21 / 05 / 2024

Bursa teleferik terminal binalarındaki dükkanlar kiraya mı çıkarıldı

Bursa teleferik terminal binalarındaki dükkanlar kiraya mı çıkarıldı

Bursa Teleferik A.Ş., Sarıalan ve Oteller Bölgesi teleferik terminal binalarında yer alan 23 adet dükkan için talep toplama dönemine başladığını yaptığı yazılı açıklamayla bildirdi.

Bursa Kent Meydanı Terminal tramvay hattında çalışmalar yeniden başlıyor!

Bursa T2 hattı ikmal ihalesinin ilk etabı 5 Ağustos’ta yapıldı. İhaleyi kazanan firma ile sözleşme imzalanıp, yer teslimi yapılmasından sonra  T2 hattında inşaat tamamlama işlerine hemen başlanacak.

Bursa Terminal Cami açıldı!

BURULAŞ Şehirlerarası Otobüs Terminali esnafının desteğiyle Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa ettirilen Terminal Camii, Başkan Alinur Aktaş tarafından ibadete açıldı.

Bursa'ya teleferik müjdesi!

Bursa'yı daha ulaşılabilir ve yaşanabilir bir şehir haline getirmek için çalışmalarına devam eden Büyükşehir Belediyesi, Gökdere'den Teferrüç istasyonuna teleferikle ulaşımı kolaylaştıracak projede önemli bir adımı daha attı.

Bursa yeni teleferik hattı ihalesi Haziran'da!

Bursa’nın 9 kilometrelik teleferiği Teleferik Holding tarafından 4 kilometrelik yeni hat ile kent merkezindeki Gökdere Parkı’na indirilecek. Yeni ile yapılacak yolculuk 2019 yılında gerçekleşecek.

Bursa Terminal, modern camiye kavuşuyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi ve terminal esnafının işbirliğiyle BURULAŞ Şehirlerarası Otobüs Terminali’ne yaptırılan modern camide inşaat devam ediyor.

Bursa 14 Nolu Teleferik Aile Sağlığı Merkezi yenilendi!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe yaptığı açıklamada Büyükşehir Belediyesi tarafından ‘Sağlıklı bir Bursa’ hedefiyle yenilenen Yıldırım 14 Nolu Teleferik Aile Sağlığı Merkezi’nin, vatandaşlara, artık daha modern şartlarda hizmet verdiğini dile getirdi.

Bursa Gökdere'ye teleferik geliyor!

Bursa’da ulaşımı sorun olmaktan çıkarmak amacıyla raylı sistem yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, havai hatları da kent içi trafikle buluşturuyor.

Bursa Beşyol Kavşağı'nın temeli yarın atılıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Kent Meydanı – Terminal raylı sistem hattı kapsamında projelendirilen ve İstanbul Caddesi’nde kesintisiz ulaşımı sağlayacak Beşyol Kavşağı’nın temeli 08 Şubat Çarşamba (YARIN) günü atılıyor.

Bursa'da raylı sistem estetikle buluşuyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Kent Meydanı – Terminal raylı sistem hattının yüksek olan perde duvarları standartlara uygun şekilde kısaltılırken, kent kültürünü yansıtan motiflerle süslü ferforje korkuluklar bir kent mobilyası gibi caddeye estetik bir görüntü katacak.

Bursa İstanbul Caddesi, tramvay hattıyla değişecek!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir Belediyesi tarafından Bursa’yı daha yaşanabilir ve sağlıklı hale getirmek amacıyla projelendirilen T2 Kent Meydanı – Terminal tramvay hattındaki çalışmalar tamamlandığında, İstanbul Yolu’nun çehresinin değişeceğini söyledi.

Bursa Terminal Camii’nin temeli atıldı!

Bursa’nın kalite kenti olması yolunda tüm mekanları en güzel şekilde dizayn eden Büyükşehir Belediyesi tarafından BURULAŞ Şehirlererası Otobüs Terminali’ne yaptırılacak caminin temeli törenle atıldı.

Bursa T2 Tramvay Hattı inşaatında son durum!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin Kent Meydanı ile Terminal arasını raylarla birbirine bağlayacak T2 Tramvay Hattı projesi, hukuki süreç nedeniyle yaşanan yaklaşık 4 aylık gecikmenin ardından kaldığı yerden hızla devam ediyor.

Bursa T2 tramvay hattında çalışmalar başlıyor!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Kent Meydanı ile Terminal arasında hizmet verecek T2 tramvay hattındaki çalışmaların konuya ilişkin Danıştay kararının ardından birkaç güne kadar başlayacağını açıkladı.

Bursa teleferik terminal binalarındaki dükkanlar kiraya mı çıkarıldı Haberi

Bursa teleferik terminal binalarındaki dükkanlar kiraya mı çıkarıldı

Dünya’nın en uzun teleferik hattındaki terminal binalarında bulunan dükkanlar Bursa Teleferik A.Ş. tarafından kiraya çıkarıldı.


Bursa Teleferik A.Ş., Sarıalan ve Oteller Bölgesi teleferik terminal binalarında yer alan 23 adet dükkan için talep toplama dönemine başladığını yaptığı yazılı açıklamayla bildirdi. 16 ile 160 metrekare arasında değişen dükkanların aylık kira bedelleri metrekare bazında belirlenirken, yerli ve yabancı turistlere hitap edecek olan dükkanlar için son başvuru tarihinin 11 Eylül 2015 olarak açıklandı.


Açıldığı Haziran 2014 tarihinden bu yana 650 bini Körfez ülkelerinden olmak üzere toplam 1,5 milyon yolcuyu zirveye taşıyan Bursa Teleferik, yeni açılan terminal binaları ile yerli ve yabancı turistlere olduğu kadar Bursalılara da yeni bir yaşam merkezi sunuyor. Terminal binalarında yer alan dükkanlar; dağ havasında alışveriş ve dinlenme olanağı sağlayan cafe, restoran...