03 / 05 / 2024

Bursa Uludağda kaç yapı yıkıldı

Bursa Uludağda kaç yapı yıkıldı

Uludağ yolunda, ormanlık alan ve özel mülkiyet alanı üzerine kaçak olarak inşa edilmiş olan baraka ve prefabrik evler, Osmangazi Belediyesi tarafından yıkıldı.

Kış turizm merkezi Uludağ'da otel fiyatları cep yakıyor! 

Türkiye'nin önemli kış turizm merkezleri arasında yer alan Uludağ'da otel fiyatları uçtu. Bölgede yılbaşında gecelik konaklama ücreti ise kişi başı 8 ile 14 bin arasında değişiyor.

Bursa'da kaçak yapılara geçit yok!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Karacabey Belediyesi, İmar Kanunlarına muhalefet ederek kamu alanlarını işgal eden, çevreyi ve doğayı tahrip edenlerle mücadeleye mevzuatlar çerçevesinde aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda ilçedeki kaçak yapılar da yıkılıyor.

Bursa Mudanya'da KDV'den muaf satılık gayrimenkul!

Mudanya Kaymakamlığı Milli Emlak Müdürlüğü, Bursa Mudanya'da yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 30 Kasım tarihinde yapılacak.

Bursa Mudanya'da yüzde 20 indirimle KDV'den muaf arsa fırsatı!

Mudanya Kaymakamlığı Milli Emlak Müdürlüğü, Bursa Mudanya'da yer alan arsayı satışa çıkardı. İşte Resmi Gazete'deki o ihale detayları...

Teknosa'dan Xiaomi Redmi Note 11 Pro'da kaçırılmayacak muhteşem indirim! Fiyatı aniden düşüverdi!

Teknosa'da kaçırılmayacak bir fırsat var! Xiaomi Redmi Note 11 Pro'da aniden muhteşem bir indirim başladı. Üstün performansı ve gelişmiş özellikleriyle dikkat çeken bu akıllı telefon, rekabetçi fiyatıyla şimdi daha uygun hale geldi. Bu fırsatı kaçırmayın!

Bursa Mudanya'da KDV'den muaf arazi fırsatı!

Bursa İli Mudanya Kaymakamlığı Milli Emlak Müdürlüğü, Bursa Mudanya'da yer alan araziyi satışa çıkardı.

Bursa Uludağ Üniversitesi 13 büro personeli alımı yapacak! Personel olma şartları bakın neler?

Bursa Uludağ Üniversitesi büro personel alımı yapacağını duyurdu. Son tarihi  15 Haziran olan bu ilana ilgili kişilerin başvuruları bekleniyor. Bursa Uludağ Üniversitesi, büro personel alımı için gerekli şartları detaylı olarak paylaştı. 

Tuvalet kağıtlarında büyük indirim; Carrefour'da kağıt ürünlerinde süper fiyatlar

Carrefour'da kağıt ürünlerinde fiyatlar düştü. Tuvalet kağıdında yüzde 20'ye varan indirim oldu. İşte Carrefour tuvalet kağıdı fiyatları...

Bursa Uludağ Üniversitesi personel alımı yapıyor! 190 sözleşmeli personel alımı için kadrolar

Bursa Uludağ Üniversitesi sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. İşte bu alımlara dair detaylar!

İstanbul’da kaç bina var? İstanbul'da kaç daire var? İstanbul konut sayısı 2023! Hemen bu rakamlara bakın!

Kahramanmaraş'ta meydana gelen deprem sonrasında uzmanlar İstanbul depremine de dikkat çekti. Peki İstanbul’da kaç bina var? İstanbul'da kaç daire var? İşte İstanbul konut sayısı 2023...

Akfen GYO portföyüne yeni bir otel ekliyor!

Akfen GYO Bursa Uludağ'da 2500 m2 alan üzerinde kurulu otelin  portföyüne ekliyor. Yenilerek kapasitesi artırılacak otele üst kullanım için 17 milyon 510 bin değer biçildi.

Sıvı yağda kaçırılmayacak fırsat! Yetişen 5 litrelik sıvı yağı kapıyor! İşte detaylar!

Sıvı yağ mutfakların vazgeçilmez ürünlerinden biridir. Her yemekte tüketilen sıvı yağ fiyatlarını vatandaşlar dikkatli bir şekilde takip ediyor. İşte sıvı yağda kaçırılmayacak fırsat!

Carrefoursa'da kağıt havlu ve tuvalet kağıdında yüzde 60'a varan indirim! İşte 26 Eylül 2022 fiyat listesi...

Carrefoursa Market "Carrefoursa Karta" özel kampanyalarına tam gaz devam ediyor. Bu hafta seçili kağıdı havlu ve tuvalet kağıdına indirim yaptı. Peki Carrefoursa'da hangi ürünler indirime girdi? Carrefoursa'da kağıt havlu ne kadar? Carrefoursa'da tuvalet kağıdı kaç TL? 26 Eylül 2022 fiyat listesi

Bursa Uludağda kaç yapı yıkıldı Haberi

Bursa Uludağda kaç yapı yıkıldı

Osmangazi Belediyesiz tarafından yapılan yazılı açıklamada, Osmangazi Belediyesi Yapı Kontrol ekipleri tarafından Uludağ yolu üzerinde kaçak olarak inşa edildiği belirlenen 60 baraka ve prefabrik evin yıkımının gerçekleştirildiği belirtildi.


Açıklamada, çevik kuvvet ekiplerinin aldığı  güvenlik tedbirleri altında iş makinesi ile gerçekleştirilen yıkımlarda herhangi bir olumsuzluk yaşanmadığı ifade edildi.  Belediye yetkilileri, vatandaşları ruhsatsız ve kaçak yapılaşmaya yönelmemeleri konusunda uyarırken, kaçağa asla izin vermeyeceklerini ve mücadelelerinin devam edeceğini...