17 / 05 / 2024

Bursa Ticaret Liseliler Vakfı

Bursa Ticaret Liseliler Vakfı

Bursa ve Türkiye ekonomisine büyük katma değer sağlayan üyeleri ile yeni kurulan Yalova Yolu İş Adamları Derneği (YASİAD) Yönetim Kurulu ve Bursa Ticaret Liseliler Vakfı (BUTİVAK) üyeleri, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'yi ziyaret etti.

İki şehirde sanayi ve ticaret imarlı 2 arsa satılacak!

Bursa ve Samsun'da yer alan iki adet arsa satışa çıkarıldı. Satışa çıkarılan arsalar sanayi ve ticaret imarlı olarak belirtildi. İşte o ihale ilanları...

Sahte ilanları engelleyen düzenlemenin devreye girmesi Bursa'da konut fiyatlarını düşürdü!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ticaret Bakanlığının sahte ilanlarla spekülatif fiyat oluşumlarını engellemek için getirmiş olduğu ilan yasağının uygulanmaya başlamasıyla Bursa'da konut fiyatlarında gerileme görüldüğü kaydedildi.

Osmangazi Belediyesi konut, ticaret ve depolama alanı imarlı 9 arsa satıyor!

Bursa İli Osmangazi Belediye Başkanlığı, Bursa Osmangazi'de yer alan 9 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsalar konut, ticaret ve depolama alanı imarlı.

Özkağan Yapı Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkağan Yapı Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Özlem Kızılelma Dertli ve Zeynep Bursa ortaklığında kuruldu.

Nilüfer Belediyesi, ticaret alanı imarlı arsa hissesi satacak!

Bursa İli Nilüfer Belediye Başkanlığı, Bursa Nilüfer'de ticaret alanı imarlı arsa hissesi satacak. Söz konusu ihale 10 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

İnegöl Belediyesi ticaret ve sanayi imarlı iki arsa satacak!

Bursa İli İnegöl Belediye Başkanlığı, Bursa İnegöl'de yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsalar ticaret ve sanayi alanı imarlı.

Ankara, Bursa ve Tokat'ta KDV'den muaf 6 gayrimenkul satılıyor! 48 aya varan vade fırsatını kaçırmayın! 

Ankara Doğal Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş. (ADÜAŞ), Ankara, Bursa ve Tokat illerinde yer alan 6 adet gayrimenkulü satıyor. Peki Ankara, Bursa ve Tokat illerindeki gayrimenkullerin büyüklükleri kaç metrekare? 

Bursa Nilüfer'de 3 taksitle satılık imarlı arsa!

Bursa İli Kestel Belediye Başkanlığı, Bursa Nilüfer'de yar alan ticaret imarlı arsayı 3 taksitle satışa çıkardı.

Bursa Gemlik'te KDV'den muaf arsa satılacak! Ticaret ve konut imarlı arsa almak isteyenler dikkat!

Gemlik Kaymakamlığı Milli Emlak Müdürlüğü, Bursa Gemlik Orhaniye'de yer alan arsayı satışa çıkardı. KDV'den muaf arsanın satış ihalesi 23 Aralık tarihinde yapılacak.

Bursa Nilüfer'de 3 adet arsa satılıyor! Yatırımcılar dikkat! 

Nilüfer Belediye Başkanlığı, Bursa ili, Nilüfer ilçesinde yer alan 2 adet konut imarlı ve 1 adet ticaret imarlı arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Bursa Nilüfer'de ticaret ve konut imarlı arsa satılıyor!

Nilüfer Belediyesi, Bursa ili, Nilüfer ilçesi, Çalı Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

İnşaat ve yapı malzemeleri sektörünün yeni rotası ABD pazarı oldu!

İnşaat ve yapı malzemeleri sektörünün yeni rotası ABD pazarı oldu. Bursa Ticaret ve Sanayi Odası UR-GE projesi çerçevesinde ilk yurt dışı iş gezisi organizasyonunu Amerika Birleşik Devletleri'ne gerçekleştirdi. 

Bursa'da kentsel dönüşüm ilkeleri belli oldu!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) belirlenen kentsel dönüşüm ilkelerini  kamuoyu ile paylaştı. 

Bursa Ticaret Liseliler Vakfı Haberi

Bursa Ticaret Liseliler Vakfı

Yalova Yolu İş Adamları Derneği (YASİAD) Yönetim Kurulu ve Bursa Ticaret Liseliler Vakfı (BUTİVAK) üyeleri Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine yeniden seçilen Recep Altepe'ye nezaket ziyaretinde bulunarak, başarılar diledi.


Bursa'nın marka kent olması için çalıştıklarını ve bundan sonrada hizmetlerinin artarak devam edeceğini belirten Başkan Altepe, yeni dönemde bölgenin gelişmesi ve aksaklıkların giderilmesi yönünde projeleri olduğunu söyledi.


Başkan Altepe; Sivil Toplum Kuruluşlarının, kent için ne denli önem arz ettiğini belirterek YASİAD'ın kurulmasından duydukları memnuniyeti dile getirdi ve şöyle konuştu.


"Yeni dönemde yapılacak çalışmalar ağırlıklı olarak bu bölgede olacak. Yalova Yoluna bir intizam gelsin. Bursa'nın en önemli girişi. Bu noktada sizler bizlere taleplerinizi bildirin ki bizler gereğini yapabilelim. Bölge düzenlemesi herkesi memnun edecek şekilde yapılabilsin. Kuralları o bölgenin esnafı, ticaret erbabı koysun. Vatandaş, sokağına,...