02 / 05 / 2024

Bursa Osmangazi yıkımları

Bursa Osmangazi yıkımları

Bursa Osmangazi Belediyesi, Uludağ yolu üzerinde kaçak olarak inşa edilmiş baraka ve prefabrik evlerin yıkımını gerçekleştirdi. Çalışmada 60 barakayla bir prefabrik ev, bir kez daha yıkıldı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi ulaşımdan altyapıya her alanda yatırımlarına son gaz devam ediyor!

Bursa Büyükşehir Beldiyesi, Bursa'nın 17 ilçesi ile daha yaşanabilir bir kent haline gelmesi için ilçelerde de ulaşımdan altyapıya, çevreden sosyal tesislere kadar her alanda yatırımlarına devam ediyor.

Bursa 1050 Konutlar Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yıkımlar tamamlandı!

Bursa'da hayata geçirilecek olan 1050 Konutlar Kentsel Dönüşüm Projesinde "çürük" binaların yıkımları tamamlandı. Verilen detaylara göre yıkılan binalardaki beton eksikliği ve demirdeki kalitesizlik hem yüklenici firma yetkililerini hem de mülk sahiplerini şaşırttı.

Bursa Büyükşehir 2 arsa satacak! Yatırımcılar dikkat!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Bursa Osmangazi Veyselkarani Mahallesi'nde yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 23 Ağustos 2023 tarihinde Bursa Büyükşehir Belediyesi Encümen Salonu'nda yapılacak.

Bursa Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi'ndeki yıkımlar Mart'ta tamamlanacak!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, yaptığı açıklamada Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi Çarşıbaşı Kentsel Tasarım Projesi kapsamında kalan son binanın Mart'ta yıkılacağını belirtti.

Bursa Büyükşehir Belediyesi kentsel dönüşüm yatırımlarını artıracak!

2022 senesi için yapılacak yatırımlarını açıklayan Bursa Büyükşehir Belediyesi, gelecek sene kentsel dönüşümde de yatırımlarını hızlandıracaklarını dile getirdi.

Bursa Büyükşehir'den İnegöl'e kentsel dönüşüm desteği!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, İnegöl'de kentsel dönüşüm projesi için çalışmalara başladı. Proje dahilinde ilçede yıkımlar başladı. 

Bursa Büyükşehir Belediyesi tam kapanmada kira almayacak!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, tam kapanma döneminde kent genelinde yapılacak yardımları açıkladı. Aktaş bu dönemde kiracılardan kira tahsilatı yapılmayacağını dile getirdi. 

Bursa Çekirge Teras Projesi'nde yıkımlar başladı! 

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı işbirliğiyle hayata geçireceği Çekirge Teras Projesi kapsamında 20 yıldır atıl halde duran Çelik Palas Oteli ek binalarında başlatılan yıkım çalışmaları aralıksız sürüyor. 

Bursa Hanlar Bölgesi'nde yıkımlar başladı! 

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Hanlar Bölgesi'nde yıkım çalışmalarına başladı. Belediye ekipleri Hanlar Bölgesi'ni kamufle eden binaları teker teker ortadan kaldırıyor.

Bursa Büyükşehir Belediyesinden esnafa kira desteği!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, esnafa yönelik, gıda yardımı, belediye alacaklarının ertelenmesi, kira muafiyeti, esnafa ait mesken su faturalarında yüzde 50 indirim gibi pek çok uygulamayı hayata geçirdi.

Bursa Büyükşehir'den kira ücretlerinde yüzde 50 indirim!

Bursa Büyükşehir Belediyesi açıkladığı üçüncü destek paketiyle tüm belediye kiracılarının kira ücretlerinde yüzde 50 indirime gittiklerini duyurdu.

Bursa Büyükşehir'den kiracılarına kira desteği!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, yaptığı yazılı açıklamada, "İş yerini kapatmak durumunda kalan belediye kiracılarımızdan kısıtlılık süresi bitene kadar kira ve işgaliye ücretlerini almayacağız" ifadelerini kullandı.

Bursa Büyükşehir Meclisi'nin gündeminde imar var!

Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Kasım ayı toplantısı gerçekleşti. Toplantıda 1050 konutlarla ilgili olarak Bakanlık'ın hazırladığı projenin detayları anlatıldı.

Bursa Osmangazi yıkımları Haberi

Bursa Osmangazi yıkımları

Bursa Osmangazi Belediyesi, Uludağ yolu üzerinde kaçak olarak inşa edilmiş baraka ve prefabrik evlerin yıkımını gerçekleştirdi. Yapı Denetim Müdürlüğü ekipleri daha önce yıkılan ancak vatandaşlar tarafından yeniden inşa edildiği tespit edilen binaların yıkımı için iş makineleriyle bölgeye çıktı. Çevik Kuvvet ekiplerinin de hazır bulunduğu çalışmada 60 barakayla bir prefabrik ev, bir kez daha yıkıldı. 


Muharrem DOĞANTEZ/Sabah...