03 / 05 / 2024

bursa trafik sorunu

bursa trafik sorunu

Türk Metal İş Sendikası Bıırsa Şube Başkanı Recep Tan'ı makamında ziyaret eden Saadet Partisi Büyiikşehir Belediye Başkan adayı Selim Sait Terzioğlu, seçim çalışmaları kapsamında Türk Metal İş Sendikası Bursa Şubesi'ni ziyaret etti.

Yıldırım'da trafik rahat nefes alacak!

Yıldırım'da trafik rahat nefes alacak. Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bursa Yıldırım' daki Davut kadı Caddesi ile Musababa Caddesi' ni birbirine bağlayan Dağyolu Caddesi' ni de genişletiyor...

İstanbul'da yaz sonuna kadar 3 metro hattı açılıyor! Trafik sorunu çözülüyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Bakırköy (İDO)-Kirazlı (Bağcılar) Metro Hattı Tünel Kazılarının Tamamlanması Töreni'nde İstanbul'da yaz sonuna kadar 3 metro hattının açılacağı müjdesini verdi. 

Opel Rocks-e Fiyatı belli oldu! 250 bin TL'den satılacak!

Alman otomobil üretici olman Opel, otomobil severlerin karşısına cazip bir teklif ile geldi. Park ve trafik sorunu yaşayanlar için tasarlanan minimalize edilmiş boyutlara sahip olan yeni şehir otomobilinin tanıtımını gerçekleştirdi. Peki bu otomobilin fiyatı ne kadar? Aracın özellikleri neler? Detay

Bursa Akpınar Mahallesi kentsel dönüşüm projesinde son durum ne?

Bursa'nın yıllardır çözülemeyen Akpınar Mahallesi Kentsel Dönüşüm sorunu çözüme kavuştu. Akpınar Mahallesi Kentsel Dönüşüm için hak sahipleriyle Büyükşehir Belediyesi arasında sıcak rüzgarlar esiyor. Her iki tarafta anlaşmanın en kısa zamanda yapılmasını istiyor.

Gemlik'te Doğu Planları sorunu çözüme kavuştu!

Bursa Gemlik'te çevreyolunun doğusunda kalan bölgede, ekonomik hayatı durma noktasına getiren Doğu Planları sorunu çözüldü.

AVM, otel ve hastanelerin otopark sorunu çözülüyor!

Hali hazırda otopark sorunun olduğu AVM, otel, hastane ve restoranlarda aksamalar yaşanabiliyor. TelPark, trafik ve park sorunu yaşanan yerlerde alternatif bir çözüm olarak gündeme geliyor.

En yaşanır kentler Kuzey Avrupa Ülkeleri'nde!

En Yaşanır kentleri Kuzeyliler koruyor. İstanbul'un karışıklığının içinden bakınca mümkün değilmiş gibi geliyor. Oysa trafik sorunu olmayan, erişilebilir bol yeşil alanları bulunan, havası temiz olan kentler de bulunuyor. Bu kentlerin toplandığı bölge ise Kuzey Avrupa Ülkeleri

Bursa’da kaçak yapılaşmaya taviz yok!

Bursa’nın ulaşım başta olmak üzere birçok kentsel sorunu da tetikleyen kaçak yapılaşmaya karşı etkin bir mücadele ortaya konması kentin zirvesinin tüm dinamiklerinin öncelikli gündem maddesi haline geldi.

O evi görenler şok oldu! 1500 TL'ye hayalindeki evi yaptı!

Mega kentlerin kalabalığı gürültüsü ve trafik sorunu bir çok vatandaşı doğa hayatına itiyor. Genç bir anne küçük kızını da yanına alarak doğa içinde 1500 TL harcayarak kendi evini inşa etti. İşte o ev...

Bursa Tower Plaza yıkılıyor!

Bursa'da, ruhsat sorunu nedeniyle yirmi yılı aşkın süredir boş duran ve yıkılma riski olduğu belirlenen Tower Plaza'nın tıraşlama yöntemi ile yıkım çalışmaları gerçekleştirilmeye başlandı.Yıkımı üstlenen yüklenici firma görevlileri, bina içindeki asma tavanlar, kapı, pencere gibi sistemleri yıktı...

Çamlıca’ya seyirlik kule, Üsküdar’a yer altı otoparkı!

AK Parti’nin yeniden aday gösterdiği Üsküdar Belediye Başkanı Türkmen, trafik sorunu için yer altı otoparkı yapacaklarını, Çamlıca Kulesi’nin İstanbul’un yeni incisi olacağını belirtti. 

İstanbul, Kanal İstanbul'la nefes alacak!

TBMM Başkanı ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yıldırım, İstanbul'un trafik sorunu ile ilgili konuştu. Yıldırım, Kanal İstanbul projesiyle İstanbul'un rahat bir nefes alacağını söyledi.

Bursa'nın ulaşım sorununa metrobüs önerisi!

Bursa gibi büyüyen kentler için toplu ulaşımın omurgası olarak raylı sistem en önemli çözüm yolu olarak görülüyor. Ulaşım sorunu için metro ve metrobüs önerisinde bulunuldu.

Bursa'da öncelikli sorun ulaşım ve kentsel dönüşüm!

Bursa'nın birinci sorununun trafik olduğunu söyleyen CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, “Ardından kentsel dönüşüm, çevre, işsizlik, turizm ve birlikte yönetim geliyor'' dedi.

bursa trafik sorunu Haberi

bursa trafik sorunu

Türk Metal İş Sendikası Bıırsa Şube Başkanı Recep Tan'ı makamında ziyaret eden Terzioğlu, "Emeğe hak ettiği değeri ancak milli görüş iktidarları vermiştir. Yine milli görüş iktidarında emeğe hak ettiği değeri vereceğiz" dedi. 


EN BÜYÜK SORUN ULAŞIM... 


Bursa'nm ulaşımı ile ilgili de önemli açıklamalarda bulunan Terzioğlu, "2004 yılında adaydık. Ulaşım en önemli problemdi. 


Bugün de en önemli problemdir. Ulaşımı, yeni yol açarak veya yol genişleterek çözemezsiniz. Sorun; şehrin günübirlik ve yanlış planlanmasından kaynaklanmaktadır" diyerek, çözümün, insanların yaşama alanları ile çalışma alanlarının yakınlaştırılması prensibiyle yapılacak imar planlarıyla mümkün olabileceğini söyledi. Bursa'daki sendikaların durumu ile ilgili bilgi alan Terzioğlu, Bursa'nm yönetimine sendikaların aktif olarak katılımlarını sağlayacaklarını söyledi. 


Olay...