15 / 05 / 2024

bursa Startkey emlak ofisi

bursa Startkey emlak ofisi

Startkey, Bursa ofisini açmak için kolları sıvadı. 2014 yılını da büyümeyle kapatan emlak sektörü girişimcilerin iştahını kabartırken, Startkey büyümeye Bursa’lı girişimcilerle devam etme kararı aldı.

Milli Emlak satış: Edirne ve Bursa'daki 13 adet arsa ve arazi yüzde 20 indirimle satılıyor!

Milli Emlak, Edirne ve Bursa'da yer alan 13 adet gayrimenkulü yüze 20 indirim fırsatıyla satıyor. Peki Edirne ve Bursa'da yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

CHP Bursa Milletvekili Sarıbal: Köylerde bakkallar kapandı, yerine emlak ofisleri açıldı!

CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, Meclis'te yaptığı konuşmada, "Nerde tarımı toprağı, emeği, üretimi, çiftçiyi koruyan, gözeten bütçe? Köylerde bakkallar kapandı, yerlerine emlak ofisleri açıldı." dedi.

Bursa Mudanya'da KDV'den muaf satılık gayrimenkul!

Mudanya Kaymakamlığı Milli Emlak Müdürlüğü, Bursa Mudanya'da yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 30 Kasım tarihinde yapılacak.

Milli Emlak, Gemlik'teki 3 araziyi yüzde 20 indirimle satıyor! 

Gemlik Milli Emlak, Bursa ili, Gemlik ilçesinde yer alan 3 adet araziyi yüzde 20 indirimle satıyor. Peki Bursa'nın Gemlik ilçesinde yer alan arazilerin fiyatlatı kaç TL? İşte ayrıntılar...

Mudanya'da hem KDV'den hem emlak vergisinden muaf 2 arazi satılıyor! 

Mudanya Milli Emlak, Bursa ili, Mudanya ilçesi, Halilbey ve Aydınpınar mahallelerinde yer alan 2 adet araziyi satıyor. Peki Bursa Mudanya'da yer alan arazilerin fiyatları ne kadar? 

Milli Emlak'tan Bursa Nilüfer'de satılık arazi!

Bursa Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Ertuğrulgazi Emlak Müdürlüğü, Bursa Nilüfer'de yer alan arazi için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 29 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Milli Emlak Bursa'daki arsa ve arazileri 8 taksitle satıyor! Satış gününü kaçırmayın! 

Bursa Mustafakemalpaşa Milli Emlak, Bursa ili, Mustafakemalpaşa ilçesinde yer alan 8 adet arazi ile 1 adet arsayı 8 taksitle satıyor. Peki Bursa Mustafakemalpaşa'daki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Milli Emlak'tan Bursa'da KDV ve harçtan muaf arsa fırsatı!

İnegöl Kaymakamlığı Milli Emlak Şefliği, Bursa İnegöl'de yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa KDV ve harçtan da muaf.

Milli Emlak'tan sadece 286 bin TL'ye arsa fırsatı! İşte kelepir fiyatına arsa satışının olduğu iller

Emlak yatırımı düşünenler için harika bir fırsat! Türkiye'nin dört bir yanında, Antalya'dan Balıkesir'e, Bursa'dan daha pek çok ilde kelepir fiyatlarla arsalar satışta! Türkiye genelinde arsa sahibi olma hayali kuranlar için harika bir fırsat kapısı aralandı. İşte konu hakkında detaylar…

Bursa Nilüfer'de 8 taksitle arsa ve arazi satılacak!

Bursa Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Ertuğrulgazi Emlak Müdürlüğü, Bursa Nilüfer'de yer alan arsa ve araziyi satışa çıkardı. İşte Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı ile ilgili detaylar...

Milli Emlak o ilde arsa, arazi ve bahçeli ahşap ev satıyor! Yüzde 20 indirim ve 8 taksit fırsatını aman kaçırmayın!

Bursa Karacabey Milli Emlak, Bursa ili, Karacabey ilçesinde yer alan 6 adet arsa ile 3 adet arazi ve 1 adet bahçeli ahşap evi 8 taksit fırsatıyla satıyor. İşte merak edilen detaylar...

Milli Emlak Bursa Nilüfer'de yüzde 20 indirimle arsa ve arazi satacak! 

Bursa Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Ertuğrulgazi Emlak Müdürlüğü Bursa Nilüfer'de yer alan arsa ve arazileri satışa çıkardı.

Milli Emlak'tan o ilde 8 taksit fırsatıyla 2 adet arazi satılıyor! Aman bu tarihi kaçırmayın! 

Milli Emlak, Bursa ili, Karacabey ilçesi, Yarış Mahallesi'nde yer alan 2 adet araziyi 8 taksit fırsatıyla satıyor. Peki Bursa Karacabey'deki arazilerin fiyatları ne kadar? 

bursa Startkey emlak ofisi Haberi

bursa Startkey emlak ofisi

Emlak sektöründe kendi ofisini açıp, kurumsal olarak yoluna devam etmek isteyen girişimcilere “STARTKEY” markasıyla franchise hakkı veren Startkey, Bursa ofisini açmak için kolları sıvadı. Bir yandan da STARTKEY markasını büyüten şirket 2015’de Bursa şubesini açmayı planlıyor. 2014 yılını da büyümeyle kapatan emlak sektörü girişimcilerin iştahını kabartırken, Startkey büyümeye Bursa’lı girişimcilerle devam etme kararı aldı. Franchise ofisinin Bursa’nın işlek caddelerinde olması hedefleniyor. Marka minimum maliyetle, maksimum kazanç konsepti ile farklılaşıyor. Startkey Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ertuğrul, "Şu an Bursa için uygun adaylar ile iletişimimiz devam ediyor. Her gün daha uygun bir aday için incelemeler yapıyoruz. Sektör içinden ve dışından franchise talepleri alıyoruz. Sektöre yön verecek heyecanda ve disiplinde olan bir aday seçmek istiyoruz”...