15 / 05 / 2024

Bursa Murat Hüdavendigar Bulvarı son durum

Bursa Murat Hüdavendigar Bulvarı son durum

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, 30 metrelik yolda Çelebi Mehmet Bulvarı’nın devamında açılan Murat Hüdavendigar Bulvarı’nın da kısa sürede tamamlanacağını söyledi.

1936 yılında Hocapaşa'da yedi taksitle satılık arsa!

1936 yılından İstanbul Hocapaşa'da Hüdavendigar Caddesi'nde Şahinpaşa oteli yanındaki arsa yedi taksitle satılıyormuş.

Ankara-Bursa Hızlı Tren Hattı ile seyahat süresi 2 saat 15 dakika olacak! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ankara-Bursa Hızlı Tren Hattı tamamlandığında Ankara-Bursa ve Bursa-İstanbul arası seyahat süresinin 2 saat 15 dakika olacağını söyledi. İşte hattaki son durum...

Bursa Nilüfer'e 400 milyonluk dev proje! Double Tree By Hılton için ilk adım atıldı!

Yafa Otelcilik Gıda San. Ve Ttic. A.ş'nin Bursa-Nilüfer'de gerçekleştirilmeyi planladığı "Double Tree By Hılton" projesi ÇED onayı oldu. Proje resmen hayata geçiyor. İşte projeye ilişkin detaylar..

Murat Kurum tek tek açıkladı: Gaziantep İslahiye'de afet konutları hızla yükseliyor! Teslimler 1 yıl sonra! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Gaziantep İslahiye'de afet konutlarının hızla yükseldiğinive teslimlerin de 1 sene sonra yapılacağını belirtti. 

Adil Karaismailoğlu'dan Bursa hızlı tren açıklaması!

Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı Adil Karaismailoğlu Bursa hızlı tren hattı ihalesine ilişkin iddialar hakkında açıklama yaptı.

Bursa'daki hızlı tren projelerinde son durum ne?

Olaycom yazarı Ahmet Emin Yılmaz, bugünkü köşesinde Bursa'daki hızlı treni ve Gemlik trenini kaleme aldı. İşte Ahmet Emin Yılmaz'ın 'Hızlı tren engeli aştı, hızlandırılmış inşaat başlıyor: Bu defa olacak mı?' başlıklı yazısı...

Bursa Büyükşehir Belediyesi raylı sistem hatlarında çalışmalarını hızlandırdı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, kentte inşası devam eden T2 hattında çalışmalarını hızlandırdı. Şehrin en önemli projelerinden biri olan T2 hattında test sürüşleri Mayıs 2022'de başlayacak.

Murat Kurum: 409 millet bahçesini hızla yapıyoruz!

Millet bahçesi yatırımlarıyla ilgili önemli açıklamalar yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "409 millet bahçesini hızla yapıyoruz, 113 millet bahçemizi tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunduk." şeklinde konuştu.

Bursa Karacabey'de 33.1 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Bursa İli Karacabey Belediye Başkanlığı, Bursa Karacabey Hürriyet Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü 33 milyon 119 bin 164 TL bedelle satışa çıkardı.

Bursa'da kentsel dönüşüm ve millet bahçesi çalışmaları hızlandı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bursa'nın yeniden yeşil imajına kavuşması için çalışmalarını hızlandırdı. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, yatırımlara ilişkin açıklamalarda bulundu.

Bursa Yıldırım'da kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Bursa'ya bağlı Yıldırım Belediyesi, ilçe genelinde kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandırdı. Yıldırım Belediye Başkanı, Oktay Yılmaz kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Gem Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Anonim Şirketi kuruldu!

Gem Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Anonim Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Hıracı ve Metin Aydoğmuş ortaklığında kuruldu.

Bursa Osmangazi Meydanı'nın inşaatı hızlandı!

Bursa’da yapımına başlanan Osmangazi Meydanı inşaatı, tüm hızıyla yükselirken, insanların inşaata olan merak ve ilgisi de her geçen gün artıyor.

Bursa Murat Hüdavendigar Bulvarı son durum Haberi

Bursa Murat Hüdavendigar Bulvarı son durum

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, 30 metrelik yolun 2. etabında devam eden çalışmalarda incelemelerde bulundu. Başkan Altepe, Büyükşehir Belediyesi bürokratlarının da katıldığı incelemede, daha ulaşılabilir Bursa için çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi. Altepe, metro ve tramvay hatlarının yanı sıra köprü ve kavşak imalatlarıyla kent içi trafiğin rahatlamasını hedeflediklerini de belirterek, yatırım bütçesinin 3’te 2’sinden fazlasının kent içi ulaşıma harcandığını hatırlattı.


Bursa’nın, yeni yollar ve caddelerin açılmasında örnek olduğunu vurgulayan Altepe, “Bursa’da her iş günü ortalama bir binayı yıkarak kenti yaşanabilir hale getirmeye çalışıyor ve bu binaların yıkılmasıyla da yeni yollar açıyoruz. Hüdavendigar Bulvarı, Yalova Yolu dediğimiz İstanbul Caddesi’nden Gökdere’ye kadar, Osmangazi ilçesinde Küçükbalıklı, Altınova ve Atıcılar mahalleleri arasında bulunan bu 2,5 kilometrelik yolda tam 181 bina yıkıldı. Burada 66 milyon lira...