28 / 04 / 2024

bursa modern satılık

bursa modern satılık

Bursa Modern projesi, Sinpaş GYO tarafından Bursa'da hayata geçiriliyor.Bursa Modern projesindeki 3+1 dairelerin fiyatları 324 bin TL'den , 4+1 dairelerin fiyatları ise 506 bin 920 TL'den başlıyor.

Sinpaş GYO Bursa Modern'de 153 bin 900 liraya 1+1!

Bursa Modern projesinde göl ve ada manzaralı Yalı Köşkleri, Asmalı Yalıları, Saraybahçe Konakları, Kristal Kulesi, Kemer, Marin Residence, Gök Kule ve Park Konakları yer alıyor.

Bursa Modern’de 153 bin 900 liraya 1+1!

1 oda 1 salon daire fiyatlarının 153 bin 900 liradan başlangıç gösterdiği Bursa Modern projesinde erken rezervasyon fırsatı devam ediyor. Projede taksitler 1.620 TL'den başlıyor.

Bursa Modern'de erken rezervasyon fırsatı! 1.620 TL taksitle!

3 oda 1 salon daire fiyatlarının 324 bin TL'den başlangıç gösterdiği Bursa Modern projesinde erken rezervasyon fırsatı devam ediyor. Projede taksitler 1.620 TL'den başlıyor.

Bursa Modern'de 1.620 TL'den başlayan taksitlerle!

Sinpaş Bursa Modern projesinde “Her şey dahil 365 gün tatil” sloganıyla erken rezervasyon kampanyası başlattı. Kampanyada taksitler 1.620 TL'den başlıyor.

Bursa Modern’de erken rezervasyon fırsatı!

Bursa’nın en büyük konut projesi Bursa Modern’de, çok avantajlı erken rezervasyon kampanyası başladı. 30 Nisan’da sona erecek kampanya ile 3+1 ve 4+1 evler 1.620 TL’den başlayan taksitler ve uygun vade seçenekleriyle, üstelik hemen teslim…

Sinpaş Bursa Modern'de Kelebek Günleri başladı! 174 bin 640 TL!

Bursa’nın en büyük konut projesi Sinpaş GYO Bursa Modern, sakinlerine sunduğu ayrıcalıklara bir yenisini daha ekledi...

Bursa Modern'de 300 konut daha yapılıyor! 1+1 164 bin TL'ye!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzasıyla Bursa Modern'e 300 konut daha yapılıyor. Yeni konutların teslimi Mayıs 2013'te...

Bursa'da kiralık ve satılık ev fiyatları rekora koşuyor!

Kiralık ve satılık evlerdeki fahiş fiyatlar sebebiyle Bursa’nın yeni bir gecekondulaşma tehdidiyle karşılaştığına dikkat çeken BEMO Başkanı Erdal Çelebi, “Bu tehlikeyi birlikte görüp, kontrol etmemiz lazım. Vatandaşa yaşanabilir alanların düşük maliyetlerle teslim edilmesi gerekiyor” diye konuştu.

Balıkesir Gönen'de satılık ve kiralık mülk fiyatları 2 katına çıktı!

Güney Marmara bölgesinin parlayan yıldızı olan Balıkesir Gönen'de satılık ve kiralık mülk fiyatları 2 katına çıktı. Bölgede gayrimenkul fiyatları; İstanbul, İzmir, Bursa, Ankara gibi büyük kentlerin bazı bölgeleriyle yarışır oldu.

TMSF Ataşehir Modern satılık daire fiyatları!

TMSF Ataşehir Modern satılık daire fiyatları haberimizde yer alıyor. İşte TMSF Ataşehir Modern satılık daire fiyatları ve proje detayları..

Sinpaş İş Modern satılık dükkan!

Sinpaş GYO tarafından Beylikdüzü Yakuplu Mahallesi'nde hayata geçirilen Sinpaş İş Modern Ambarlı projesinde yüzde 10 KDV avantajı sunuluyor. Peki projede kira fiyatları ne kadardan başlıyor. İşte Sinpaş İş Modern satılık dükkan fiyatları...

Gaziantep'te son 6 ayda satılık konut fiyatları yüzde 5 arttı!

Hürriyet Emlak Nisan 2018 Emlak Endeksi verilerine göre 5 büyük il içerisinde son 6 ayda satılık konutların metrekare fiyatları en çok Antalya, İzmir ve Bursa’da artış gösterdi.

Resim Modern Kağıthane satılık ev fiyatları!

Resim Modern Kağıthane satılık ev fiyatları 249 bin TL'den başlıyor. Proje Ortadoğu Group tarafından inşa ediliyor...

Kağıthane Resim Modern satılık ev!

Kağıthane Resim Modern satılık ev fiyatları minimum 249 bin TL'den başlıyor. Resim Modern projesi Ortadoğu Group imzası taşıyor...

Prestij Elit Bursa satılık daire!

Bu yıl Haziran'da teslimlerin yapılacağı Prestij Elit Bursa satılık daire fiyatları 379 bin TL'den başlıyor. Proje Bursa Osmangazi'de yükseliyor.

Ankara Akadia Modern satılık daire!

Konut teslimlerin 2019 yılı Haziran ayında yapılacağı Ankara Akadia projesi 891 daire ve 23 ticari birimden meydana geliyor. Ankara Akadia Modern satılık daire seçenekleri haberimizin içinde yer alıyor.

Akadia Modern Mamak satılık daire!

Akadia Modern Mamak satılık daire teslimleri 2019 yılının Haziran ayında gerçekleşecek. MBM İnşaat tarafından hayata geçirilen Akadia Modern projesi 891 konut ve 23 ticari üniteden oluşuyor.

Ümraniye İva Caspian Modern satılık!

Ümraniye İva Caspian Modern satılık dairelerin fiyatları 219 bin liradan başlangıç gösteriliyor...

Bursa Nilüfer TOKİ İrfaniye Emekli Evleri satılık!

Bursa Nilüfer TOKİ İrfaniye Emekli Evleri satılık daire alanları 75 metrekare olarak tasarlandı. Projede kura yöntemiyle toplamda 1.200 tane daire satışa sunuluyor.

Umi İnşaat Deniz Kabuğu Evleri satılık!

Bursa İl 'i Mudanya İlçe 'sinde yükselen projenin 7 dönümü yeşil alandan oluşuyor. Umi İnşaat Deniz Kabuğu Evleri satılık toplam 168 adet daireden meydana geliyor.

bursa modern satılık Haberi

bursa modern satılık

Bursa Modern projesi,  Bursa'nın Osmangazi ilçesinde inşa ediliyor.


Bursa Modern Evleri 'nde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon,3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 4,5 oda 1 salon gibi daire tipleri bulunuyor. Bursa Modern Evleri 440 konuttan meydana geliyor.


Bursa Modern projesindeki 3+1 dairelerin fiyatları 324 bin TL'den , 4+1 dairelerin fiyatları ise 506 bin 920 TL'den başlıyor.


Ortak yaşam alanları içerisinde  açık yüzme havuzu, kidsclub, score fitness spa, sauna, aletli pilates salonu, fitness center, buhar banyosu, hamam, eczane, kuru temizleme, cafe-restoran, market, terzi ve anaokulu gibi ortak yaşam alanları bulunan  Sinpaş GYO  Bursa Modern projesi Sinpaş GYO tarafından hayata geçiriliyor.


Bursa Modern Evleri 'nde göl ve ada manzaralı Yalı Köşkleri, Asmalı Yalıları, Saraybahçe Konakları, Kristal Kulesi, Kemer, Marin...