12 / 05 / 2024

bursa rahvan kompleksi

bursa rahvan kompleksi

Oğuzlardan günümüze ulaşan ve bir Türk kültürü olarak bilinen Rahvan atçılığı, Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin Ürünlü Mahallesi’nde 200 dönümlük alanda inşa ettiği kompleksle hayat buluyor.

Yıldırım Spor Kompleksi'nde inşaat hızla devam ediyor!

Yıldırım Belediyesi tarafından Bursa’ya kazandırılacak en önemli vizyon projelerinden biri olan Yıldırım Spor Kompleksi Projesi'nde inşaat tamamlanmak üzere.

Bursa Yıldırım Spor Kompleksi’nde geri sayım başladı!

Bursa Yıldırım'da inşa edilen Yıldırım Spor Kompleksi’nin inşaatı sürüyor. Kompleks, yurt içi ve yurt dışı organizasyonlara ev sahipliği yapacak.

Bursa Mustafakemalpaşa Gençlik Merkezi 2018'de tamam!

Bursa Mustafakemalpaşa Gençlik, Sosyal Yaşam ve Spor Kompleksi inşaatı hızla devam ediyor. Kompleksin inşaatının 2018 yılında tamamlanması planlanıyor.

Bursa Nilüfer'e 200 dönümlük kompleks!

Oğuzlardan günümüze ulaşan ve bir Türk kültürü olarak bilinen Rahvan atçılığı, Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin Ürünlü Mahallesi’nde 200 dönümlük alanda inşa ettiği kompleksle hayat buluyor.

Bursa Gürsu'daki sağlık ocağının yerine spor kompleksi mi yapılacak?

Bursa Gürsu Belediyesi'nin Kurtuluş Mahallesi'nde bulunan 1 nolu aile hekimliğinin kapatılacağını söyledi. 40 yıl önce inşa edilerek 9 mahalleye hizmet veren 1 nolu sağlık ocağı yıkılarak yerine spor kompleksi yapılmasının planlandığı açıklandı

Bursa Yıldırım'a dev spor kompleksi inşa edilecek!

AK Parti Ekonomik İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Yıldırım’ın modern ve çok amaçlı gençlik ve spor kompleksine kavuşacağını müjdeledi.

Bursa Adalet Kompleksi'nin temeli atıldı!

Adalet Bakanı Bozdağ: "Hükümet olarak adaletin zamanında tecellisi için yapılması gereken pek çok düzenlemeyi bugüne kadar yaptık, bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz" dedi.

Bursa Büyükşehir'den İnegölspor'a modern tesis!

Kent merkezinde olduğu gibi ilçelerde de spor kulüplerine her türlü desteği sağlayan Bursa Büyükşehir Belediyesi, geçtiğimiz yıl takım otobüsü hediye ettiği İnegölspor’a şimdi de modern bir spor kompleksi hediye ediyor.

Bursa Yıldırım kentsel dönüşümle değişiyor!

Türkiye’nin en büyük ilçelerinden biri olan Yıldırım’da değişim rüzgârı esiyor. Kentsel dönüşümün öncü yapıları olacak Yıldırım Spor Kompleksi, Sular Vadisi, Doğa Parkı, Molla Yegan Kültür Merkezi, bölgeyi Bursa’nın cazibe merkezi haline getirecek.

Bursa Atıcılar Spor Kompleksi açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan ve bünyesinde 2 adet suni çim saha,1 adet doğal çim saha, 5300 metrekare atletizm antrenman sahası ve 210 araçlık otoparkı barındıran Atıcılar Spor Kompleksi törenle hizmete açıldı.

Türkiye'nin en büyük din eğitimi kompleksi Bursa'da inşa ediliyor!

Türkiye'nin en büyük din eğitimi kompleksi Bursa'da inşa ediliyor. Nilüfer Müftüsü Durmuş Ayvaz'ın katkıları ile Doğanköy'de köy tüzel kişiliği ile Hazineye ait 150 dekarlık alana 10 farklı bina inşa edilerek dev bir külliye oluşturuluyor.

Bursa Zafer Mahallesi'ndeki ilkokul ve ortaokullar yenilenecek!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir Belediyesi’nin Bursa’da eğitime büyük destek verdiğini belirterek, “Zafer Mahallesi’ndeki Zafer İlkokulu ve Ortaokulu yenilenerek, modern bir eğitim kompleksi haline gelecek” dedi.

Türkiye'nin ilk diyanet kompleksi Bursa'da inşa edilecek!

Türkiye'nin ilk diyanet kompleksi'nin temeli yarın atılıyor. Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından Nilüfer ilçe Müftülüğüne kazandırılan 150 dönümlük arazinin mimari projesi ise İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığına bağlı KİPTAŞ tarafından yapıldı...

bursa rahvan kompleksi Haberi

bursa rahvan kompleksi


Oğuzlardan günümüze ulaşan ve bir Türk kültürü olarak bilinen Rahvan atçılığı, Büyükşehir Belediyesi’nin Ürünlü Mahallesi’nde 200 dönümlük alanda inşa ettiği kompleksle hayat buluyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Nilüfer ilçesi sınırları içerisinde yer alan ve Rahvan atlarının barınacağı, atlı gezintilerin gerçekleştirilebileceği, güzel organizasyonların yapılacağı proje alanında incelemelerde bulundu. 120 atlık ahırlardan 40’ının tamamlanmak üzere olduğunu, 200 dönümlük at binme alanına ise seyir tribünleri ile kontrol kulesinin monte edildiğini belirten Başkan Altepe, “Burası tamamlandığında inşallah Rahvan geleneğinin tüm canlılığıyla yaşatıldığı, güzel organizasyonların yapıldığı bir merkez olacak” dedi.  


Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Ürünlü’ye girişinde Rahvan atları tarafından karşılandı. Bursa Rahvan Atçılık Kulübü Başkanı İhsan Gür ve Mahalle Muhtarı Nihat Algan’ın da eşlik ettiği ziyarette Başkan Altepe, projeye ilişkin bilgileri...