06 / 05 / 2024

bursa plastik osb ne zaman açılacak

bursa plastik osb ne zaman açılacak

Bursa Plastik Ambalaj Sanayicileri Derneği ( BURPAS ) Başkanı İlker Biliktü, bir OSB çatısı altında üretim yapmak istediklerini, bu konuda da yer arayışlarının devam ettiğini söyledi...

Ulaştırma Bakanlığı açıkladı! Çevre Yolu Demirtaş OSB Kavşağı, otoyola bağlandı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile Bursa Büyükşehir Belediyesi ile yapılan Çevre Yolu Demirtaş OSB Kavşağı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nun da katıldığı tören ile açıldı. Bakan Uraloğlu bu bağlantı ile senelik 150 milyon lira tasarruf sağlanacağını açıkladı. İşte ayrıntılar...

Bursa Hasanağa Organize Sanayi Bölgesi yatırımlarla büyüyor!

Bursa'nın gelişim bölgesinde yer alan Hasanağa Organize Sanayi Bölgesi son 10 yılda yatırımlarla sanayi alanında büyüme kaydetti. OSB'de faaliyet gösteren firma sayısı bu dönemde iki kat artış kaydetti. 

Aygaz, Bursa OSB'de 50 milyon TL'ye arsa sattı!    

Aygaz A.Ş'nin Bursa Organize Sanayi Bölgesi'ndeki atıl arsa ve üzerindeki taşınmazlar 50 milyon 50 bin TL bedel ile satıldı...

Bursa OSB'den yatırımcılara satılık arsa!

Bursa Organize Sanayi Bölgesi, OSB sınırları içerisinde bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın ihalesi 15 Ekim'de gerçekleşecek.

Bursa Orhaneli'ye yeni OSB kuruluyor!

Bursa'nın Orhaneli ilçesinde 500 milyar dolarlık maden rezervi belirlenen alanda yeni organize sanayi bölgesi kurulması planlanıyor. Bölgede 45'ten fazla fabrika kurulacağını açıklandı.

Oyak Renault, Bursa OSB'de fabrika kuracak!

Oyak Renault tarafından Bursa'da inşa edilecek Türkiye'nin ilk Yüksek Basınçlı Alüminyum Enjeksiyon Fabrikası'nın temeli, 19 Ekim'de atılacak.

PAGDER&ASLAN Plastik İhtisas OSB dolar kurunu 4.5 TL’ye sabitledi!

PAGDER&ASLAN Plastik İhtisas OSB, kur tartışmalarına noktayı koydu ve yeni satışa sunduğu ikinci etabında dolar kurunu 4.5 TL’ye sabitlediğini açıkladı. 

500 milyar dolarlık rezerv OSB ile dünyaya açılacak!

Yaklaşık 500 milyar dolarlık mermer rezervi tespit edilen Bursa'nın Orhaneli ilçesinde, bünyesinde yüksekokul, otel ve fuar alanı da bulunacak Maden OSB'nin kurulmasına ilişkin bütün izinler tamamlandı.

Suriyeli iş adamları Şanlıurfa OSB'de 10 fabrika kuracak!

SİAD, Şanlıurfa Organize Sanayi Bölgesi'nde ayakkabı, plastik ambalaj, inşaat malzemeleri, triko, tekstil ve geri dönüşüm gibi farklı alanlarda 10 ayrı fabrika kuracak. SİAD ve Şanlıurfa OSB Müdürlüğü arasında arsa tahsis protokolünü imzalandı.

TOKİ'den Bursa Orhaneli'ye yeni konutlar geliyor!

Bursa Orhaneli’de, Mermer OSB için ÇED raporu onaylandı. TOKİ'den Bursa Orhaneli'ye yeni konutlar geliyor.

2017'de 9 OSB'de teknik kolej açıldı!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın çalışmaları neticesinde geçtiğimiz yıl Aksaray, Bursa Kestel, Kayseri, Kırşehir, Manisa (2.etap), Şırnak, Afyonkarahisar, Antalya ve Tokat OSB’lerde Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) eğitim bursu destekli 9 adet teknik kolej kuruldu..

İnegöl ihtisas OSB büyüyor!

Bursa’nın İnegöl ilçesinde 2018 yılı sonuna kadar 85 fabrikanın faaliyete başlamasının planlandığı 2. OSB büyüyor. 

Bursa OSB'de parsel satılıyor!

Bursa İhtisas Deri ve Karma Organize Sanayi Bölgesi'nde yer alan 2562 sayılı Organize Sanayi Bölgeleri Kanununa tabi olan bir adet parsel teklif verme usulü ile satışa çıkarıldı.

bursa plastik osb ne zaman açılacak Haberi

bursa plastik osb ne zaman açılacak


Bursa Plastik Ambalaj Sanayicileri Derneği (BURPAS) Başkanı İlker Biliktü, Türkiye ambalaj ve plastik pazarından Bursa’nın yüzde 5 pay aldığını kaydederek, bu oranın sadece ambalaj düşünüldüğünde yüzde 2’ye indiğini söyledi. Dernek olarak kümelenme ve bir OSB çatısı altında üretim yapmak istediklerini belirten Biliktü, yer arayışlarının devam ettiğini ifade etti. Plastik sektörü ile ilgili kurulacak sanayi bölgesinde elektrik üretilmesi ile ilgili fizibilite çalışmalarının da gerçekleştirildiğini anlatan İlker Biliktü, 50 üyesi bulunan derneğin üye sayısını yılsonuna kadar 150’nin üzerine çıkaracaklarını, Bursa’da 300 üzerinde üretici bulunduğunu, sektörün geçen yılın ilk 9 ayında yüzde 15 büyüdüğünü dile...