28 / 04 / 2024

bursa Modern Şehircilik ve Kentsel Dönüşüm Zirvesi

bursa Modern Şehircilik ve Kentsel Dönüşüm Zirvesi

Türkiye’de kentsel dönüşüm ve modern şehirlerin en büyük buluşması olarak adlandırılan ‘Modern Şehircilik ve Kentsel Dönüşüm Zirvesi’nin Adana ve Antalya’dan sonra üçüncü durağı, 2017 yılı için Avrupa Yeşil Başkenti olmaya aday gösterilen Bursa oldu.

Recep Altepe: Sıkıntılı olan binalarımız ruhsatlı!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Altepe: "Deprem gerçeğini unutmayalım. Bunu artık gündeme daha fazla getireceğiz. Bu konuda hepimiz harekete geçelim. Artık çok zaman kaybettik" dedi.

Bursa Modern Şehircilik ve Kentsel Dönüşüm Zirvesi 16 Haziran'da!

Türkiye’de kentsel dönüşüm ve modern şehirlerin en büyük buluşması olarak adlandırılan “Modern Şehircilik ve Kentsel Dönüşüm Zirvesi”nin Adana ve Antalya’dan sonraki üçüncü buluşması Bursa olarak belirlendi.

Kentsel Dönüşüm Zirvesi, Bursa'da yapılacak!

İlki 26 Şubat’ta Adana’da gerçekleşecek “Modern Şehircilik ve Kentsel Dönüşüm Zirvesi”, Türkiye’nin kentsel dönüşüm sürecinin en önemli buluşmaları arasında yerini alıyor. Zirvenin bir sonraki durağı ise Bursa olacak.

Milli Emlak'tan Bursa Nilüfer'de satılık arazi!

Bursa Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Ertuğrulgazi Emlak Müdürlüğü, Bursa Nilüfer'de yer alan arazi için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 29 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Bursa Nilüfer'de 8 taksitle arsa ve arazi satılacak!

Bursa Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Ertuğrulgazi Emlak Müdürlüğü, Bursa Nilüfer'de yer alan arsa ve araziyi satışa çıkardı. İşte Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı ile ilgili detaylar...

Milli Emlak Bursa Nilüfer'de yüzde 20 indirimle arsa ve arazi satacak! 

Bursa Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Ertuğrulgazi Emlak Müdürlüğü Bursa Nilüfer'de yer alan arsa ve arazileri satışa çıkardı.

Milli Emlak'tan son dakika fırsatı! Bursa'da 4 gayrimenkul satıyor!

Bursa Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Uludağ ve Ertuğrulgazi Emlak Müdürlükleri, Bursa'da yer alan 4 adet gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Bursa Nilüfer'de 23.2 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Bursa Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Ertuğrulgazi Emlak Müdürlüğü, Bursa Nilüfer'de yer alan gayrimenkulü 23 milyon 242 bin 500 TL bedelle satışa çıkardı.

Sinpaş GYO, Bursa Modern'deki 6 gayrimenkulü 28 milyon TL'ye sattı!

Sinpaş GYO, Bursa Modern Projesi'nde yer alan 6 adet gayrimenkulü Arı Finansal Kiralama A.Ş.'ye KDV ve vade farkı hariç 28 milyon TL'ye sattı. 

Sinpaş GYO Bursa Modern 2020 değerleme raporu!

Sinpaş GYO Bursa ili, Osmangazi İlçesi Cumhuriyet Mahallesi'nde yer alan Bursa Modern Projesi 2020 değerleme raporunu yayınladı...

Sinpaş GYO Bursa Modern 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş GYO Bursa ili, Osmangazi İlçesi Cumhuriyet Mahallesi'nde yer alan Bursa Modern Projesi ve arazilere ilişkin 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Bursa Modern revize değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Bursa'da yer alan taşınmazlara ve Bursa Modern'in revize değerleme raporunu yayınladı..

Sinpaş Bursa Modern, şehrin yatırım yıldızı oldu!

Sinpaş GYO imzası ile hayata geçirilen Bursa Modern, 5 yıldızlı tatil köyü konforunda, avantajlı ödeme planlarıyla keyifli bir yaşam vadediyor.

Bursa modern konutlarıyla kabuk değiştiriyor!

Sanayinin başkentlerinden Bursa, son yıllarda modern şehircilik yolunda attığı adımlarla öne çıkıyor. Kentin batısında markalı konut, ofis ve AVM projeleri yükselirken, kentin doğusu da yerel yönetimlerin öncülüğünde başlatılan kentsel dönüşüm projeleriyle kabuk değiştiriyor.

Sinpaş GYO Bursa Modern değerleme raporunu yayınladı!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Sinpaş GYO Bursa Modern değerleme raporunu yayınladı.

Sinpaş GYO Bursa Modern değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Bursa'da yer alan taşınmazlara ve Bursa Modern Projesine ilişkin gayrimenkul değerleme raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte açıklanan rapor...

bursa Modern Şehircilik ve Kentsel Dönüşüm Zirvesi Haberi

bursa Modern Şehircilik ve Kentsel Dönüşüm Zirvesi

Dünya Gazetesi ve CNBC-E işbirliğinde, Rönesans Gayrimenkul ana sponsorluğu ve Emlak GYO’nun katkılarıyla düzenlenen ve bu yılki odağını ‘Akıllı ve Yeşil Şehirler’ olarak belirleyen zirvenin açılışı, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin katıldığı bir organizasyonla yapıldı. Zirvenin diğer sponsor firmaları arasında gayrimenkul pazarının lider kuruluşlarından Sur Yapı, mutfak ve banyo ekipmanları başta olmak üzere dünyanın en büyük eviye ve davlumbaz üreticisi Franke ve mobilya ile kapı donanımlarının yenilikçi markası Häfele de yer aldı.“Yeşil şehircilik nedir?”, “Dünyada bu konuda hangi uygulamalar öne çıkıyor?”, “Türkiye’nin kentsel dönüşümünde yeşile ve akıllı şehirleşmeye önem veriliyor mu?” sorularının öne çıktığı zirvede, sürdürülebilir şehirler oluşturmak için doğru kentsel projelerinin önemine değinildi. 2017 yılı için Avrupa Yeşil Başkenti olmaya aday gösterilen Bursa’nın kentsel dönüşüm çalışmalarının masaya...