28 / 07 / 2024

bursa üretim merkezi

bursa üretim merkezi

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Kestel’in Aksu Mahallesi’nde yapımı son aşamaya gelen üretim merkezini inceledi.

EBSO Yönetim Kurulu Başkanı Yorgancılar: İzmir'de yatırımcı var, arsa yok!

Yaptığı açıklamada İzmir'in sanayici ve yabancı yatırım potansiyeli açısından büyük bir üretim merkezi olduğunu dile getiren Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar, şehirde yatırım alanlarının yetersiz olduğunu kaydetti.

Demir çelik endüstrisinde ‘metalmorfoz’ dönemi başlıyor...

İklim krizine karşı birçok ülkenin net sıfır hedefi belirlemesi ile başlayan “yeşil çelik” yolculuğunda, üretim merkezi olarak Ortadoğu, üretim şekli olarak elektrikli ark fırınları ve ürün olarak da doğrudan indirgenmiş demir öne çıkacağı kaydedildi. İşte haberin ayrıntıları....

Türkiye ihracatta yeni rekorlara koşuyor! Türkiye Avrupa’nın üretim merkezi haline geldi!

Türkiye ihracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mustafa Gültepe, Türkiye’de son 12 ayın tamamında aylık ihracat rekorunu kırdık diyerek ihracat rakamlarındaki iyileşmeyi vurguladı. Önümüzdeki günlerde 250 milyar dolar hedefi yakalayacaklarını söyledi.

Yatırımda en yüksek pay ulaştırmaya!

2021 yılı yatırım programı yayınlandı. Bu kapsamda en yüksek pay ulaştırma ve eğitime ayrılırken, Tarım Bakanlığı’nın aşı üretim merkezi programda yer aldı. Ve Ayasofya Camii’ne bakım onarım projesi de programa girdi

Türkiye'nin Otomobili'nin fabrika inşaatında son durum!

TOGG Platform Tasarım ve Üretim Merkezi'nin inşaat çalışmaları kapsamında; 50 bin metreküp kazı çalışması, 10 bin metreküp yapısal dolgu ve 2 bin 638 adet zemin güçlendirme kolonu yapıldı.

Adana Ceyhan’a 8 milyar dolarlık yatırım!

8 milyar dolar yatırımla hayata geçirilen ve Türkiye'nin petrokimya üretim merkezi olacak "Ceyhan Petrokimya Endüstri Bölgesi" cari açığın azaltılmasına yılda 2 milyar dolar katkı sağlayacak...

Bursa Mustafakemalpaşa Gençlik Merkezi'nin inşaatı hızlandı!

Bursa’nın Mustafakemalpaşa ilçesinde yılların özlemi olan Gençlik Merkezi Sosyal Yaşam ve Spor Tesisleri'nin inşaat çalışmaları hızlandı.

Bursa Karacabey Kültür Merkezi'nin inşaatı başladı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin Karacabey’de hayata geçireceği kültür merkezi projesinin inşaatı başladı.

Bursa Yıldırım'a modern sağlık merkezi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, Yıldırım 15 Nolu Aile Sağlığı Merkezi’nin açılışını gerçekleştirdi.

Bursa Yeşilyayla Aile Sağlığı Merkezi’nin inşaatı yüzde 60 tamamlandı!

Bursa Yıldırım Belediyesi tarafından yapımına başlanan Yeşilyayla Aile Sağlığı Merkezi’nde sona yaklaşıldı. Bölgede önemli bir sağlık tesisi olması planlanan projenin yüzde 60'ı tamamlandı.

Bursa Demirtaş Kaliteli Yaşam Merkezi'nin inşaatı yükseliyor!

Bursa'nın Demirtaş ilçesinde inşaat çalışmalarına hızla devam ediliyor. Bölgede yapımı süren Demirtaş Kaliteli Yaşam Merkezi'nin inşaatı yükseliyor.

Bursa Demirtaş Meydanı ve Kültür Merkezi açılış gün sayıyor!

Bursa Osmangazi Belediyesi tarafından inşa edilen Demirtaş Meydanı ve Kültür Merkezi projesi açılış için gün sayıyor. 15 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilen projenin kısa sürede açılması planlanıyor.

Karacabey Ticaret Merkezi Bursa’nın cazibesini artıracak!

Bursa’nın Karacabey ilçesi yeni bir cazibe merkezine kavuşuyor. 116 bağımsız bölümden oluşan Karacabey Ticaret Merkezi'nin kısa sürede tamamlanması planlanıyor.

bursa üretim merkezi Haberi

bursa üretim merkezi


Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Kestel’in Aksu Mahallesi’nde yapımı son aşamaya gelen üretim merkezinde, Aksu Köyü Kadınları Dayanışma Derneği üyelerinin el emeği ürünleriyle aile bütçelerine katkı sağlayacaklarını söyledi.


Bursa’yı daha yaşanabilir ve sağlıklı hale getirmek amacıyla çalışmalarını aralıksız sürdüren Büyükşehir Belediyesi, kırsalda üretimi destekleyen faaliyetlerine devam ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Kestel İlçesi’nin Aksu Köyü Mahallesi’nde Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden üretim merkezinde incelemelerde bulundu.

Başkan Altepe, her alanda üretimin artması için çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, “Bursa’da üretimin yaygınlaştırılması ve kadınların da üretime daha fazla katılması için köylerde de çalışmalar yapıyoruz ve kırsalın canlandırılmasını hedefliyoruz” dedi.



Bursa Büyükşehir...