyesi'nin vizyon projelerinden biri olan Panorama 1326 Bursa Tarih Müzesi, Bursa'nın güvenli yeşil bina kategorisinde TSE tarafından verilen 'Altın Belgeli' ilk binası olacak.

Bursa Panorama 1326 Tarihi Müzesi ilk altın belgeli bina olacak!

Osmangazi Belediyesi’nin Bursa’ya değer katacak vizyon projelerinden biri olan Panorama 1326 Bursa Tarih Müzesi, Bursa’nın güvenli yeşil bina kategorisinde TSE tarafından verilen ‘Altın Belgeli’ ilk binası olacak.

bursa modern Altın Aslan Meslek Başarı Ödülleri Haberi

bursa modern Altın Aslan Meslek Başarı Ödülleri

Bursa Kükürtlü Lions Kulübü, Sinpaş GYO Bursa Modern ana sponsorluğunda 29 Mart 2013 tarihinde geliri “Lions Alzheimer Sosyal Hizmet Evi” projesine ve Özel Samanlı İş Eğitim Okulu’na bağışlanacak olan IV. Altın Aslan Meslek Başarı Ödülleri Töreni’ni gerçekleştirecektir.


Sinpaş GYO Bursa Modern'de düzenlenecek olan Bursa Kükürtlü Lions Kulübü IV. Altın Aslan Meslek Başarı Ödülleri Töreni tanıtım toplantısı 14 Mart saat 12.00'de Bursa Modern Çarşı'da yapılacaktır. 


29 Mart tarihindeki ödül törenine katılanlar, konuk sanatçı Özcan Deniz’in şarkılarıyla hem keyifli bir akşam geçirecek, hem de Alzheimer hastaları ve eğitilebilir engelli öğrenciler için yardımda bulunmuş olacaklardır.


Basın toplantısı

Tarih: 14 Mart 2013 Perşembe Günü

Saat: 12.00

Yer: Sinpaş GYO Bursa Modern / Bursa Modern...