05 / 07 / 2024

Bursa Tümbüldek ssyal tesis mi yapılacak

Bursa Tümbüldek ssyal tesis mi yapılacak

Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde termal turizmin göz bebeği olan Tümbüldek Kaplıcaları yeni bir sosyal tesise daha kavuşuyor.

Bursa Mustafakemalpaşa'ya yeni termal otel geliyor!

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Bursa Mustafakemalpaşa’nın termal turizm merkezi olan Tümbüldek Kaplıcalar Bölgesi’ne otel inşa edilmesi için düğmeye bastı. 

Türkiye çimentocuları tek çatı altında toplandı!

Çimento sektöründe 66 markayı temsil eden Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği (TÇMB), 'Türk Çimento' markasıyla yoluna devam etme kararı aldı. 

Yol haritası hazırlanıyor! Türkiye'nin yüzde 95'i riskli!

TÇMB öncülüğünde bir araya gelen Türkiye’nin lider sivil toplum örgütleri, “Türkiye Deprem Hazırlık Yol Haritası” hazırlanması konusunda güçlerini birleştirecek.

Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği'nden sivil inisiyatif çağrısı!

Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği (TÇMB), İzmir depreminden sonra binaların güçlendirilmesinde, yenilenmesinde, kontrol ve denetiminde rol sahibi olan tüm sivil toplum kuruluşları, sektör oyuncuları ve meslek odalarını bu alandaki çalışmaları desteklemek üzere bir araya gelmeye çağırdı. 

Volkan Bozay kimdir?

Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği’nin (TÇMB) yeni CEO'su Volkan Bozay kimdir? Volkan Bozay, daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Volkan Bozay'ın biyografisi...

Volkan Bozay Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği'nin yeni CEO'su oldu! 

Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği (TÇMB) Üst Yöneticiliği (CEO) görevine Volkan Bozay getirildi. 

Türkiye'nin çimentocuları yurt dışı yatırımı için hazır!

Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği (TÇMB) ve DÜNYA Gazetesi tarafından organize edilen “Türkiye Ekonomisini İnşa Edenler” temalı Anadolu Buluşmaları’nın online panel serisinin ilki Erzurum ile yapıldı.

Bursa Tıp Fakültesi Hastanesi arazisine AVM mi yapılacak?

CHP Bursa İl Başkanı İsmet Karaca, yaklaşık 50 yıl boyunca hastane binası olarak hizmet sunduktan sonra yıkılan eski Bursa Tıp Fakültesi Hastanesi arazisinde ne yapılacağına ilişkin belirsizlikler olduğunu açıkladı.

TÇMB'den müteahhitlere ve ev alacaklara uyarı!

TÇMB deprem kuşağında olan Türkiye’de hem inşaatı yapanlar hem de konut alanlar için ‘kalite ve güvenlik’ unsurunun öncelikli olmasıyla ilgili uyarı yaptı. TÇMB özellikle okul, hastane ve öğrenci yurtlarının brüt beton tekniğiyle yapılmaları için öneride bulundu.

Beton kullanımı yapıların ömrünü artırıyor!

TÇMB teknik danışmanı ve ODTÜ İnşaat Mühendisliği Bölüm Öğretim Üyesi Prof. Dr. Özgür Yaman, “İnorganik yapısıyla beton uzun ömürlü bir yapı malzemesi olup güvenirliği tarihsel olarak kanıtlanmıştır" dedi...

Ekonomik İstikrar Kalkanı Paketi'nde çimento ve hazır beton sektörü de olmalı!

TÇMB Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Tamer Saka, çimento ve hazır beton sektörünün de Ekonomik İstikrar Kalkanı Paketi kapsamına alınması gerektiğini söyledi...

Çimento ihracatı 2020'nin ilk 4 ayında yüzde 37 arttı!

Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği (TÇMB) yılın ilk 4 ayında çimento ihracatının yüzde 37 arttığını açıkladı.

Çimento sektörü ihracatı yüzde 54 arttı!

Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği tarafından (TÇMB), 2020 yılının ilk üç ayında çimento sektörü toplam ihracatının miktar olarak yüzde 54 arttığı belirtildi.

Bursa Tümbüldek ssyal tesis mi yapılacak Haberi

Bursa Tümbüldek ssyal tesis mi yapılacak

Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde termal turizmin göz bebeği olan Tümbüldek Kaplıcaları yeni bir sosyal tesise daha kavuşuyor.


Uzun yıllar atıl durumda kalan Tümbüldek Kaplıcaları'nı 2010 yılında her yönden yenilemeyi hedefleyen Mustafakemalpaşa Belediyesi, termal turizm için önemli bir adım daha atarak bölgede bulunan Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'ne ait Paşa Termal Oteli kamulaştırdı. 8 yıl önce kapısına kilit vurulan metruk otelin tapusu, Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan'a verildi.


Öğretmenevi'nde düzenlenen törene Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, BESOB Başkanı Arif Tak, TESKOMB Genel Başkan Vekili ve Marmara Bölge Birliği Başkanın Bahri Şarlı, Mustafakemalpaşa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı İsa Oruç, AK Parti Bursa Milletvekili Adayı Mustafa Esgin, Halk Bankası Şube Müdürü Mehmet Ergene ve meslek odalarının temsilcileri katıldı.


Kurtulan, Tümbüldek'in kanayan...