20 / 05 / 2024

bursa toki lisesi

bursa toki lisesi

İnegöl'de ikinci etap TOKİ bünyesinde 2013-2014 eğitim öğretim yılında hizmete açılması hedeflenen liseyi inceleyen AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, okulun hangi statüde olacağının vatandaştan gelecek talebe göre şekilleneceğini bildirdi...

TOKİ Burdur ve Bursa kuralarında geri sayım başladı! Bu habere hemen bakın

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ'nın kura sonuçlarında sıra Bursa ve Burdur var. “İlk Evim, İlk İş Yerim” içeriği gereği bin 116 konutun yer alacağı Burdur için kura çekimi merakla sonuçlanması bekleniyor. www.toki.tv adresinden veya resmi YouTube kanalından canlı yayınlanacak

TOKİ'den Bursa'ya 4 yeni okul!

Bursa İli, Osmangazi İlçesi, (Hürriyet Anadolu Lisesi ve Başaran Ortaokulu) 40’ar Derslikli, Kestel İlçesi, (Musa Fırat Coşkun Ortaokulu) 24 Derslikli, Mudanya İlçesi (Şükrü Çavuş Sait Eroğlu İlkokulu) 24 Derslikli Eğitim Yapıları İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi 15 Aralık'ta yapılaca

Bursa TOKİ 2020 kuraları çekildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bursa TOKİ 2020 projeleri için kura çekimi yapıldı.

Bursa TOKİ projeleri 2020!

Bursa TOKİ projeleri 2020 ne zaman başlayacak? Bursa TOKİ projeleri 2020 başvuru için gerek belgeler neler? Bursa TOKİ projeleri 2020 başvuru şartları neler? TOKİ 100 bin sosyal konut ödeme planı ve fiyatları nasıl? İşte TOKİ 100 bin sosyal konut Bursa projeleri 2020...

Bursa TOKİ 292 konut ihalesi 2 Temmuz'da!

Bursa Orhangazi 292 adet konut , 2 Adet Dükkan ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlenmesi İşi ihalesi 2 Temmuz 2019 tarihinde yapılacak.

Bursa TOKİ 165 konut kura çekilişi ne zaman?

Bursa TOKİ 165 konut kura çekilişi 11 Eylül tarihinde gerçekleştirilecek. Projede yer alan konutların fiyatları 145 bin 262 TL ile 248 bin 297 TL arasında değişiyor.

Bursa Merkez İmam Hatip Lisesi yenileniyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi kentteki okulları yenilemeye devam ediyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi’nin öncülüğünde yenilenen Merkez İmam Hatip Lisesi’nde inşaatlar hızla yükseliyor.

Bursa İnegöl Sosyal Bilimler Lisesi Eylül ayında tamamlanacak!

Bursa'da eğitim kurumlarına sağlanan destek, kentin tüm ilçelerinde devam ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe İnegöl'de inşa edilen 'Sosyal Bilimler Lisesi'nin gelecek eğitim öğretim yılına yetişeceğini söyledi.

Bursa Büyükşehir'den İnegöl'e sosyal bilimler lisesi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi eğitim yatırımlarına son sürat devam ediyor. Büyükşehir bu kapsamda İnegöl'e sosyal bilimler lisesi inşa ediyor.

Bursa Merkez İmam Hatip Lisesi’nin inşaatı yükseliyor!

Kent merkezinde depremsellik açısından risk oluşturan, yıpranmış, ihtiyacı karşılamayan eski okulların yenilenmesi noktasında önemli yatırımları hayata geçiren Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin öncülüğünde sil baştan yenilenen Merkez İmam Hatip Lisesi’nde inşaatlar hızla yükseliyor.

Bursa Hamidiye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yenilendi!

Osmanlı padişahı 2. Abdülhamid’in emriyle kurulan ve ‘Nazari ve Ameli Hüdavendigar Hamidiye Ziraat Mektebi’ adıyla 21 Mart 1891 tarihinde eğitime başlayan Bursa’nın köklü eğitim çınarı Hamidiye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle geleceğe kök salıyor.

Bursa Murad Hüdavendigar Anadolu İmam Hatip Lisesi açılıyor!

Bursa’ya kazandırılan, Türkiye’nin en modern liselerinden biri olan Uluslararası Murad Hüdavendigar Anadolu İmam Hatip Lisesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından hizmete açılıyor.

Bursa İmam Hatip Lisesi´ne 5 yıldızlı öğrenci yurdu!

Bursa Merkez İmam Hatip Lisesi’ne 100 kişi kapasiteli tam donanımlı modern bir öğrenci yurdu kazandırılmasına ilişkin protokol, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ile Hayırsever İşadamı Muzaffer Rızvanoğlu arasında imzalandı.

bursa toki lisesi Haberi

bursa toki lisesi
Bursa'nın İnegöl ilçesinde, ikinci etap TOKİ bünyesinde 2013-2014 eğitim öğretim yılında hizmete açılması hedeflenen liseyi inceleyen AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, okulun hangi statüde olacağının vatandaştan gelecek talebe göre şekilleneceğini bildirdi.
Milletvekili Hüseyin Şahin, İnegöl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Baştürk ile birlikte inşaatı süren TOKİ Lisesi'nde incelemelerde bulundu. Şahin, "TOKİ Lisesi'nin 2013-2014 eğitim öğretim yılında hizmet verebilmesi için işlerin biraz hızlandırmalarını rica ettik. Bir iki hafta gecikse bile öğrencilerin alınabileceğini söylediler.
İnşallah hem mesleki eğitim kampusu, hem TOKİ Lisesi ve Alanyurt'ta yeni açmış olduğumuz İmam Hatip Ortaokulu ile İnegöl'de sınıf başına düşen öğrenci sayımız azalacak. Daha kaliteli eğitim verilecek. Hedefimiz yeni yapacağımız Mahmudiye ve Mesudiye ilk ve ortaokulları ile sınıf ortalamasını 30'un altına düşürmek. Bunda da inşallah önümüzdeki yıl belli...