22 / 05 / 2024

bursa okul inşaatı

bursa okul inşaatı

Bursa Nilüfer'de hayırsever bir insanı tarafından inşa edilecek okul için protokol imzaları atıldı.

1945'te İstanbul'da yapılacak 16 okul inşaatı için 70 milyon lira harcanmış

1945 yılında İstanbul'da 16 yeni sanat okulunun yeri belirlenerek inşaat çalışması için 70 milyon lira bütçe ayarlanmış.

Aryap İnşaat, Eskişehir’in ilk sismik izolatörlü olan konut projesine imza atıyor

Eskişehir ve Bursa’da inşaat sektörüne kazandırdığı sağlam, güvenilir ve yeşil bina standartlarına uygun olan projeler ile öne çıkan Aryap İnşaat, son teknolojinin entegre edildiği konutlar yapıyor.

İnşaat sektörü konut projeleri için yeni imar alanları talep ediyor!

Bursa'da inşaat yapı müteahhitleri ile inşaat sektöründe yer alan üyeler kentte yeni imar alanları için talepte bulundu.

Bursa'da inşaat sektörü için e-ruhsat önerisi!

Bursa Hakimiyet köşe yazarı Namık Göz bugünkü köşesinde İMO Şube Başkanı Mehmet Albayrak'ın inşaat sektörüne ilişkin açıklamalarını kaleme aldı. 

Bahçelievler'de okul inşaatında göçük!

Bahçelievler Çavuşpaşa Caddesi'nde Bağlar Ortaokulu'nun inşaatında göçük meydana geldi. Göçük sonrası bir işçi toprak altında kaldı. 

Bursa'da bir inşaat işçisi 6 metre yükseklikten düştü!

Bursa'da inşaat işçiliği yapan Muzaffer Aksoy, çalıştığı esnada dengesini kaybederek 6 metre yükseklikten inşaatın temel çukuruna düştü. Aksoy AFAD ekipleri tarafından kurtarıldı.

Marmaris İçmeler'de okul inşaatı tartışması!

Marmaris İçmeler'de 1987'de İnayet Coşkun Kodak ile 1993 yılında Kamil Acarer’in yaptırdığı 1000 öğrencinin okuduğu 2 okul depreme dayanıksız olması sebebiyle kapatılmıştı. Peki yeni okulların inşaatı ne zaman başlayacak?

Kastamonu'da bir inşaat işçisinin hayatını kaybetmesi meclis gündeminde!

Kastamonu'da bir okul inşaatı sırasında bir işçinin hayatını kaybetmesi ve iş güvenliğine yönelik denetimler meclis gündemine taşındı. CHP'li Baltacı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...  

Eyüpsultan'da özel okul inşaatı için evlere yıkım!

Eyüpsultan'da evlerin arkasına Revna Yapı İnşaat tarafından yapılacak olan Özel Kavram Okulu'nun inşaatı için evlerin yıkılması gerekiyordu. Ev sahipleri, yıkımın gerçekleşmemesi için mahkemeye başvurdu...

Ankara'da okul inşaatında iskele çöktü: 1 ölü, 1 yaralı!

Ankara Yenimahalle'de yer alan Yenimahalle Hacı Bektaş-ı Veli İlkokulu inşaatının 3'üncü katında işçilerin çalışma yaptığı sırada iskele çöktü. ve 1 kişi öldü...

Kayseri'de 36.2 milyon TL'ye 4 okul inşaatı ihalesi!

Kayseri Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, 4 adet okul inşaatının yükleniciye verilecek Hazine taşınmazları karşılığında yaptırılmasına ilişkin arsa karşılığı inşaat ihalesi düzenliyor. İhalelerin bedelleri 36 milyon 263 bin TL olarak açıklandı.

İzmir'de okul inşaatı bitmeyince, konteynerlerde eğitim başladı!

İzmir Buca'nın kırsal mahallelerinden Belenbaşı'nda yaklaşık 60 öğrencisi bulunan ilk ve ortaokul binaları, geçen yıl yenilenmek üzere yıkıldı. Ayrı ayrı iki binanın yapım işini alan firma, konkordato ilan etti. Şirket iflas edince de okul inşaatları yarıda kaldı.

Mehmet Aktaş: Şırnak'ta çok sayıda okul inşa ediliyor!

Şırnak Valisi Mehmet Aktaş, ''Çok sayıda okul inşaatımız şu anda devam ediyor. Spor alanları yine parklar, ailelerinizle gidebileceğiniz parkların sayısını her geçen gün artırmamız lazım'' dedi.

bursa okul inşaatı Haberi

bursa okul inşaatı

Bursa'da Nilüfer Belediyesi’nin arsa tahsisinde bulunduğu 23 Nisan Mahallesi’ne hayırsever Berat Gülayan tarafından 24 derslikli okul inşa edilecek. Milliyet'te yer alan habere göre; 3 bin 329 metrekaresi Nilüfer Belediyesi’ne 2 bin metrekaresi de hayırsevere ait toplam 5 bin 329 metrekare alanda yapılacak okulun protokolü, Bursa Valiliği’nde imzalandı. Törene Bursa Valisi Yakup Canbolat, Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, İl Milli Eğitim Müdürü Sabahattin Dülger ile hayırsever iş insanı Berat Gülayan katılım sağladı. 

İmza töreni öncesi Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem ve Berat Gülayan’a teşekkür eden Bursa Valisi Yakup Canbolat, “Bugün çok önemli bir protokole imza atıyoruz. Bursamızda derslik açığımız devam ediyor. Hayırseverleri okul yapmaya davet ediyoruz. Berat Gülayan çok anlamlı bir işe imza atıyor. Nilüfer Belediyesi de 3 tane arsanın oluşumuna...