21 / 05 / 2024

bursa stadı inşaatı 2015

bursa stadı inşaatı 2015

Bursa’ya kazandırılan ve dünyanın en heyecan veren 10 stadyumu arasında gösterilen yeni stadyumda sona gelindi. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, yeni stadyumun drenaj çalışmalarının yapıldığını söyledi.

Aryap İnşaat, Eskişehir’in ilk sismik izolatörlü olan konut projesine imza atıyor

Eskişehir ve Bursa’da inşaat sektörüne kazandırdığı sağlam, güvenilir ve yeşil bina standartlarına uygun olan projeler ile öne çıkan Aryap İnşaat, son teknolojinin entegre edildiği konutlar yapıyor.

İnşaat sektörü konut projeleri için yeni imar alanları talep ediyor!

Bursa'da inşaat yapı müteahhitleri ile inşaat sektöründe yer alan üyeler kentte yeni imar alanları için talepte bulundu.

Bursa'da inşaat sektörü için e-ruhsat önerisi!

Bursa Hakimiyet köşe yazarı Namık Göz bugünkü köşesinde İMO Şube Başkanı Mehmet Albayrak'ın inşaat sektörüne ilişkin açıklamalarını kaleme aldı. 

Bursa'da bir inşaat işçisi 6 metre yükseklikten düştü!

Bursa'da inşaat işçiliği yapan Muzaffer Aksoy, çalıştığı esnada dengesini kaybederek 6 metre yükseklikten inşaatın temel çukuruna düştü. Aksoy AFAD ekipleri tarafından kurtarıldı.

Karşıyaka Stadı inşaatında ortaklık! 

İzmir'in köklü kulüplerinden Karşıyaka'nın taraftarı yıllardır statlarının inşa edileceği günü bekliyor. Peki Karşıyaka stat inşaatında son durum ne? İşte son gelişmeler...

Karşıyaka Stadı inşaatının ne zaman tamamlanacağı TBMM'de!

Karşıyaka Stadının inşaatının ne zaman tamamlanacağına ve stadı bulunmayan spor kulübü sayısına ilişkin TBMM gündemine taşındı. CHP'li Polat, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Bursa'da inşaatı tamamlanamayan cami 13 milyona satışta!

Bursa'da 5 kişinin dernek kurarak 7 yılda ancak kaba inşaatını bitirebildiği cami 13 milyon TL'ye satışa çıkarıldı. 

İTSO, Bursa 15. İnşaat Fuarı’na katıldı!

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası, Bursa 15. İnşaat Fuarı’na katıldı. Üyelere, İnegöl’ün tanıtımına yaptıkları katkıdan ötürü teşekkür plaketi verildi.

Türk Kızılayı'ndan Bursa'da kat karşılığı inşaat ihalesi!

Türk Kızılayı Karacabey Şube Başkanlığı, Bursa Karacabey'deki Tavşanlı Mahallesi'nde yer alan bahçeli ahşap evi kat karşılığı inşaat ihalesine çıkarıyor..

Bursa'da yeni viyadük inşaatı başladı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Selvili Cadde'de yeni viyadük inşaatına başladı. İnşaatın temel atma töreni gerçekleşti.

Turgutlu yeni şehir stadının kaba inşaatı tamamlandı!

Yapımı devam etmekte olan Turgutlu yeni şehir stadının kaba inşaatı yapılan çalışmalarla birlikte sona erdi.

Bursa Birlik İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bursa Birlik İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi 150 bin TL sermaye ile bugün Hadsn Türksel imzasıyla kuruldu.

İnşaatçılar rotayı Bursa'ya kırdı!

Bursa'da sanayi yatırımlarının yanı sıra inşaat yatırımları da hız kesmiyor. Bursa'nın Balat ve Nilüfer semtleri gayrimenkul yatırımlarında öne çıkan semtler.

bursa stadı inşaatı 2015 Haberi

bursa stadı inşaatı 2015

Türkiye’de ilk kez takımının sembolüyle tasarlanan bir stadyum olan Bursa Büyükşehir Stadyumu’nun çatısının Bursaspor’un simgesi olan ‘timsah’ formunda yapılması, yapının en dikkat çeken özelliği oldu. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, UEFA kriterlerine uygun olarak yapılan yaklaşık 45 bin kişi kapasiteli yeni stadyumun inşaat çalışmalarını yerinde inceledi.


Anıtsal yapı


Stadyumda çalışmaların son aşamada olduğunu belirten Başkan Altepe, “Bu dönemin en önemli eserlerinden olan yeni stadyum, aynı zamanda Büyükşehir Belediyesi tarihinde yapılan en büyük inşaat... Yaklaşık 185 bin metrekarelik inşaat alanıyla birlikte Bursa’mız yeni bir anıtsal yapı kazanıyor” dedi.


Başkan Altepe, stadyumda yapılan çalışmaları anlatarak, “Bu dönemde bu eseri kente kazandırmak bizlere nasip oldu. Yaz aylarında stadyumun açılışının gerçekleşmesi ve yeni sezonun maçlarının yeni stadımızda oynanması için ekiplerimizle yoğun bir şekilde çalışmalarımız sürdürülüyor”...