06 / 05 / 2024

Bursa osbleri çevre yatırımları 2015

Bursa osbleri çevre yatırımları 2015

Sürdürülebilir çevre bilincinin geleceğin ekonomisini kurmada önemli bir rolü olacağını düşünen Bursalı OSB’ler, çevreci dost yatırımlara yöneldi. Bursa OSB’leri böylece maliyet avantajı sağlayarak küresel rekabette de güçlerini artırmayı planlıyor

Bursa'da yeni çevre düzeni planı: Sanayi alanları artacak mı?

Bursa’nın 2040 Yılı 1/100.000’lik Çevre Düzeni Planı, kentte bir kez daha ‘sanayi alanları’ tartışmasını gündeme taşıdı. Sanayiciler, kentte büyük ölçekli yatırımlar için alan kalmadığını ileri sürdü.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Bursa'daki 22 konut ve 22 iş yerini satışa çıkardı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Bursa Osmangazi'de yer alan 22 adet konut ve 22 adet iş yerini satışa çıkardı.

TOKİ Bursa Nilüfer 246 konut ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bursa İli Nilüfer İlçesi İrfaniye Mahallesi 246 Adet Konut ve 24 Adet Dükkan İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Bursa'da 2020 yatırım yılı olacak!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş yaptığı açıklamada, Bursa’nın daha yaşanabilir bir şehir olması adına 2020 yılının, ulaşım başta olmak üzere kentsel dönüşüm, tarihi miras ve çevre projelerinin bir bir hayata geçtiği tam bir yatırım yılı olacağını belirtti.

TOKİ'den Bursa'ya 500 yeni konut!

Bazı temaslarda bulunmak üzere Bursa'ya gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Soğanlı mevkisinde TOKİ eliyle 500 rezerv konut yapacağız" dedi.

TOKİ Bursa Nilüfer 246 konut ihalesi 5 Aralık'ta!

Bursa İli Nilüfer İlçesi İrfaniye Mahallesi 246 Adet Konut ve 24 Adet Dükkan İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 5 Aralık'ta gerçekleştirilecek.

Bursa'da acele kamulaştırma kararı!

Bursa'da yer alan bazı taşınmazlar için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Bakanlıktan Bursa Yıldırım'a imar desteği!

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde yıllardır kangren haline gelen imar sorunun çözümü için yoğun bir çaba harcayan Yıldırım Belediyesi’ne Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan destek geldi.

Bursa Osmangazi'de 9.8 milyon TL'ye satılık 2 adet arsa!

Bursa Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Uludağ Emlak Müdürlüğü, Bursa Osmangazi'de yer alan 2 adet arsayı 9 milyon 869 bin TL bedelle satışa çıkardı. 

Bursa Osmangazi'de 5.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Bursa Osmangazi'de yer alan arsayı 5 milyon 546 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Bursa'yı kentsel dönüşümde neler bekliyor?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın kentsel dönüşümle ilgili yaptığı değişiklikleri İMO Bursa Şube Başkanı Mehmet Albayrak değerlendirdi. 

Bursa'da acele kamulaştırma kararı!

Bursa'da yer alan bazı taşınmazlar için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Bursa Milli Emlak'tan 9.7 milyon TL'ye arsa karşılığı inşaat ihalesi!

Bursa Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı 9 milyon 703 bin 694,60 TL'lik rayiç bedelle arsa karşılığında inşaat ihalesi düzenleyecek. İhale, 24 Temmuz 2019 tarihinde gerçekleşecek.

Bursa osbleri çevre yatırımları 2015 Haberi

Bursa osbleri çevre yatırımları 2015


Islah OSB statüsü kazananların da eklenmesiyle yakında sayıları 21’e çıkacak olan Bursa OSB’leri çevrenin korunmasına da önem göstererek sürdürülebilir bir ekonomi hedefl iyor. 45 bine yakın istihdamı ve 4 milyar dolarlık ihracatı ile Türkiye’nin önemli OSB’leri arasında yer alan Demirtaş OSB (DOSAB) son günlerde Buhar ve Elektrik üretim Santrali projesiyle gündeme geldi. “Bölgemizde yaratılan katmadeğer çok önemli boyutlara ulaşmış olsa da bizim yerimizde durma lüksümüz yok” diyen DOSAB Başkanı Ferudun Kahraman, enerji santrali, su arz güvenliği ve çevre konusunda yatırımlara devam edeceklerini söyledi. DOSAB Buhar ve Elektrik üretim Santrali projesiyle ilgili bilgi veren Kahraman; “Maksimum düzeyde verim için elektrik tüketimimizin üçte birine denk gelen üretim planlanıyor. Kamuoyundan yanlış bilgiler çerçevesinde bir takım tepkiler gelse de ne kadar doğru ve...