20 / 05 / 2024

Bursa Terminal Tramvay Hattı ihalesine itiraz

Bursa Terminal Tramvay Hattı ihalesine itiraz

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin tramvay hattını Kent Meydanı’ndan Yalova Yolu’ndaki Şehirlerarası Otobüs Terminali’ne uzatma projesi, ihaleye yapılan itiraz sebebiyle sarkma noktasına geldi.

Bursa T2 tramvay hattında çalışmalar hızlandı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin raylı sistem projesi olan T2 tramvay hattında, ihaleyi kazanan firmaya yer teslimi yapılmasından sonra çalışmalar başladı.

Bursa Kent Meydanı Terminal tramvay hattında çalışmalar yeniden başlıyor!

Bursa T2 hattı ikmal ihalesinin ilk etabı 5 Ağustos’ta yapıldı. İhaleyi kazanan firma ile sözleşme imzalanıp, yer teslimi yapılmasından sonra  T2 hattında inşaat tamamlama işlerine hemen başlanacak.

Bursa Terminal Cami açıldı!

BURULAŞ Şehirlerarası Otobüs Terminali esnafının desteğiyle Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa ettirilen Terminal Camii, Başkan Alinur Aktaş tarafından ibadete açıldı.

Bursa T2 tramvay hattı raylı sistemlerle entegre olacak!

Bursa Büyükşehir Başkanı Alinur Aktaş yaptığı açıklamada T2 hattının kent meydanına doğru 1.200 metresinde yerin altına girilmesi kararı aldıklarını ve T2’nin hattının normal sisteme entegre edilmesi gerektiğini belirtti.

Bursa T2 tramvay hattında son durum!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, inşaat çalışmaları durma noktasında devam eden T2 tramvay hattında 3 aylık son bir süre belirlediklerini dile getirerek “Bana sorarsanız, yetişmez. Sonucu ne olur derseniz, sonucuna katlanırlar” diye konuştu.

Bursa T2 Tramvay Hattı ne zaman bitecek?

İstanbul Yolu'na inşa edilen Bursa T2 Tramvay Hattı'nda çalışmalar sürüyor. Haziran 2018'de teslim edilmesi planlanan projenin inşaatı hala devam ediyor.

Bursa T2 Tramvay hattı Ağustos 2018'de tamamlanacak!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, T2 Tramvay hattında devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Bursa Terminal, modern camiye kavuşuyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi ve terminal esnafının işbirliğiyle BURULAŞ Şehirlerarası Otobüs Terminali’ne yaptırılan modern camide inşaat devam ediyor.

Bursa Beşyol Kavşağı'nın temeli yarın atılıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Kent Meydanı – Terminal raylı sistem hattı kapsamında projelendirilen ve İstanbul Caddesi’nde kesintisiz ulaşımı sağlayacak Beşyol Kavşağı’nın temeli 08 Şubat Çarşamba (YARIN) günü atılıyor.

Bursa'da raylı sistem estetikle buluşuyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Kent Meydanı – Terminal raylı sistem hattının yüksek olan perde duvarları standartlara uygun şekilde kısaltılırken, kent kültürünü yansıtan motiflerle süslü ferforje korkuluklar bir kent mobilyası gibi caddeye estetik bir görüntü katacak.

Tramvay hattı Bursa'ya estetik katacak!

istasyonlu T2 Kent Meydanı – Terminal tramvay hattında inşaat hızla sürerken, yüksekliği nedeniyle görüntü kirliliği oluşturacak perde duvarlarda yeni düzenlemeye girildi.

Panayır Deresi Bursa'ya prestij katacak!

Tramvay hattı ile İstanbul Caddesi’nin çehresini tamamen değiştirmeye hazırlanan Büyükşehir Belediyesi, Panayır Deresi ıslah ve rekreasyon projesiyle de Bursa’nın İstanbul girişine prestij katacak.

Bursa İstanbul Caddesi, tramvay hattıyla değişecek!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir Belediyesi tarafından Bursa’yı daha yaşanabilir ve sağlıklı hale getirmek amacıyla projelendirilen T2 Kent Meydanı – Terminal tramvay hattındaki çalışmalar tamamlandığında, İstanbul Yolu’nun çehresinin değişeceğini söyledi.

Bursa Terminal Tramvay Hattı ihalesine itiraz Haberi

Bursa Terminal Tramvay Hattı ihalesine itiraz

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin tramvay hattını Kent Meydanı’ndan Yalova Yolu’ndaki Şehirlerarası Otobüs Terminali’ne uzatma projesi, ihaleye yapılan itiraz sebebiyle sarkma noktasına geldi. Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından ihaleye açılan tramvay hattının Kent Meydanı’ndan Yalova Yolu’ndaki Şehirlerarası Otobüs Terminali’ne uzatma projesine 13 firmanın katılmıştı. Bursalı Öztimurlar’ın yan şirketi KMN’nin kazandığı T-2 ihalesine iştirakçilerden GCF-Peker İnşaat ortak girişimi ile Ultra Teknoloji firması itiraz etti. İtiraz sebebiyle ihale sürecinin tamamlanması zaman alacağı gibi, hedeflenen işe başlama ve bitirme takviminin de sarkabileceği ifade edildi. 133 milyon 663 bin liralık en düşük teklifle Bursalı KMN firmasının kazandığı ihaleye Ultra Teknoloji şirketi 133 milyon 836 bin lira, GCF-Peker konsonsiyumu ise 158 milyon 494 bin 376 lira teklif vermişti. Projenin yaklaşık maliyeti ise 211 milyon lira olduğu açıklandı....