02 / 05 / 2024

Bursa osb projeleri

Bursa osb projeleri

Bursa Kent Konseyi tarafından düzenlenen toplantıda, Badırga'ya kurulmak istenen yeni organize sanayi bölgesi tartışıldı. Sivil toplum kuruluşları, tarım alalarına yeni OSB kurmak yerine mevcut olanların doldurulmasını istedi.

Bursa sanayiine yeni nesil OSB geliyor!

Bursa iş dünyası, içinde lojistik merkez, serbest bölge, teknopark ve uydu kentin olduğu yeni nesil bir OSB için harekete geçti. Kentin sanayi üretiminin % 25’ini bünyesinde toplayacak Batı OSB’de fabrika binaları düşük faiz ve 15 yıllık vadeyle verilecek

Bakyapı'dan Bursa'ya mobilya alışveriş merkezi geliyor! Mobyland için düğmeye basıldı!

Bursa’da hayata geçirdiği konut projeleriyle tanınan Bakyapı, 2024 yılında ticari gayrimenkul projeleri için kolları sıvadı. Bursa’nın en büyük mobilya alışveriş merkezi olarak tasarlanan Mobyland projesi hayata geçirilecek.

Ulaştırma Bakanlığı açıkladı! Çevre Yolu Demirtaş OSB Kavşağı, otoyola bağlandı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile Bursa Büyükşehir Belediyesi ile yapılan Çevre Yolu Demirtaş OSB Kavşağı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nun da katıldığı tören ile açıldı. Bakan Uraloğlu bu bağlantı ile senelik 150 milyon lira tasarruf sağlanacağını açıkladı. İşte ayrıntılar...

Bursa Osmangazi'de kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz! 

Bursa Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar Osmangazi bölgesi genelinde gerçekleştirilen kentsel dönüşüm projeleri hakkında açıklamalar yaptı.

Bursa Hasanağa Organize Sanayi Bölgesi yatırımlarla büyüyor!

Bursa'nın gelişim bölgesinde yer alan Hasanağa Organize Sanayi Bölgesi son 10 yılda yatırımlarla sanayi alanında büyüme kaydetti. OSB'de faaliyet gösteren firma sayısı bu dönemde iki kat artış kaydetti. 

Bursa CHP Yıldırım İlçe Başkanı Nihat Yeşiltaş'tan kentsel dönüşüm eleştirisi!

Bursa CHP Yıldırım İlçe Başkanı Nihat Yeşiltaş, Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz'ın kentsel dönüşüm projeleri hakkında eleştirilerde bulundu. 

Bursa'da yeni metro hatları muhtarlara anlatıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen metro hattı projeleri, metro hattında yer alan mahallelerinin muhtarlarına anlatıldı. 

Bursa'da konut projelerinin maketleriyle katma değerli ihracat!

Bursa'da faaliyet gösteren bir firma  CNC işleme, lazer kesme ve 3 boyutlu yazıcı yöntemi kullanarak milimetrik ölçümlerle konut projeleri için maket hazırlıyor. 

Bursa Gökdere Millet Bahçesi'nde son durum ne?

2021 yılı için Bursa'da hayata geçecek projeleri anlatan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Gökdere'ye inşa edilen millet bahçesi projesi için açıklamalarda bulundu. 

Ankara-Sivas, Bursa-Osmaneli ve Konya-Karaman YHT projeleri mecliste!

Ankara-Sivas, Bursa-Osmaneli ve Konya-Karaman hızlı tren hattı projeleri ile Gebze-Darıca metro hattı projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Tarhan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bursa'da 20 bin riskli konut dönüşüyor!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, ekonomi gazetecileriyle bir araya geldiği basın toplantısında, Bursa'da hayata geçirdikleri projeleri ve devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarını anlattı.

Bursa’nın çöküntü konut bölgeleri dönüşecek!

Bursa’nın gündeminde kentsel dönüşüm var. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı işbirliğiyle başlatmak istediği dönüşüm projeleri için konsensüs arayışlarına devam ediliyor.

OSB'lerin yatırım projelerine destek!

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığınca OSB'lere bankalardan yatırım projeleri için kullandıkları kredilere faiz desteği verilmesi mümkün olacak.

Aygaz, Bursa OSB'de 50 milyon TL'ye arsa sattı!    

Aygaz A.Ş'nin Bursa Organize Sanayi Bölgesi'ndeki atıl arsa ve üzerindeki taşınmazlar 50 milyon 50 bin TL bedel ile satıldı...

Bursa osb projeleri Haberi

Bursa osb projeleri


Bursa Kent Konseyi tarafından düzenlenen toplantıda, Badırga'ya kurulmak istenen yeni organize sanayi bölgesi tartışıldı. Sivil toplum kuruluşları, tarım alalarına yeni OSB kurmak yerine mevcut olanların doldurulmasını istedi.


Merinos AKKM Başkanlık Salonu'nda düzenlenen ' Bursa Konuşuyor-Yeni Sanayi Bölgeleri' toplantısına sanayiciler, meslek, ticaret ve sanayi odaları ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. BKK Başkanı Semih Pala, büyüyen, gelişen, istihdam sağlayan bir ülke hayal ettiklerini, bunu yanında belirli dengelerin de korunması gerektiğini söyledi. Bursa'nın tarımı, sanayii, tarihi, turizmi aynı anda bünyesinde barındıran nadir şehirlerden olduğunu ifade eden Pala, sanayicinin de önündeki engellerin kaldırılarak büyümek istediğine dikkat çekti. İstihdamın yüzde 87'sini özel sektörün yaptığını, her sene 1 milyon insana da yeni iş alanlarının açılması gerektiğini dile getiren Pala, şunları söyledi:


"İş adamlarımız büyümek...