05 / 05 / 2024

bursa öky yolları düzenleme

bursa öky yolları düzenleme

Bursa Büyükşehir Belediyesi, ilçelerdeki bozuk yolların düzenlenerek asfaltlanması çalışmalarına Karacabey’de de start verdi. Altepe; Bursa ve ilçelerinde ana ve ara arterlerin yanı sıra köy yollarına kadar düzenlenmedik alan bırakmayacaklarını söyledi.

Bursa Gökdere'ye millet bahçesi müjdesi!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Gökdere'deki 200 bin metrekarelik alanı, içinde yürüyüş ve bisiklet yolları, millet kıraathaneleri, çocukların ve gençlerin rahatlıkla vakitlerini geçirebileceği alanların yer alacağı millet bahçesi haline getireceklerini belirtti. 

Bursa'da Osmangazi'de yeni imar yolları açıldı!

Bursa'da Osmangazi Belediyesi, Güneştepe Mahallesi’nde yeni imara açılan yolların asfaltlanması için çalışmalarına devam ediyor.

TÇMB Bursa'da beton yollar ve beton bariyerleri anlatıyor!

Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği (TÇMB) İnşaat Mühendisler Odası Bursa ve İstanbul Şubeleri tarafından 2 - 4 Mayıs 2019 tarihleri arasında Bursa Akademik Odalar Birliği ev sahipliğinde düzenlenen Uluslararası 10. Beton Kongresi’ne katıldı.

Uludağ Üniversitesi’nin yolları tapulanmış!

Bursa Uludağ Üniversitesi’nin Görükle kampüsü içerisinde yer alan yolların Nilüfer Belediyesi adına tapulandığı ortaya çıktı.

DownTown Bursa fiyat listesi!

Atış Yapı imzası ile İstanbul, İzmir, Ankara ve Mudanya yollarının kesişme noktasında yükselen DownTown Bursa projesinde temel Mayıs ayında atılacak..

Bursa'da yeni imar yolları açılıyor!

Yıldırım Belediyesi, ilçeye yeni imar yollarını kazandırıyor.

Bursa Yenişehir yatırıma doymuyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi Yenişehir’deki yedi mahallenin bağlantı yollarının açılışı yaptı ve Dereköy Camii’nin restorasyonu ilk harcı döktü

Bursa'da imara açılan yeni yollar asfaltlanıyor!

Bursa Osmangazi Belediyesi imar yolları açma çalışmalarına devam ediyor. Belediye, Demirtaş Mahallesi'nde imar planına uygun belirlenen yerlerde yeni imar yolları açıyor.

Bursa Osmangazi'de imara açılan yollar asfaltlanıyor!

Bursa Osmangazi Belediyesi, Demirtaş Mahallesi’nde imar planına uygun yerlerde yeni imar yolları açmaya devam ederken açılan yollar asfaltlanmaya başladı.

Bursa Nilüfer Sitesi'nde dönüşüm hızlandı!

Bursa’da yıpranan yapı stoğunun ortadan kaldırılması amacıyla ortalama her iş günü bir bina yıkıp, bu alanlara yollar, spor alanları ve sosyal donatı alanları kazandıran Büyükşehir Belediyesi, kentsel dönüşüm noktasında aldığı kararların meyvesini de toplamaya başladı.

Bursa Gürsu'nun yolları genişletiliyor!

Bursa’nın her alanda ulaşılabilir kent olması hedefiyle raylı sistem yatırımları, köprü ve kavşak düzenleme, yeni yol ve yol genişletme çalışmalarına ağırlık veren Bursa Büyükşehir Belediyesi tüm ilçelerdeki yol kalitesinin de en üst seviyeye çıkarılması çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

Bursa Demirtaş'ta imar yolları açılıyor!

Bursa Osmangazi'de imar planları onaylanan Sakarya Mahallesi Ayazma mevkiindeki bölgede gerçekleştirilen imar yolu uygulama çalışmaları ile yapılaşmadan önce bölgenin yolları açılıyor.

Bursa Orhaneli Kavşağı genişletiliyor!

Bursa’nın her alanda ulaşılabilir bir kent olması hedefiyle raylı sistem, köprü ve kavşak, yeni yollar ve yol genişletme çalışmalarına hız veren Bursa Büyükşehir Belediyesi, trafik yoğunluğunun sorun haline geldiği mevcut yollar da yeni düzenlemeler gerçekleştiriyor.

bursa öky yolları düzenleme Haberi

bursa öky yolları düzenleme

 İznik, Yenişehir ve Mustafakemalpaşa’dan sonra Karacabey’de de ilçe merkezini sahile bağlayan kara yolundaki asfaltlama çalışmalarını başlatan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa ve ilçelerinde ana ve ara arterlerin yanı sıra köy yollarına kadar düzenlenmedik alan bırakmayacaklarını söyledi.


İznik’ten Karacabey’e 

Bütünşehir uygulamasından aldıkları güçle ilçelerde yatırım atağına geçen Büyükşehir Belediyesi, bozuk yolların düzenlenerek asfaltlanması çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. İlçelerdeki asfaltlama çalışmalarını ilk olarak İznik’te başlatan Büyükşehir Belediyesi, sırasıyla Yenişehir ve Mustafakemalpaşa’da da çalışmalarını sürdürdü. Son olarak Karacabey’de ilçe merkezini sahil bandına bağlayan Boğazköy kara yolunun asfaltlama çalışmaları, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin de katılımıyla başlatıldı.


Hummalı çalışma 

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa’da mevcut yolların düzenlenmesi ve yeni yolların açılması çalışmalarının en önemli kalemi oluşturduğunu söyledi. Tüm ilçelerde ve bölgelerde köy yolları dahil olmak üzere...