24 / 07 / 2024

Bursa Orhangaziyeni lojman yapımı

Bursa Orhangaziyeni lojman yapımı

Bursa Orhangazi Belediyesi tarafından Orkent bölgesinde yeni kaymakamlık lojmanı inşa edilmesinin ardından eski lojmanın yıkımına başlandı. Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, kepçenin operatör koltuğuna oturarak bir süre yıkım yaptı.

Milli Emlak'tan lojman fırsatı! Satış fiyatına inanamayacaksınız!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Bursa Yıldırım'da kamu lojmanı satışı için ihale düzenliyor. Merakla beklenen ihale 19 Temmuz 2022 tarihinde saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

Bursa Orhaneli'nde 218 lojmanın 68'i hasarlı!

EÜAŞ 2018 Sayıştay Denetim Raporu'nda Orhaneli’nde bulunan 218 lojmanın 68’inin hasarlı olduğu, Kırklareli’nin Lüleburgaz ilçesindeki Hamitabat Santrali'nin özelleştirilmesinden sonra 218 lojmanın 14’ünün kullanılamaz halde olduğu açıklandı...

Lojman satışları başladı!

Bursa ve Ankara'da bulunan 186 lojmanın satış ilanları yayınlandı, 5 ilde ekspertiz ve ilan çalışmaları tamamlanan 1814 lojmanın satışı için de aralık ve ocak aylarında ihaleye çıkarılacak..

Bursa'daki ilginç bina görenleri şaşırtıyor!

Bursa'nın İnegöl ilçesi Bahçekaya Mahallesi'nde yer bulunamadığı için yüksek kolonlar sayesinde yolun üstünde bulunan ve cami lojmanı olarak kullanılan bina görüntüsüyle dikkatleri çekiyor

Bursa'da imamdan kesilen lojman kirası iade edilecek!

Kamu Denetçiliği Kurumu Bursa Karacabey'de görev yapan ve cami lojmanında ikamet eden imamın, maaşından kira kesintisi yapılmasını uygunsuz buldu.

Bursa Orhangazi'deki eski kaymakamlık lojmanı yıkıldı!

Bursa Orhangazi Belediyesi tarafından Orkent bölgesinde yeni kaymakamlık lojmanı inşa edilmesinin ardından eski lojmanın yıkımına başlandı. Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, kepçenin operatör koltuğuna oturarak bir süre yıkım yaptı.

Bursa Orhangazi'deki kaymakamlık ve lojman binası yıkılacak!

Bursa Orhangazi Belediyesine devredilen eski kaymakamlık lojmanı yıkılacak. Bursa Orhangazi Belediyesi'ne devredilen eski kaymakamlık lojmanında yıkım çalışmaları önümüzdeki günlerde başlayacak.

İhsan Aydın: Büyükşehir lojmanı rezidans için satışta!

Büyükşehir lojmanı rezidans için satışta Bursa'da 70'li yıllardan bu yana belediye çalışanlarının oturduğu Ertuğrulgazi'deki lojman arsası satışa çıkarıldı. Daha evvel satış kararı çıkan lojmanlar bir süre elden çıkarılamamıştı.

Şeker Fabrikaları, 12 ilde bina ve depolarını satıyor!

Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş, Afyonkarahisar, Ağrı, Iğdır, Tekirdağ, Bolu, Ankara, Aksaray, Bilecik, Kahramanmaraş, Erzurum, Tokat ve Bursa illerindeki lojman binası ve depolarını ihale yoluyla satışa çıkardı. İhale ilanı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlan

Bursa'daki tarihi Umurbey Hamamı restore edildi

Bursa'daki tarihi Umurbey Hamamı restore edilerek Sanat Galerisi'ne dönüştürüldü

Bursa Umurbey Hamamı galeriye dönüştürüldü!

Koç Vakfı'nın desteğiyle restore edilen Bursa Umurbey Hamamı galeriye dönüştürüldü

Bursa'nın As Merkez'i outlet'e dönüştü!

Bursa'da bulunan As Merkez Alışveriş Merkezi, 7 Kasım'dan itibaren outlet(seri sonu) konseptiyle hizmet vermeye başlayacak

Çelik şirketi Posco Bursa'da temeli attı

Dünyanın dördüncü büyük çelik şirketi Posco'nun tesisinin Bursa Hasanağa'da temeli atıldı

Bursa Orhangaziyeni lojman yapımı Haberi

Bursa Orhangaziyeni lojman yapımı

Bursa Orhangazi Belediyesi tarafından Orkent bölgesinde yeni kaymakamlık lojmanı inşa edilmesinin ardından eski lojmanın yıkımına başlandı.


50 yıllık eski kaymakamlık lojmanının yıkımına Orhangazi Belediyesi ekipleri tarafından başlandı. Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, kepçenin operatör koltuğuna oturarak bir süre yıkım yaptı.


Çağlayan, eski kaymakamlık lojmanının yıkımından sonra ana yoldan şehir merkezine giren yolda genişletme çalışması yapacaklarını belirterek, “Yıkımın ardından bölgeye dolgu yapıp yolu genişleteceğiz. Yol çift şeritli olacak. Eski kaymakamlık lojmanından kalan bölüm ise parka dahil edilecek” dedi.


Çağlayan, yürüyüş yolundaki parkın yenilenerek modern bir hale getirileceğini sözlerine ekledi.



Olay...