18 / 05 / 2024

Bursa Panayır Yunuseli düzenleme

Bursa Panayır Yunuseli düzenleme

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa’yı daha ulaşılabilir bir kent haline getirmek amacıyla Panayır Kavşağı-Yunuseli arasındaki 4 kilometrelik yolda projelendirilen genişletme ve köprü düzenleme çalışmalarının başlatıldığını açıkladı.

Trend GYO Trend Bulvar'da yaşam ay sonunda başlıyor!

Trend GYO imzasıyla Bursa Görükle'de inşa edilen Trend Bulvar projesinde teslimler devam ediyor. Ekim ayı sonu itibarıyla yapılacak resmi açılışın ardından projede yaşam tam olarak başlayacak. İşte Trend Bulvar ile ilgili detaylar...

Bursa Osmangazi'de 2 adet arsa satılıyor! Fiyatlar şok etti! 

Bursa Osmangazi Belediyesi, Bursa ili, Osmangazi ilçesi, Panayır Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsayı 5 Ekim'de satışa çıkarıyor. Peki Bursa Osmangazi'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Akfen GYO'dan Penguen Gıda'nın Bursa arazisine karma proje!

Akfen GYO, Penguen Gıda'nın Bursa Görükle'deki arazinde hayata geçirilecek proje için düğmeye bastı. İşte proje ile ilgili yaşanan son dakika gelişmesi ve ayrıntılar...

Akfen GYO'nun Bursa Görükle'deki projesinde son durum ne?

Akfen GYO tarafından 10 Mart 2022'de imza atılan sözleşmeyle anlaşması gerçekleştirilen Bursa Görükle'de Penguen Gıda Sanayi A.Ş.'nin merkezi ve üretim tesisinin bulunduğu alanda gerçekleştirilecek olan karma projenin ön konsept tasarım çalışmaları sürüyor. 

Akfen GYO, Bursa'daki konsept projesi için Penguen Gıda ile sözleşme imzaladı!

Akfen GYO, Penguen Gıda Sanayi A.Ş.'nin  Bursa Görükle'de hayata geçireceği proje için "Karma Kullanım Projesi Mimari Ön Konsept Tasarım Hizmetleri Sözleşmesi"ni imzaladı.

Bursa Panayır'a bisiklet yolu inşa ediliyor!

Bursa Osmangazi Belediyesi, Panayır Mahallesi'ne 1360 metre uzunlukta bisiklet yolu inşası için çalışmalara başladı. 

Bursa'nın Yunuseli Havaalanı'nda son durum ne?

Uzun zamandır Bursa'nın gündemi Yunuseli Havaalanı. Havaalanı tartışması beraberide imar tartışmalarını da getirdi. Peki Bursa'nın Yunuseli Havaalanı'nda son durum ne?

Kaç Gömbe'de panayır alanının inşaatı başlıyor!

Antalya'nın Kaş ilçesinin yayla merkezi olan Gömbe Mahallesi'nde yapılması planlanan panayır alanı projesinde inşaat çalışmalarına başlanıyor.

Bursa yatırımlarında aslan payı ulaşımın!

Kükürtlü’de kurulan Bereket Sofrası’nda buluşan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 2019’un seçim sonrası toparlanma yılı olduğunu söyleyerek, ulaşım başta olmak üzere kronik birçok sorunun bu sene içerisinde çözüme kavuşturulacağını dile getirdi.

Tepe Aura'da unutulmaz etkinlikler başladı!

İnşaat ve gayrimenkul sektörünün önde gelen şirketleri arasında bulunan Tepe İnşaat tarafından, yeşilin ve doğanın kalbinde yer alan Tepe Aura projesi, hayata geçirdiği panayır ile unutulmaz bir etkinlik başlattı.

Bursa Görükle’ye ikinci gençlik merkezi!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş yaptığı açıklamada Görükle’ye ikinci gençlik merkezini inşa edeceklerini müjdeledi.

Bursa Görükle, gayrimenkul yatırımcısının gözdesi oldu!

Bursa Görükle bölgesi, inşaat sektöründeki durgunluğa rağmen parasını gayrimenkul yatırımı yaparak değerlendirmek isteyen vatandaşların en fazla rağbet ettiği lokasyon olma özelliğini koruyor.

Kızılırmak Sedde projesinin inşaatı tam gaz!

Yapım çalışmalarının tam gaz devam ettiği Kızılırmak Sedde projesinde; botanik bahçeler, dinlenme alanları, panayır alanı, otel ve çevre alanları, anfi tiyatro, bisiklet ve 2 kademeli yürüyüş yolları, suni göl, Maket Bafra evleri yer alacak.

Bursa Panayır Yunuseli düzenleme Haberi

Bursa Panayır Yunuseli düzenleme


Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa’yı daha ulaşılabilir bir kent haline getirmek amacıyla Panayır Kavşağı-Yunuseli arasındaki 4 kilometrelik yolda projelendirilen genişletme ve köprü düzenleme çalışmalarının başlatıldığını açıkladı. Başkan Altepe, yapılacak ilavelerle birlikte Bursa’nın kent içi trafik yükünü azaltacak 4 şeritli kaliteli bir yola ve Yunuseli Kanalı üzerinde modern köprülere kavuşacağını söyledi.


Başkan Altepe, Büyükşehir bürokratlarıyla birlikte, ulaşıma nefes aldıracak Panayır Kavşağı Yunuseli arasındaki yol imalat çalışmalarında incelemelerde bulundu. Büyükşehir Belediyesi’nin Bursa’nın ulaşılabilir bir kent olması yolundaki çalışmaları hızla sürdüğünü anlatan Başkan Altepe, “Bu konuda özellikle merkez Osmangazi ile diğer ilçelerin direkt bağlantısın sağlayacak, şehir içi trafiğe çözüm olacak alternatif yolları artırmaya devam ediyoruz” dedi. Onlardan birinin de şu anda inşaat çalışmaları başlayan Panayır Kavşağı ile Yunuseli arasındaki 4 kilometrelik...