23 / 07 / 2024

bursa termal merkez

bursa termal merkez

Bursa Büyükşehir Belediyesi, kentin uygun bölgelerinde açık ve kapalı termal tesis ile içmeler yaparak, kenti yaşlı ve sporcu dostu termal merkezi haline getirmek için çalışma başlattı.

Üç ildeki gayrimenkuller kiraya veriliyor! 7 iş yeri ve Amasya'daki termal tesis için tarih açıklandı!

Çanakkale Bayramiç ve Uşak Merkez'de yer alan 7 adet iş yeri ile Amasya'daki termal sosyal tesis kiraya veriliyor. İşte detaylar...

Ömer Gecek Termal Otel için start verildi! Afyonkarahisar'a 100 odalı yeni otel geliyor!

Ömer Gecek Termal Otel için resmen düğmeye basıldı. 90 milyon 884 bin TL'ye mal olacak proje, Afyonkarahisar İli Merkez ilçesinde hayata geçirilecek.

Safir Termal Turizm İnşaat Özel Eğitim Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Safir Termal Turizm İnşaat Özel Eğitim Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Safir Termal Turizm İnşaat Özel Eğitim Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Sarıyer'de yapıldı.

Alila Deluxe Termal Hotel-SPA 240 milyon TL'ye icradan satılıyor!

T.C. Afyonkarahisar İcra Dairesi, Afyonkarahisar ili, Merkez ilçesi, Demirçevre Mahallesi'nde yer alan Alila Deluxe Termal Hotel'i 240 milyon 406 TL'ye icradan satılıyor.

Uygar Emet Termal Otel Sağlık Tesisleri İnşaat Anonim Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Uygar Emet Termal Otel Sağlık Tesisleri İnşaat Turizm Ticaret Anonim Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Uygar Emet Termal Otel Sağlık Tesisleri İnşaat Turizm Ticaret Anonim Şirketi’nin merkez nakli Üsküdar’da yapıldı.

İsmet Karaca'dan Bursa'da termal alanına ev ve dükkan inşa edilmesine tepki!

Bursa'nın Sıcaksu bölgesinde termal sağlık turizmine hizmet verilmesi için kamulaştırılan alanda 690 adet konut ve 92 dükkan inşa edilecek. CHP Bursa İl Başkanı İsmet Karaca, konuya ilişkin tepkisini dile getirdi.

Bursa Mustafakemalpaşa'ya yeni termal otel geliyor!

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Bursa Mustafakemalpaşa’nın termal turizm merkezi olan Tümbüldek Kaplıcalar Bölgesi’ne otel inşa edilmesi için düğmeye bastı. 

Bursa Sıcaksu'da kentsel dönüşüm gerginliği!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesine CHP Bursa İl Başkanı İsmet Karaca'dan tepki geldi. Karaca kentsel dönüşüm ile Bursa'nın termal kimliğinin kaybolacağını düşünüyor. 

Bursa'da tarihi Ulu Cami ve çarşıların çevresindeki eski yapılar yıkılıyor!

Bursa'daki "Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi Çarşıbaşı Kentsel Tasarım Projesi" kapsamında Kızılay, Merkez Bankası ve İŞKUR binalarının ardından 15 iş yeri yıkıldı.

TOKİ Bursa 84 konut ihalesi yarın!

Bursa İli Harmancık İlçesi Merkez Mahallesi 84 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Bursa Harmancık 84 konut ihalesi 26 Ekim'de!

Bursa İli Harmancık İlçesi Merkez Mahallesi 84 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi Pazartesi günü yapılacak.

Bursa'da cami inşaatından düşen işçi öldü!

Bursa Merkez Osmangazi'de inşaatı devam eden caminin çatısından düşen Murat Yıldız (22) vefat etti. Yıldız'ın cenazesi, otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi...

Bursa Yıldırım'da 100 evin tahliye kararına tepki!

Bursa'nın merkez Yıldırım İlçesi Mollaarap Mahallesi'nde geçen yıl başlayan okul inşaatı çalışmasında bazı evlerde çatlaklar meydana geldi. Bölgede 100'den fazla evin tahliyesine karar verildi.

bursa termal merkez Haberi

bursa termal merkez

Bursa Büyükşehir Belediyesi, kentin uygun bölgelerinde açık ve kapalı termal tesis ile içmeler yaparak, kenti yaşlı ve sporcu dostu termal merkezi haline getirmek için çalışma başlattı Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, teknik incelemelerde bulunmak üzere kaplıcalarıyla ünlü Almanya ve Avusturya'daki termal tesisleri ziyaret etti. Altepe, bazı Avrupa ülkelerinin yıllar önce bu tür tesisleri yaptığını ve bugün çok ciddi bir gelir elde ettiğini söyledi. Bursa'nın da turizm kenti olabilmesi ve sağlık turizminden hak ettiği payı alabilmesi için tüm imkanları seferber ettiklerini kaydeden Altepe, başta Sıcaksu bölgesi ve Tabakhaneler olmak üzere kentin muhtelif noktalarına modern tesisler yapmak için gerekli çalışmaları başlattıklarını bildirdi.


Altepe gezi kapsamında önce Almanya'nın Bad Füssing bölgesindeki termal tesisleri inceledi. Altepe başkanlığındaki teknik ekip, tesislerdeki su kalitesinden havuzların...